Kısmetsular 🧚‍♀️

Aaa cansel evlenmedimi ya
Bilmiyorum ki bi videoda resmen böyle acıklama yapmıs. Ama acaba diyorum ibneligine mi yapıyo napıyo su an piyasa kısmetse olurla calkalanıyo
Bu Cansele melise nolduysa böyle konular açmaya başladılar. Melis girecek diyorlar ama Cansel de yolunu mu yapıyor acaba
Girsin girsin fitne fesatlık cıkarsın yamuk burun. Resmen eski yarısmacılar burnunu yaptırmak icin programa basvurmus. Allahtan iyi ki simdikiler estetikli 😂😂😂😂

Bilmiyorum ki bi videoda resmen böyle acıklama yapmıs. Ama acaba diyorum ibneligine mi yapıyo napıyo su an piyasa kısmetse olurla calkalanıyo

Girsin girsin fitne fesatlık cıkarsın yamuk burun. Resmen eski yarısmacılar burnunu yaptırmak icin programa basvurmus. Allahtan iyi ki simdikiler estetikli 😂😂😂😂
Ben onu amerikada siyahi biriyle evli diye biliyordum yav, melisle ayca demisti bir videoda. Bunlarda canselle nura 💩 ata ata doymadılar

sekerpare-senersen.gif
20 tane ziyaretçimiz var🤣🤣 bu topiği açtığın için sana teşekkür ediyoruz minnoşum Hemsirecik Hemsirecik 😍

Ben onu amerikada siyahi biriyle evli diye biliyordum yav, melisle ayca demisti bir videoda. Bunlarda canselle nura 💩 ata ata doymadılar
Canselde evlilik ne gezer 💩 atıyorlar resmen. Üstelik bi arkadasımda antalyada adını duyurdu çekti gitti yurt dısına demisti. Ama kızdaki çene aura biside yok. Hazal vardı bide emreyle uzun soluklu beraber olmuşlardı o kızın aurasını severdim.
Su an cidden kime bakacağımı şaşırdım. Aybüke tatlı ama havası yok 😂 çoluğu çocuğu salmıslar programa. Kesin yeni yarışmacılar estirecek

Back
X