- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.597
- 248
- Konu Sahibi Hemsirecik
Sence takar mı bunu?Bir de bunlar ayrılırsa kötü ayrılır diye düşünüyorum seviye falan kalmaz. O adamın yüzüğünü görmek istemezsin ki. Bozdursan harcasan belki haram edecek. Ne bileyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sence takar mı bunu?Bir de bunlar ayrılırsa kötü ayrılır diye düşünüyorum seviye falan kalmaz. O adamın yüzüğünü görmek istemezsin ki. Bozdursan harcasan belki haram edecek. Ne bileyim
Bozdurup yer işteSence takar mı bunu?![]()
Zaten programda sürekli bir para pul muhabbetidir dönüp duruyor. İlk programda saçma sapandı ama bu kadar para muhabbeti dönmüyordu.Bozdurup yer işte![]()
Kesinlikle. Hani orta halli insanlar olsa evlendikten sonra da maddi imkan bekleseler olabilir dicem. Ama hepsinin her türlü imkanı var yine de çok para çok paraZaten programda sürekli bir para pul muhabbetidir dönüp duruyor. İlk programda saçma sapandı ama bu kadar para muhabbeti dönmüyordu.
Aynen. Hele Cansel'in Oğuzhan mıdır Oğulcan mıdır nedir o çocuğa dedikleri,yaptıkları?Kesinlikle. Hani orta halli insanlar olsa evlendikten sonra da maddi imkan bekleseler olabilir dicem. Ama hepsinin her türlü imkanı var yine de çok para çok para
Cok erkenden ifsalari çıktı ondan zevk alamiyoruz eskisi gibi maalesefAy ne günlerrdiii beee şimdikiler pek tadı yok gibi bilemiyorum pek sevemedim![]()
Ben dünden öncekini izlicem eve gidince, yarın da dünü ve bugünü izlerim. Atlataya atlaya izledigim için 1.5 saatte bitiyorumKizlaaar yeni bolumler izlendimiben dunu izliyorum suan
![]()
Ya ben atlaya atlaya izleyince detaylari kaciriyorum sankiBen dünden öncekini izlicem eve gidince, yarın da dünü ve bugünü izlerim. Atlataya atlaya izledigim için 1.5 saatte bitiyorum
Herşeyi yolunda olan çiftlerin sahnelerini izlemiyorum ben, kavgalı çiftlerinkini izliyorumYa ben atlaya atlaya izleyince detaylari kaciriyorum sanki![]()
Doğrudurr canımCok erkenden ifsalari çıktı ondan zevk alamiyoruz eskisi gibi maalesef![]()
Eksinli gunler geliyorHerşeyi yolunda olan çiftlerin sahnelerini izlemiyorum ben, kavgalı çiftlerinkini izliyorumerolun konuştuğu sahneleri de geçiyorum basım ağrıyor. Gerçi şimdi Tuğçe ve zeyd geri döndü tam izlemek lazım.
Şükürler olsunEksinli gunler geliyor![]()
Aynen surekli ayni olayları ısıtıp ısıtıp konuşuyorlardi baydilar iyiceŞükürler olsunson bölümler sıkmıştı
Askom yemek yaparken falan ac izle bi yandanBenim bölümlerim çok biriktiii![]()
Evet minnoşum her seferinde unutuyorum şu sıra yoğundum şimdi başlıyorum yalı çapkını açtım ama sarmadıAynen surekli ayni olayları ısıtıp ısıtıp konuşuyorlardi baydilar iyice
Askom yemek yaparken falan ac izle bi yandan
Yalı capkinini bende bugün izlemedim disaridaydim ama evde de olsam izlemezdim, feritin bir iyi bir kötü halleri, herkese psikolojik şiddet uygulaması ve herkesin ona aşık olması beni aşırı derecede yoruyor artık izleyesim gelmiyo. İfakat mikrobu zatenEvet minnoşum her seferinde unutuyorum şu sıra yoğundum şimdi başlıyorum yalı çapkını açtım ama sarmadı![]()