- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
AySed 

Simge aşkın olayım çalıyor beynimde suan

Simge aşkın olayım çalıyor beynimde suan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk sezonları hiç izlemedim ama buradaki entrika kaos tam beyin boşltmalıkYeminle ilk sezonu mumla arıyorum kıymetini bilemedik![]()
Kocan kimi destekliyor suanKızlar ben evliyim, siz katılın ben kocamın dizinin dibinde desteklerim sizi. Bu arada kendisi de sıkı bir izleyici. O negatif oy verirse karışmam benim pozitif oylarım size.
Aybuke guzel yaa ben begeniyorum onuAybüke daha çok Barbie bebeğe benziyor. Hatta Aybüke Bratz kızlarına benzemiyor mu özellikle dudak şekli
Eslemden güzel bence deKocan kimi destekliyor suan
Aybuke guzel yaa ben begeniyorum onu
Melis geliyormus birde buraya, cildirirsinYeminle ilk sezonu mumla arıyorum kıymetini bilemedik![]()
Ya onları asiri shipliyorlar heran olabilirler gibi geliyorAySed
Simge aşkın olayım çalıyor beynimde suan![]()
Aybukenin çok işine gelir aslında sedatla olmak ama o topa girmek meseleAySed
Simge aşkın olayım çalıyor beynimde suan![]()
Evet, ilk basta cok sert yapti cocuga ama simdi farkli bakiyorAybukenin çok işine gelir aslında sedatla olmak ama o topa girmek meselebiraz oraya oynar gibi oldu zaten Tolga biraz abartsa da boşuna suphelenmedi
Kocan kimi destekliyor suan
Aybuke guzel yaa ben begeniyorum onu
Merve tanitima gore cok sessiz kaldi yaTolgayı, Erol’u Serdar’ı Yaren’i, Aybike’yi sevmediğine eminim, kimleri seviyor bilmiyorum ama gitse kesin Merve’ye talip olurdu, erkekler onu nahif buluyormuş, öyle dedi. Ben bilemem.
Olabilir valla, sedat inşallah oyuna gelmezAybukenin tiktok hesabina baktiysaniz yorumlar full sedat, nolur sedatla ol seklinde. Bence takipcileri için sedati kullanacak Aybüke
Benim eşim sevmiyor izlememiTolgayı, Erol’u Serdar’ı Yaren’i, Aybike’yi sevmediğine eminim, kimleri seviyor bilmiyorum ama gitse kesin Merve’ye talip olurdu, erkekler onu nahif buluyormuş, öyle dedi. Ben bilemem.
Merve çok pasif, etkisiz eleman. Ben Yaren Erhan cıyımMerve tanitima gore cok sessiz kaldi ya
Biz belgesel izleyecektik kandırdı buna başladık. Şimdi çıkamıyorum işin içindenBenim eşim sevmiyor izlememiilk zamanlar bir gizli gizli seyrediyordum utanıyordum ahahahah
![]()
Sedat kolay kolay güvenmez bence deAybukenin tiktok hesabina baktiysaniz yorumlar full sedat, nolur sedatla ol seklinde. Bence takipcileri için sedati kullanacak Aybüke
Bende ilk bolumleri o uyurken izliyodum agafsjshs ama simdi yemek yerken birlikte izliyoruzBenim eşim sevmiyor izlememiilk zamanlar bir gizli gizli seyrediyordum utanıyordum ahahahah
![]()
Bugun barisacak gibiler yaBence Aybüke Tolgadan vazgeçmez ama geçen bolumlerde çok haksızlık yaptı Tolga Aybukeye. Onun bu haksızlıkları unutup kolayca Tolgayi affetmesi beni üzersurundurmeli. Peşinden kosmali.
Belgeselden geldiğiniz seviyeBiz belgesel izleyecektik kandırdı buna başladık. Şimdi çıkamıyorum işin içinden![]()