Kısmetsular 🧚‍♀️

Çakal diyodu sıkıntılı tedavi görsün diye valla öyleymis
Reynmenin hatunuyla Aybüke ölümüne kapısır dkskdnsjk. O cakal dövmesi de gerçek değildi zaten prim içindi, bir gün vardı diğer gün pat diye yok oldu. Dövme sildirmek o kadar kolay sanki😂

Reynmenin hatunuyla Aybüke ölümüne kapısır dkskdnsjk. O cakal dövmesi de gerçek değildi zaten prim içindi, bir gün vardı diğer gün pat diye yok oldu. Dövme sildirmek o kadar kolay sanki😂
Birde boğaz etrafına yapmıstı. Sildirirken videosunuda çekmişti yalanmıs demek. 🤭

Kızlar buradan bana neden bildirim gelmiyor? Bende herkes susmustur diye bildirim alamıyorum sanıyorum. Biri duvarıma gelip niye dürtmedi?

Öğlen atölyeden cıktım eve geldim 2 saat kestirmisim. Erolu rüyamda gördüm sinirden hala kendime gelemedim sevişiyorduk rüyamda🤢
Battaniye altında bana şebeklik yapıp sonra yiyisiyoduk. Allah benim belamı versin hala kendime gelemiyorum ya 🤢🤢🤢🤢🤢
Kabus o kabuuus🏃💀💀💀
furkan cansele galada ne dedi yahu
Ben son bölümü simdi izleyeceğim. Zaten furkanin bir anda cansele yurumesini hic anlamadim. Aldigi cantada guzel degildi

Kotu bir sey demis onu mu diyorsun? Bende hatırlamıyorum onu
önceki bölümlerde gala da birsey demiş ama ben onu kaçırdım
Kotu bir sey demis onu mu diyorsun? Bende hatırlamıyorum onu
furkan cansele galada ne dedi yahu
Ben izlerken dikkatimi çekmişti cansele de dolmuş Furkan demiştim ama inanın ben de şimdi hatırlamıyorum. Furkan da diskalifiye edildi ya şimdi kendisi tüm pislikleri ifşa ediyor. Yapım ekibi sizi bir şeylere zorladıysa siz de imza atarak kabul ettiniz bunu zaten. Herkes birbirine çamur atıyor.

Ama Yeliz diskalifiye edildiyse üzülürüm bak. Paçozluk akıyor her tarafından ama Aybükenin gitmesini tercih ederdim.

Ben izlerken dikkatimi çekmişti cansele de dolmuş Furkan demiştim ama inanın ben de şimdi hatırlamıyorum. Furkan da diskalifiye edildi ya şimdi kendisi tüm pislikleri ifşa ediyor. Yapım ekibi sizi bir şeylere zorladıysa siz de imza atarak kabul ettiniz bunu zaten. Herkes birbirine çamur atıyor.

Ama Yeliz diskalifiye edildiyse üzülürüm bak. Paçozluk akıyor her tarafından ama Aybükenin gitmesini tercih ederdim.
Bari program bittikten sonra yapin ifsanizi ya, insanlarin izleme zevkini kaciriyorlar sinir oluyorum. Yapim bunlara sozlesme imzalatirken gizlilik konusunu duzgun bir yaptirimla korumali bence. Ikinci bir ihtimal olarakta program izlensin diye yapim bilerekmi yaptiriyor bu ifsalari diye düşünüyorum

Tolga’yı seven arkadaşlarının biraz aklı varsa Aybükeyi elesinler. Hepimiz rahat edelim

Back
X