- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.920
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa benim açımdan bütün parçalar yerine oturdu sizler devam edebilirsiniz arkadaşlarsonra esraya falan da katildi ordan evlendi gitti![]()
Kim elendi sen onu söyle bakim çatlayacam ortadan ikiyeE bunuda bilirsin artikBayanforbes
sen izleyemiyormusunKim elendi sen onu söyle bakim çatlayacam ortadan ikiye
21 yayinlandi ben 20 de kaldım onu bitirmem lazım öncesen izleyemiyormusun![]()
Dim dim dim dim zeyd ve merveKim elendi sen onu söyle bakim çatlayacam ortadan ikiye
Zeyd gitmez ya kesin Merve gitti, biliyodum ya of. Neyse anca süs bebeği gibi duruyordu zaten napalım sağlık olsun.Dim dim dim dim zeyd ve merve![]()
![]()
![]()
Valla ikisi birlikte şutlandi, zeydin triplwrini bir gorZeyd gitmez ya kesin Merve gitti, biliyodum ya of. Neyse anca süs bebeği gibi duruyordu zaten napalım sağlık olsun.
Neee, Zeyd gitti miii. Bende ikisi kaldi o yüzden oyle soyluyorsun sandım. Şoktayım şuan bir saniye.Valla ikisi birlikte şutlandi, zeydin triplwrini bir gor![]()
Geçmiş olsun canım, çok kötü değilsindir inşallah. Bizde oglanla hastayız yatiyoruz domuz gribi midir diye endiseleniyordum.Kızlar ben domuz gribi olup geldim yatıyorum su an. Yattığım yerden kalanını izliym bari![]()
Evet asko, liderler esit puan aldigi için ikiside evi koruyamadiNeee, Zeyd gitti miii. Bende ikisi kaldi o yüzden oyle soyluyorsun sandım. Şoktayım şuan bir saniye.
Aaaa ne diyosunKızlar ben domuz gribi olup geldim yatıyorum su an. Yattığım yerden kalanını izliym bari![]()
Keske baska dua etseydin hakkin bosa gittiZeyd gitsin diye o kadar dua etmeseydim keşke paramparcayim şuan.
Zeyd bu son bölümde çok mantıklı yorumlar yapti yaZeyd gitsin diye o kadar dua etmeseydim keşke paramparcayim şuan.
Ayy kizlar demeyin ya neler oluyorGeçmiş olsun canım, çok kötü değilsindir inşallah. Bizde oglanla hastayız yatiyoruz domuz gribi midir diye endiseleniyordum.
Gidecegini hissetti herhal, saskinim valla erol gider diye dusunuyordumZeyd bu son bölümde çok mantıklı yorumlar yapti ya
İdare ediyorum şu an inşallah daha agirlasmam. Çocuğa geçer diye endişeliyim ama geçti zaten benceGeçmiş olsun canım, çok kötü değilsindir inşallah. Bizde oglanla hastayız yatiyoruz domuz gribi midir diye endiseleniyordum.
Zeydim ya kör ölür badem gözlü olur cidden ağlayacagim şimdi soğuk esprilerini özledim şimdidenEvet asko, liderler esit puan aldigi için ikiside evi koruyamadi
Aaaa ne diyosuncok gecmis olsun canim nasilsin?
Keske baska dua etseydin hakkin bosa gitti
İyi olmaya çalışıyorum canım yatiyorum şimdi ilacimı içiyorum aferin vermişEvet asko, liderler esit puan aldigi için ikiside evi koruyamadi
Aaaa ne diyosuncok gecmis olsun canim nasilsin?
Keske baska dua etseydin hakkin bosa gitti