- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.920
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
Bence hepsinin yasi yalan ya, zeyd 25im diyordu ama oda 32 yasinda27 yasındaymıs maalesefben bile inanmadım. Hala da inanmıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hepsinin yasi yalan ya, zeyd 25im diyordu ama oda 32 yasinda27 yasındaymıs maalesefben bile inanmadım. Hala da inanmıyorum
Acaba Şeydayla nasıl olurlarBu arada ogulcanda bosa çıktı hagsjshs
37 gösteriyorAyşenur 27 miydi? Ölsem inanmam
Yeliz ‘in de de fiziği çok güzel chomm beğeniyorum.37 gösteriyorAma vücut hatları çok tatlı balık etli biraz
![]()
Ya hic dusunmemistim ama olabilir aslinda yaAcaba Şeydayla nasıl olurlar![]()
Şeyda Oğulcana da bir beden büyük gelirAcaba Şeydayla nasıl olurlar![]()
37 yim 2 çocuk doğurdum ondan genç duruyorum valla. O kırışıklıkları nerde yapmış27 yasındaymıs maalesefben bile inanmadım. Hala da inanmıyorum
Doncu bilekten hazetmiyorum benŞeyda Oğulcana da bir beden büyük gelirbilek bence yürüyecek seydaya ama emin olamıyor kızdan
Arkadaslarda öyle söylüyor. Ama nerdeyse hepsi estetikli plastik gibi yüzlerBence hepsinin yasi yalan ya, zeyd 25im diyordu ama oda 32 yasinda
İnstagram fotolarında 27 duruyor sadece jshsjsh37 yim 2 çocuk doğurdum ondan genç duruyorum valla. O kırışıklıkları nerde yapmış
Evett yelizin hatları çok güzel. Aybükenin bugün giydiği deri pantolon hiç yakışmamış ya. Basenleri var iyice armut gibi yapmış kızıYeliz ‘in de de fiziği çok güzel chomm beğeniyorum.
95-96 dan sonrakiler gdolu forbes37 yim 2 çocuk doğurdum ondan genç duruyorum valla. O kırışıklıkları nerde yapmış
Nasıl shop yapmıs o öyle ya sksmwmwwnwnwnwmanamamansnİnstagram fotolarında 27 duruyor sadece jshsjsh
Ben de hiç beğenmiyorum tumanına tükürdüğümDoncu bilekten hazetmiyorum ben
Eslem biraz daha dogal diger kizlara göre, aybuke guzel geliyor bana onun yasi kucuk zaten. Ama digerlerinin suratlar bir acayipArkadaslarda öyle söylüyor. Ama nerdeyse hepsi estetikli plastik gibi yüzler
Eslem mesela estetiği var mı yok mu bilmem ama onca yüze ragmen yine iyi duruyor 50-60 ların modası gibi saçları anneannem gibi yapmış kaşlar desen yay![]()
Ben zaten onda tam bir yeşilçam artistlerini görüyorumArkadaslarda öyle söylüyor. Ama nerdeyse hepsi estetikli plastik gibi yüzler
Eslem mesela estetiği var mı yok mu bilmem ama onca yüze ragmen yine iyi duruyor 50-60 ların modası gibi saçları anneannem gibi yapmış kaşlar desen yay![]()
Hayaller hayatlar resmen ahagsjsh birde tanitimda yanda veriyorlar resimleri, basta anlamadim kim la bunlar dedim ahahahahNasıl shop yapmıs o öyle ya sksmwmwwnwnwnwmanamamansn
GsjsgsjwgsjshshsjshwhwBen de hiç beğenmiyorum tumanına tükürdüğüm![]()
Benim gözümden de kaydiDoncu bilekten hazetmiyorum ben
Kavga odakli bir cocuk degil o ya ama ben isinamadim bilmiremBenim gözümden de kaydiama sedata sanki sonda bir iyi yaklaştı yanlış görmüşüm o zaman falan sesini ayarladı hemen sanki nur indi yüzüne