- 21 Aralık 2014
- 9.022
- 27.620
- 798
- Konu Sahibi Hemsirecik
İmdatttttttttt kosun imdaaaatttttt neOf ne yazık ki sedatla iliski yasayacak simge 10 gun falan surecekmis sonra ayrılacaklarmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İmdatttttttttt kosun imdaaaatttttt neOf ne yazık ki sedatla iliski yasayacak simge 10 gun falan surecekmis sonra ayrılacaklarmis
Evet Sedat dun takipten çıktı ama simgeyi bi de simge bitirecekmis ilişkiyiİmdatttttttttt kosun imdaaaatttttt ne
Ohahahaja
Bizi erola ve tomanci bilege mecbur birakan hayata yazihlar olsunDamarlarımızda sinir akıyo napcan. Şöyle bisey olacak memlekette katılmayan ittir. Adamlara baksana bi içim suuuuuu
Izlerken boyle oluyorumbu nasıl bir kısmetse olur sdasdassdaa
bu iş kısmeti geçmiş Allah ne verdiyse olur a dönmüş dadasasaesBizi erola ve tomanci bilege mecbur birakan hayata yazihlar olsun
Izlerken boyle oluyorumhsgsjsj
Annemden fena cıktın artık sagdan soldan vurur durursun. Bilek olaydı iyiydi yine öbür bitin yanındaBizi erola ve tomanci bilege mecbur birakan hayata yazihlar olsun
Allah ne verdiyse olur diye bisi çıksa ilk ben basvurcambu iş kısmeti geçmiş Allah ne verdiyse olur a dönmüş dadasasaes
Obaaa ben Cansel ve Zeyd arasında nedense bu tarz bir çekim hissettim ya.bu nasıl bir kısmetse olur sdasdassdaa
Zeyd gelecekmis cansel icin sanirim, oyle diyollaaObaaa ben Cansel ve Zeyd arasında nedense bu tarz bir çekim hissettim ya.
Nefes alan herkes alınırsa olmaz kas ve yağız delikanlı olma şartı olsun bende varım :)Allah ne verdiyse olur diye bisi çıksa ilk ben basvurcam![]()
Zeyd canseli piton gibi bir hüplemede yutarObaaa ben Cansel ve Zeyd arasında nedense bu tarz bir çekim hissettim ya.
Zeyd ve elif ask yasayacakmisZeyd gelecekmis cansel icin sanirim, oyle diyollaa
Aşklarını disarda yasamak isteyeceklermis sanirim zaten bir kac bolum sonra ayrilacaklar deniyor tabi yapim izin verir mi bilmiyorumZeyd canseli piton gibi bir hüplemede yutar
Aykube ile tolga bunu kafalarında her an yaşıyor bence nefes alislarından belli![]()
Bizimkiler yürüyen sinir kupleri resmen yaBilgehan hiç olmadı buraya ya. Keşke yabancıları izlemeseydim. Hep hayal kırıklığı yaşıyorum bizimkilere bakinca
NeeeeeZeyd ve elif ask yasayacakmis![]()
Ben ifsalardan görüyorum hep karsima cikiyor gerceklestiginde fenaliklar gecirmeyin diye buraya bilgi verip kaciyorumBizimkiler yürüyen sinir kupleri resmen ya
Neeeee
Ah bu ifsalarin gözü kör olsunAşklarını disarda yasamak isteyeceklermis sanirim zaten bir kac bolum sonra ayrilacaklar deniyor tabi yapim izin verir mi bilmiyorum![]()