- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.781
- 158
- Konu Sahibi falanca_23
Memeli enayi soyucu
Sunu su kadar cek bunu bu kadar cek Allahin isimlerini su kadar ebced degerinde cekersen (esma calismalarina yonelik ilimlerde bilmem kac yuzyil once bulunmus zaten )Soyle olacak boyle olacakci ablamiz kisaca spiturel danisman diye janjanlida bir ismi var
İnsanlari yargilamam hic girdigim konularda degildir lakin bu ablaya gicigim konuya din iman Allah kitap ibadetten gireceksek veyahut yonlendireceksek ne bilim o yirtmaclar o silikonlu dudaklar o memeler ekran kadrajinda cekimler olmuyor en azindan yasansada sosyal
Medyadan gozegoze sokulusu sinir bozucu adnan oktar kedicigi gibi bir portre oluyor o zaman
Kaldiki ben bu tarz bilgilendirme yonlendirmeleri yapacak kisilerin ilahiyat egitimi almis bu konuda gerekli bilgi ve donanima sahip kisiler olmalari gerektigini dusunuyorum
Gerizekali gibi cikar ugruna namaz kilmayan basit dini ibadetlerini yerine getirmeyen bir bireye gunde 5000 -10000 fettah cek dersen olmaz o is onunda incelikleri var yardim degil zarar verirsin belki
Cok takip ettigim biri degil ama sanirim danismanlik adi altinda kursun falan dokup enerji kovup yildizsayip parasal olarakta gelir sagliyor
Gicigimya ne yazmisim sen artik kusuruma bakma :)))
Herkes o kadar seviyor ki bir ben mi boyleyim diyordum su konuda size cok katiliyorum dinin temel gorevlerini yapmadan sadece isteklerimiz icin zikir cekmek bana yanlis geliyor.
Bir de tabi isteklerimiz olabilir ama cok fazla istemek de insani sanki insanliktan cikartip insanin degerlerini dusuruyor ki kendi adima ne veriyoruz da ne istiyoruz diye dusunuyorum.