Kismetimle gel 2020

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Bugun bi beyle gorusecektim netten tanistik.beni gormedi.sadece konustuk yakiniz zaten bi kahve icecektik.ya adami da cok begendim.ama baskasini secti sanirim nette beni ekti.yaw niye olmuyo yaaa niye niye niye

Hayir tipimi begennedi desem hormedi ki karakyer begenmedi desem bisi konusmadik.nedir yani niye ekiyosun be

normal halinizle abartmadan bir resim koyun bu şekilde tanışmak isteyenlerde olacaktır mutlaka o adaylarla bir süre konuşun kafanıza yatarsa buluşun.insanın hiç görmediği ve çok konuşmadığı biriyle nasıl göründüğünü bildiği ve muhabbetin akıp gittiği biri bir olmaz.ineternetten tanışıp bu dediklerimi yaparsanız en sağlıklısı olur.

Yakınlarınıza evlenmek istediğinizi söylediniz mi? Belki onların tanıdığı bu niyette erkekler vardır.

normal halinizle abartmadan bir resim koyun bu şekilde tanışmak isteyenlerde olacaktır mutlaka o adaylarla bir süre konuşun kafanıza yatarsa buluşun.insanın hiç görmediği ve çok konuşmadığı biriyle nasıl göründüğünü bildiği ve muhabbetin akıp gittiği biri bir olmaz.ineternetten tanışıp bu dediklerimi yaparsanız en sağlıklısı olur.
Koyamam

O kadar cok istiyorsun ki enerjinle itiyorsun. Nasil anlatsam bilemedim. Aslinda salip gitsen okursa olsun olmazsa olmasin mantiginda olsan olacak da. Cok isteyince olmuyor bazen.
Katiliyorum kesinlikle. Cunku hep istedigimiz seyler beklemedigimiz anda gelir veya cikar karsimiza. Arayista oldukca bekledikce yada istedikce olmuyor.

Back
X