Kısmetsular 🧚‍♀️

Zaten programda sürekli bir para pul muhabbetidir dönüp duruyor. İlk programda saçma sapandı ama bu kadar para muhabbeti dönmüyordu.
Kesinlikle. Hani orta halli insanlar olsa evlendikten sonra da maddi imkan bekleseler olabilir dicem. Ama hepsinin her türlü imkanı var yine de çok para çok para

Kesinlikle. Hani orta halli insanlar olsa evlendikten sonra da maddi imkan bekleseler olabilir dicem. Ama hepsinin her türlü imkanı var yine de çok para çok para
Aynen. Hele Cansel'in Oğuzhan mıdır Oğulcan mıdır nedir o çocuğa dedikleri,yaptıkları?

Kurgu bile olsa bu kadar rezil ettirmem kendimi ya :D

Ya ben atlaya atlaya izleyince detaylari kaciriyorum sanki🤣
Herşeyi yolunda olan çiftlerin sahnelerini izlemiyorum ben, kavgalı çiftlerinkini izliyorum🤣 erolun konuştuğu sahneleri de geçiyorum basım ağrıyor. Gerçi şimdi Tuğçe ve zeyd geri döndü tam izlemek lazım.

Aynen surekli ayni olayları ısıtıp ısıtıp konuşuyorlardi baydilar iyice

Askom yemek yaparken falan ac izle bi yandan
Evet minnoşum her seferinde unutuyorum şu sıra yoğundum şimdi başlıyorum yalı çapkını açtım ama sarmadı🫠

Evet minnoşum her seferinde unutuyorum şu sıra yoğundum şimdi başlıyorum yalı çapkını açtım ama sarmadı🫠
Yalı capkinini bende bugün izlemedim disaridaydim ama evde de olsam izlemezdim, feritin bir iyi bir kötü halleri, herkese psikolojik şiddet uygulaması ve herkesin ona aşık olması beni aşırı derecede yoruyor artık izleyesim gelmiyo. İfakat mikrobu zaten🤢

Bu arada daha yeni bir haber gördüm, sanırım Seyda ve Erhan olacakmış. Seyda her yarenle erhan yaklastiginda kıskanç bakışlar atıyor fark ettiyseniz bölmeye çalışıyor. Erhan Yarene çiçek verirken Seyda erhana bakarak bacaklarını okşuyordu, sinsi kız ya. Hep görüyordum ne ayak diyordum içimden zaten. Erhanda Yareni gerçekten sevmedigine göre.. olan benim yarenime olacak çok üzülecek kız. Ay nasıl sinir oldum öf. Gideyim de seydayla erhana negatif oy atayim kendime geleyim.

Back
X