- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Sag olun.kesinlikle dikkat etmeli haklisinizLütfen çok dikkatli olun bu netten tanışıp buluşmalarda demeye geldim ben.Haberlerde neler neler görüyoruz Allah korusun.
Yahu internetten biriyle konuşmam özgürlüktür bir sürü seçenek var belki senle konusurken başkasıyla da konusuyor ki bana göre normal yani....Hayir tipimi begennedi desem hormedi ki karakyer begenmedi desem bisi konusmadik.nedir yani niye ekiyosun be
Evet konusuyor ben de konusuyorum.ama bi kahve icseydikYahu internetten biriyle konuşmam özgürlüktür bir sürü seçenek var belki senle konusurken başkasıyla da konusuyor ki bana göre normal yani....
Peki onu da deneyeyim.olursa olur olmazsa gule gule pekiO kadar cok istiyorsun ki enerjinle itiyorsun. Nasil anlatsam bilemedim. Aslinda salip gitsen okursa olsun olmazsa olmasin mantiginda olsan olacak da. Cok isteyince olmuyor bazen.
Amannn hahah boşuna yatırım gerek yok kızzzEvet konusuyor ben de konusuyorum.ama bi kahve icseydik
Ama yurekten inanarak boyle dusunmelosin, agzinla degil. Bazen cok isteyince olmuyor iste. O enerji karsi tarafa geciyor sanirim.Peki onu da deneyeyim.olursa olur olmazsa gule gule peki
Anladom ben isteyip saliyoruz dusunmuyoruz sonra hayata bakiyoruz o gelir kendisi.tamam 2020 de bunu yapacagim.Ama yurekten inanarak boyle dusunmelosin, agzinla degil. Bazen cok isteyince olmuyor iste. O enerji karsi tarafa geciyor sanirim.
Koyamamnormal halinizle abartmadan bir resim koyun bu şekilde tanışmak isteyenlerde olacaktır mutlaka o adaylarla bir süre konuşun kafanıza yatarsa buluşun.insanın hiç görmediği ve çok konuşmadığı biriyle nasıl göründüğünü bildiği ve muhabbetin akıp gittiği biri bir olmaz.ineternetten tanışıp bu dediklerimi yaparsanız en sağlıklısı olur.
Fotoğrafınızı koymazsanız insanlarla sizinle neden görüşsün yahu. Açıkçası ben bir tane bile fotoğrafını görmediğim biriyle görüşmem.Koyamam
Katiliyorum kesinlikle. Cunku hep istedigimiz seyler beklemedigimiz anda gelir veya cikar karsimiza. Arayista oldukca bekledikce yada istedikce olmuyor.O kadar cok istiyorsun ki enerjinle itiyorsun. Nasil anlatsam bilemedim. Aslinda salip gitsen okursa olsun olmazsa olmasin mantiginda olsan olacak da. Cok isteyince olmuyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?