- 14 Eylül 2022
- 127
- 253
- 23
- 30
- Konu Sahibi Hemsirecik
Benden de negatif 1 oy Aybüke ve cansele her günHer gün düzenli olarak negatif oy veriyorum zortbükeye, nolur ihmal etmeyelim arkadaşlar 1 oy 1 oydur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden de negatif 1 oy Aybüke ve cansele her günHer gün düzenli olarak negatif oy veriyorum zortbükeye, nolur ihmal etmeyelim arkadaşlar 1 oy 1 oydur![]()
Sanki baska kadin kalmadi ya baydi yemin ediyorum of, canselide elemezler bu boyle surunur durur artikOğulcan kendini harcatiyor yapisi bu herhalde cansel agzina sicsa azicikta burnuma sic diyecek artik
Ajsgsjshs gidemde indirem bari programi sart oldu artikHer gün düzenli olarak negatif oy veriyorum zortbükeye, nolur ihmal etmeyelim arkadaşlar 1 oy 1 oydur![]()
HahahahhahaHayır ne askı. Yayda ask ne gezer. Antrenmanlıyım ben bunlarasimdi agır adam rolleri. Sonra cıkacak tabi her sey.
Adamın cihaz kırmızı odada ben burdayım diyodu
Neee ajsgsosys hic bakmamistim simdi senin yuzunden bakmak zorundayim ajagsjsgsjagshsHayır ne askı. Yayda ask ne gezer. Antrenmanlıyım ben bunlarasimdi agır adam rolleri. Sonra cıkacak tabi her sey.
Adamın cihaz kırmızı odada ben burdayım diyodu
Benimde Aybüke ve Cansel negatif oylarım, erkeklerden de erolla o gün hangisi sinirime dokunduysa onaBenden de negatif 1 oy Aybüke ve cansele her gün![]()
Seviyo bence agzına edilmesini. Hani kölen olayım her seyi yap bana diyen dayılar amcalar var ya onlar gibi. Fantezi herhalBu bolum helee, cansel kopek cekiyor bu hala pesinde sinir oldum iyice. Herkes laf sokuyor buna insan utanir be cildiricam
Yandexten gördüm kız sjsjsjja ama görüs o görüs. Bembeyaz nur inmis sanki bi kanatı eksik ksksmdmsnnsNeee ajsgsosys hic bakmamistim simdi senin yuzunden bakmak zorundayim ajagsjsgsjagshs
Bilek çok ezik duruyor bu aralar erolla ikisine negatifimBenimde Aybüke ve Cansel negatif oylarım, erkeklerden de erolla o gün hangisi sinirime dokunduysa ona
Milyonlarin onunde de kopek olmazsin yaaaSeviyo bence agzına edilmesini. Hani kölen olayım her seyi yap bana diyen dayılar amcalar var ya onlar gibi. Fantezi herhal
Yandexten gördüm kız sjsjsjja ama görüs o görüs. Bembeyaz nur inmis sanki bi kanatı eksik ksksmdmsnns
Amenna reis emre olsaydı başı kopardı canselin hareketlerine hey gidi günlerMilyonlarin onunde de kopek olmazsin yaaanerde eski gururlu kismet erkekleri bee jagsjshs
bakip geliyorum 1dk havshsh
Benim bugünkü negatif oyum serdara kısmetse fksdjsjkaBilek çok ezik duruyor bu aralar erolla ikisine negatifimkime saracagini bilemedi bosta kaldi diye
Emrenin bakma öyle adamım ayaklarına ya pembe don mu giyecez diye açıklamalar yapan velet pembe yesil kombinler giyer olduAmenna reis emre olsaydı başı kopardı canselin hareketlerine hey gidi günler
Ooyy oyy, ogulcan cansele hayir diyemiyor arkadaslar jagsjsbsAmenna reis emre olsaydı başı kopardı canselin hareketlerine hey gidi günler
Geçenlerde melis nur ve biri daha gelebilir diyordu ya kimdi o canselmiydi1. Sezondaki canselin gelmesi lazım programa, queen ya ne bicim laf sokardı. Simdikilerin hepsini zort eder. Bu da aybukeden ağzıma yapıştı lanet kız.
Bulabilene ask olsun zaten her yerden kalktı. Bende bi sayfa paylastı sanslıyım ki actımVisenyaa kiz bulamadim ya ben ahahagsjws
Üstüne bide eser gelse offffffff favori çiftimmmm1. Sezondaki canselin gelmesi lazım programa, queen ya ne bicim laf sokardı. Simdikilerin hepsini zort eder. Bu da aybukeden ağzıma yapıştı lanet kız.
Of ya nasil kaciririm bunu ahagajsgshagahs bu gecede tolga gelir ruyana artikim ahahahagBulabilene ask olsun zaten her yerden kalktı. Bende bi sayfa paylastı sanslıyım ki actımtolgada diyo ki o ben değilim eksnsks
Ya hadi ordan ya saç rengi gibi sapsarıydı cihazı. Birine göndermis zaten video ss almıs![]()
Yaaaaaaaaaa sen yok musunn dksksnwnwmwkwwkkw erol gelmesin de dkswnwmsmOf ya nasil kaciririm bunu ahagajsgshagahs bu gecede tolga gelir ruyana artikim ahahahag