KISMETİM KAPALI ÇOK ÜZÜLÜYORUM :(

Memeli enayi soyucu
Sunu su kadar cek bunu bu kadar cek Allahin isimlerini su kadar ebced degerinde cekersen (esma calismalarina yonelik ilimlerde bilmem kac yuzyil once bulunmus zaten )Soyle olacak boyle olacakci ablamiz kisaca spiturel danisman diye janjanlida bir ismi var

İnsanlari yargilamam hic girdigim konularda degildir lakin bu ablaya gicigim konuya din iman Allah kitap ibadetten gireceksek veyahut yonlendireceksek ne bilim o yirtmaclar o silikonlu dudaklar o memeler ekran kadrajinda cekimler olmuyor en azindan yasansada sosyal
Medyadan gozegoze sokulusu sinir bozucu adnan oktar kedicigi gibi bir portre oluyor o zaman

Kaldiki ben bu tarz bilgilendirme yonlendirmeleri yapacak kisilerin ilahiyat egitimi almis bu konuda gerekli bilgi ve donanima sahip kisiler olmalari gerektigini dusunuyorum
Gerizekali gibi cikar ugruna namaz kilmayan basit dini ibadetlerini yerine getirmeyen bir bireye gunde 5000 -10000 fettah cek dersen olmaz o is onunda incelikleri var yardim degil zarar verirsin belki
Cok takip ettigim biri degil ama sanirim danismanlik adi altinda kursun falan dokup enerji kovup yildizsayip parasal olarakta gelir sagliyor
Gicigimya ne yazmisim sen artik kusuruma bakma :)))

Herkes o kadar seviyor ki bir ben mi boyleyim diyordum su konuda size cok katiliyorum dinin temel gorevlerini yapmadan sadece isteklerimiz icin zikir cekmek bana yanlis geliyor.

Bir de tabi isteklerimiz olabilir ama cok fazla istemek de insani sanki insanliktan cikartip insanin degerlerini dusuruyor ki kendi adima ne veriyoruz da ne istiyoruz diye dusunuyorum.

Herkes o kadar seviyor ki bir ben mi boyleyim diyordum su konuda size cok katiliyorum dinin temel gorevlerini yapmadan sadece isteklerimiz icin zikir cekmek bana yanlis geliyor.

Bir de tabi isteklerimiz olabilir ama cok fazla istemek de insani sanki insanliktan cikartip insanin degerlerini dusuruyor ki kendi adima ne veriyoruz da ne istiyoruz diye dusunuyorum.
Ya acikcasi hani gunun stresinden arindirma icin yapilan yoga vb ruhunu iyi dusunerek hafifletme biraz kendinle
Kalma iyiyi dusunerek kendini pozitife yonlendirme iyi dusun iyiyi iste iyi gelecek telkin vs takildigim seyler degil bircok insanada iyi geliyordur
Ama bunu kalkipta dine yonlendirince bana sevimli gelmiyor sevemiyorumda hicbirini

Dua 2,3 kisinin danisanligina ihtiyac olan birsey degil yaradaniyla kisinin arasinda olan bise kisi oturur bildigiyle kolayina geleniyle kopmadan candan hayirlisini ister iyi insan olmaya gayret eder bunun icin baksaniza arkadas yazmis 350 tl veripte seminere falan gidiyorlarmis 350 ile bir cocugu sevindir bakayim neler degisiyor hayatinda

Bu arada kadinin baska meziyeti varmi bilmiyorum ben son donemki sosyal medyadan gordugum ha bire zikir sureden bolumler ayetler hayirli cumalar kabede gorsellerine iliskin yazdim onuda belirteyim:)Takipte etmiyorum ama cok sk cikiyor onume ramazan diyemi artik bilmem

hmmm evlilik konusu. bence üzülmeyin. hayirlisi olsun.. seni üzen durum etraftan mi kaynaklaniyor ( yani yasi gecmis evde kalmis diyorlardir düsüncesincen mi kaynaklaniyor yoksa gercekten evlenmek mi istiyorsun. yani birinci durumda insanlari takmamayi belirli yasa ulasinca insan ögreniyor bu gecer. ikincisi icin hayirlisi olsun. yani söyle dusunmek lazim hayirsiz evlilik yapmaktansa hayirlisi nasip olasiya kadar bu günleri bu sekilde degerlendirmektir. sonucta sizin terchiniz degil öyle gelisiyor bazen durumlar. sahsen "nasibinde varsa gelir seni bulur" a inaniyorum...dua disinda bunun icin özel caba sarf edilmesi gerektigine inanmiyorum... nasipse olacaktir degilse de hayirlisi olsun saglikli mutulu hayata devam... on nedenle kafaya cok takmamak gerek...

