Kısmetsular 🧚‍♀️

Simge biraz kalir gibi geliyor ya erkekler seviyor onu
Şeyda aşırı pick me bir kadın. Bu kadar iki yüzlü içten fesat bir kadın görmüyorum o programda. Fellannur çok tehlikeli..

Simge cennet mahallesinden fırlamış gibi. o nasıl kavga etmek bağırıp çağırmak..

Ayşenur a acayip şaşırdım. Şeyda'dan sinirini çıkaramayınca Tuğçe'den çıkardı sinirini.

Bu bölüm şok içinde izledim herşeyi:D

Ahahaha Erhana canlı yayında yareni telefonuna nasıl kaydettin diye sormuşlar, o da göstermiş ekranı "güneşim" diye kaydetmiş. Ama ekranda yarenin numarası da gözükmüş telefonları susmuyormuş kızın djsjxnskdks köpürmüş yaren ayrılacakmış erhandan:D

Sedat diyordum tek dürüst tek dobra tek temiz o oldu diyordum ama cansele dediği laftan sonra o çizgisini aşmaya başladı bence. O da artık herkes gibi

Elif varken simgeyi tercih eden Sedat yüzünden benim başım eğildi. Elif ya elif varken sin Simge’yi o varoş gülünü nasıl tercih edersin Sedat? Sana çok kızgınım ve laflar hazırladım
Bundan sonra negatif oyum sedata. Zaten o kısacık boyuyla elif gibi güzel bir kızın yanınada yakışmıyordu. Varoş simgeye layık. Umarım Elif batuhanla olur ama geri barışacaklar diyorlar.

Back
X