- 30 Ocak 2017
- 14.123
- 198.873
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
Sizce Melis gelirse kime yürür? Benim tahminim bilek
çünkü direkt erdem yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilekin simgeye olan tavırlarından ötürü soğudum ondan.Sizce Melis gelirse kimi yürür? Benim tahminim bilekçünkü direkt erdem yani
Kismetse olurun buyulu dunyasi jagsjshsgBurası neresi ya![]()
Zeyd jagsjsbsSizce Melis gelirse kime yürür? Benim tahminim bilekçünkü direkt erdem yani
Meclisi tanımıyorum bacım.Sizce Melis gelirse kime yürür? Benim tahminim bilekçünkü direkt erdem yani
Simge yerine tugceyi seçmesi aptallikti bide orda tugcenin herkesin içinde yemek için tolgayi seçmesine rağmenBilekin simgeye olan tavırlarından ötürü soğudum ondan.
Simgenin eski durusunuda merak ediyorum bir izdivaç programındaymis öncedenSimge yerine tugceyi seçmesi aptallikti bide orda tugcenin herkesin içinde yemek için tolgayi seçmesine rağmen
İzdivaç proglamlari biteli nerden baksan 5 yıl oluyor bu kız kaç yaşında girmiş bu işlereSimgenin eski durusunuda merak ediyorum bir izdivaç programındaymis önceden
İzdivaç proglamlari biteli nerden baksan 5 yıl oluyor bu kız kaç yaşında girmiş bu işlereaslında herseye gülmese, programın kurgu oldugunu belli ediyor kavga esnasında gülüyor saçma sapan sinirimi bozuyor
![]()
Yuhh beee
Hellooooı bebekleriimm
Hosgeldin tinnosummHellooooı bebekleriimm
Kısmetse olur kaanın dans müziğiyle giriş yaptığımı hayal edinnn![]()
Bilek’in tumanlı fotoğraflarını gördünüz müü![]()
Topiğimizin hayırlı olsunn aşkımsuuuHosgeldin tinnosumm![]()
Selaam bebişim hoş geldinHellooooı bebekleriimm
Kısmetse olur kaanın dans müziğiyle giriş yaptığımı hayal edinnn![]()
Her gordugumde irkiliyorum yaa ahahahsg hayir tipsiz birde bence![]()
Minnoşumm yaaa![]()
Hoşbuldum chommmSelaam bebişim hoş geldin![]()