Ya acikcasi hani gunun stresinden arindirma icin yapilan yoga vb ruhunu iyi dusunerek hafifletme biraz kendinle
Kalma iyiyi dusunerek kendini pozitife yonlendirme iyi dusun iyiyi iste iyi gelecek telkin vs takildigim seyler degil bircok insanada iyi geliyordur
Ama bunu kalkipta dine yonlendirince bana sevimli gelmiyor sevemiyorumda hicbirini

Dua 2,3 kisinin danisanligina ihtiyac olan birsey degil yaradaniyla kisinin arasinda olan bise kisi oturur bildigiyle kolayina geleniyle kopmadan candan hayirlisini ister iyi insan olmaya gayret eder bunun icin baksaniza arkadas yazmis 350 tl veripte seminere falan gidiyorlarmis 350 ile bir cocugu sevindir bakayim neler degisiyor hayatinda

Bu arada kadinin baska meziyeti varmi bilmiyorum ben son donemki sosyal medyadan gordugum ha bire zikir sureden bolumler ayetler hayirli cumalar kabede gorsellerine iliskin yazdim onuda belirteyim:)Takipte etmiyorum ama cok sk cikiyor onume ramazan diyemi artik bilmem

Bazen bu ulkede para kazanmak cok zor iken ne emek veren bilgili insanlar bir yere gelmezken bazende cok basitmis gibi geliyor sasiriyorum.

Konu sahibi konunu mesgul etmeyip bir seyler soyleyeyim.
Surekli ayni seyleri yasayip yalniz kalman sende kismet kapaliligi hissini uyandiriyor diye dusunuyorum.

Ne sessiz sedasiz cekingen insanlarin sevgilisi oluyor evleniyor.

Ama bu devirde erkeklerin pesinden bir suru kiz kosarken cekingen kizla ugrasacaklarini sanmiyorum ondan olabilir kapan kiz kazaniyor.

Yalnizlik da zor yalniz olmayip esinden sevgilinden aci cekmek kirilmak kazik yemek de zor hayirlisi demek lazim.

bilmiyorum belki saçma bir sorun gibi gelicek ama ben çok üzülüyorum. kimse ile de konuşamıyorum bu durumu, malum toplum farklı bakıyor.

26 yaşını doldurdum, çalışıyorum. eve bir kere bile görücü vs gelmedi. 5 sene önce biri ile görüşüyordum ama yıllardır görüştüğüm birisi de yok.

yaşıtlarım evleniyor, hatta çocukları oldu... ben çok üzülüyorum artık. ne yapsam sizce, tuğçe ışınsu vs onla mı görüşsem kısmet açma gibi konuları var... ne yapmalıyım sizce.

arkadaşlar vs dışarı çıkın demeyin zaten çıkıyorum :KK43: lütfen kırıcı olmadan bana yardımcı olun desteğe ihtiyacım var :KK43:
Evlenen de bin pişman merak etme. İstisnalar hariç. O yüzden takma bu kadar derim. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Arkadaşım hep biri olsun biri olsun da nasıl olursa olsun derdi. Şimdi 1 yıllık evliliğini bitirdi ve boşandı. Hayırlısını iste sadece

Ben de şaşırmıştım “evde kaldım çohüzülüyom” temalı konular hala niye açılmadı son birkaç gündür diye. :işsiz:

Bi erkek arkadasım işyerinde gordugu bi kızla evlenmişti..O kızı seçmesinin sebebi kızın pozitif duruşu olmasıymış, hep gülüyormuş vs...Hem de kız 35 falandı...
Sen boyle evlenemiorum diye asık suratlı gezersen kısır döngü olur yani

Ah balım ah evlenen pişman evlenmeyen hayran :D ne edecen kocayı, ye iç gez ne yapacan :)

bilmiyorum belki saçma bir sorun gibi gelicek ama ben çok üzülüyorum. kimse ile de konuşamıyorum bu durumu, malum toplum farklı bakıyor.

26 yaşını doldurdum, çalışıyorum. eve bir kere bile görücü vs gelmedi. 5 sene önce biri ile görüşüyordum ama yıllardır görüştüğüm birisi de yok.

yaşıtlarım evleniyor, hatta çocukları oldu... ben çok üzülüyorum artık. ne yapsam sizce, tuğçe ışınsu vs onla mı görüşsem kısmet açma gibi konuları var... ne yapmalıyım sizce.

arkadaşlar vs dışarı çıkın demeyin zaten çıkıyorum :KK43: lütfen kırıcı olmadan bana yardımcı olun desteğe ihtiyacım var :KK43:
Ya bence böyle şeyler kasınca olmuyor. Evlilik çok matah birşey değil ki dışardan öyle durduğuna bakma:) olumsuz o kadar çok tarafı var ki hele hele doğru insan değilse! Yani eminim yapmadığın bir sürü şey var hayatında onlara yoğunlaş kendiliğinden gelir. Yaptığın her iş birini bulacağım diye olunca bu enerji gidiyor gerçekten ve itiyorsun.

