Kısmetsular 🧚‍♀️

Ben artık kime negatif oy atacağımı şaşırdım yav hepsi birbirinden iğrenç, 2 negatif oy yetmiyor arttırmalarını talep ediyorum
yareni tutuyordum bu hafta kendini evin kraliçesi sandığını görünce acayip soğudum, şeyda artık sinsi geliyor, en sevmediğim karakter Cansel en masumları kaldı resmen. Sedatı bile neredeyse Elif için izleyecek hale geldim.

Bunlara guvenipte evlenilmez ya 1 gun iyi 3 gun kötüler anlamıyorum kafalarini. Cift olup baskasiyla ugrasan yok herkes esini yiyor
Niyetleri gerçekten evlilik olsa böyle yapmazlarda, Tuğçe bile masum kalıyor yanlarında hatta bazen niye nefret ediyorlar bu kadar diye düşünüyorum. Asslaaa demesi sinir bozucu olabilir ama çokta birşeyi yok

yareni tutuyordum bu hafta kendini evin kraliçesi sandığını görünce acayip soğudum, şeyda artık sinsi geliyor, en sevmediğim karakter Cansel en masumları kaldı resmen. Sedatı bile neredeyse Elif için izleyecek hale geldim.
Yaren benimde şimdiye kadar tek favorimdi. Şeydaya zaten aşırı gıcık oluyorum ilk bölümlerde diyordum ne kadar olgun kız falan, tam yılanmış, şimdilerde erhanla dışarıda görüştüğü iddia ediliyor bide. Elifle Cansel iyiler şuan. Sırf zortbukeye karşılar diye bile sevebilirim onları zaten.

Back
X