Konu sahibinin bahsettiği spiritüelci kadın, eğitim de veriyormuş. Geçenlerde yaşadığım şehre gelmiş, bir arkadaşım da gitmiş onun eğitimine. O sayede duydum bu kadının adını. Arkadaşım 1500 tl bayılmış bu eğitime. Duyunca ‘oha, milleti yolmanın yolunu bulmuşlar’ dedim de kız çok bozuldu. Öylesine inandırmış ki kadın kendisine... Bu kadın, yaratıcıyla konuştuğunu falan iddia ediyormuş. Buna da inandırmış o eğitimdekileri tabii! Daha neler neler! Dumur oldum dinledikçe, beni de inandırmaya çalışıyor bir de. Baktım ki bu aptallığı dinlemeye daha fazla dayanamayacağım, çocuğu uyutacağım deyip kapattım telefonu!
Oha 1500 mü? Günde 2 enayi ay pardon danışan gelse haftada 3 gün çalışsak 9bin :super: bende diyorum bu millet ne iş yapıyorda yarim milyonluk evler peynir ekmek gibi satılıyor...

Niye her evlenen mutlu mu? Her evlenen kısmetli mi? Her evlenen şanslı mı ya da ayrıcalıklı mı? Neden kafanızı bunlarla meşgul ediyorsunuz ki? Çalışıyormuşsunuz, ne güzel. Biriktir paranı doyasıya gez, hayatı, insanları, yeni kültürleri tanı. Kısmet senin ayağına gelmiyorsa sen adımlarını ona doğru at. Şimdiki aklım olsa, değil evlenmek düğün salonu yazan yerlerden bile kaçardım. Hayat mutlu olunca güzel. Bırakın bu toplumsal dayatmaları. Düşüncelerinizi değiştirerek başlayın mutlu olmaya. Her şey gönlünüzce olsun.

Oha 1500 mü? Günde 2 enayi ay pardon danışan gelse haftada 3 gün çalışsak 9bin :super: bende diyorum bu millet ne iş yapıyorda yarim milyonluk evler peynir ekmek gibi satılıyor...
Bu bahsettiğim, haftasonu eğitimi. Yaklaşık 40-50 kişilik bir gruba iki gün boyunca verilen bir eğitim. Tabii bu eğitim daha başlangıç düzeyiymiş. Bu düzeyleri tamamlayan kişiler, Amerika’da bu kadının bir hocası varmış, başka bir kadın, o kadından eğitim alma hakkını kazanıyormuş. Ben bunları duyunca zaten ‘vaaay, milleti yolmanın yolunu bulmuşlar’ dedim. Arkadaş öyle bir bozuldu ve savunmaya geçti ki...
Meğer arkadaşımın niyeti, eğitim alıp o kadın gibi ‘gönül gözü’nü açarak yine o kadın gibi insanlara spiritüel danışmanlık yapmakmış. Benim onun müşterisi olmayacağım gerçeğini gördü o an.
Yani konu sahibi, hayat öyle garip ki insanın karşısına hiç olmadık anda evleneceği kişiyi çıkarır. Kısmetiniz kapalı olsaydı yiyecek ekmek içecek su da bulamazdınız ve şu an ölmüş olurdunuz. Evlenmek dünyanın en önemli aktivitesi değildir. Evleneceğim diye kendinizi şartlayıp olmadık birine evet demeyin lütfen. Ne idüğü belirsiz insanlara gidip kısmet açtırmaya falan da çalışmayın. Kendinizi şanslı sayın biraz. Çünkü sizin evlenmediğiniz bu süreç içerisinde yanlış tercihler sonucu birçok tanıdığınız mutsuz olacak evlilikte veya boşanacak. Bunlardan ders alıp böyle bir kararı verme günü geldiğinde daha akılcı olmaya bakın.

Ay şu Tuğçe Işınsu'ya da bu ara herkes takti. Buyucu o kadın. Olumlama ayağına Kur'an'da var diye Havas ilminden büyü yerine geçecek duaları yazmış kitabına. Ben sevmedim kadini. Sen direkt Allah'a dua et.

Şu kadının bir videosuna bakayım ne anlatıyormuş dedim. Aman Allah'ım yorumları görmeniz lazım. Herkes şikayetçi arayanları azarlıyormuş. Para yatırmadan aramayın diye suratlarına kapatıyormuş. Küfür bile edilmiş yorumlarda. Ne garip milletiz ya, biri yeter ki çıkıp bir şeyler zırvalasın inanmaya hazır çok insan var.

Kız bende aynı dertten muzdaribim ve senle aynı yaştayım gel bi sarılıp ağlaşalım :D

Back
X