Kısmetsular 🧚‍♀️

O var yaa fena yakışmıştı hatta aradım ben o takımı da bulamadım:KK70: iç açıcı renkler bende görmek istiyorum, özellikle yarenin sürekli siyahlara bürünmesi.. içim daralıyor onu görünce.
Aynen kendi de bronzlasiyor bir de simsiyah 😂 aslında beyaz tenliymis normalde. Bence o daha çok yakışır

Ya kızlar beni bi aydınlatın. Bunlar hem favori,hem evin birincisi,hem de koruma altına alınacak adayı seçiyor. Benim kafa çorba oldu abi. Ne işe yarıyo bunlar?

Ya kızlar beni bi aydınlatın. Bunlar hem favori,hem evin birincisi,hem de koruma altına alınacak adayı seçiyor. Benim kafa çorba oldu abi. Ne işe yarıyo bunlar?
Koruma altına alınan yani o hafta ismi yazilmayacak aday
Favori olan o hafta için bicok seyde izin vs isteyen veya seçim yapan
Birinci olanda işte bu eleme geceleri için oy oranına göre karşı taraftan fazlaysa evini koruyacak olan kişiyi seciyolar diye biliyorum yanlissam düzeltin kızlar

Koruma altına alınan yani o hafta ismi yazilmayacak aday
Favori olan o hafta için bicok seyde izin vs isteyen veya seçim yapan
Birinci olanda işte bu eleme geceleri için oy oranına göre karşı taraftan fazlaysa evini koruyacak olan kişiyi seciyolar diye biliyorum yanlissam düzeltin kızlar
Kız bende mi bi salaklık var bi türlü kafam almıyor :D Bu hafta Şeyda ve Ozan favori seçildi,sonra bu ikisi arasından haftanın 1.si seçildi. Geçen haftada Sedat ve Tuğçe favoriydi yine bu ikisi arasından birinci seçildi. Tuğçe 1.oldu ve evini korudu. Haftanın 1.leri favoriler arasından mı seçiliyo?

1 kadın ve 1 erkek favoriler koruma altında olan, robottan saçma birşeyler için izin isteyen ve 15.000 TL yi almak için gala gecesi öykü hanımın yanında dikilen kişiler. Haftanın birincisi iki favori arasından seçiliyor, birinci 15.000 tl yi alıyor ve eleme potasında kendi evini koruyor.

1 kadın ve 1 erkek favoriler koruma altında olan, robottan saçma birşeyler için izin isteyen ve 15.000 TL yi almak için gala gecesi öykü hanımın yanında dikilen kişiler. Haftanın birincisi iki favori arasından seçiliyor, birinci 15.000 tl yi alıyor ve eleme potasında kendi evini koruyor.
Heh tamam doğru anlamışım. Evi koruma altına alıp alamayacakları bizim uygulama üzerinden attığımız oylara göre belirleniyo dimi?

Heh tamam doğru anlamışım. Evi koruma altına alıp almayacakları bizin uygulama üzerinden attığımız oylara göre belirleniyo dimi?
Yok kız:KK70: o zaman hep Elif birinci olurdu. O uygulamadan attığımız oylar programın finalinde sampiyonu belirlemek için atılan oylar. Şimdi hepsi gidip oy atıyor ya hani kutuya. İşte ordan hangisi daha fazla oy almışsa o birinci oluyor.

Son düzenleme:
Yok kız:KK70: o zaman hep Elif birinci olurdu. O uygulamadan attığımız oylar programın finalinde sampiyonu belirlemek için atılan oylar. Şimdi hepsi gidip oy atıyor ya hani kutuya. İşte ordan hangisi daha fazla oy almışsa o birinci oluyor.
Hee :D ya ne bileyim ben izliyom ama detaylı izlemiyom bakma. Çoğu zaman arkada ses olsun diye açıyorum. Ya da izlerken bir yandan telefonla falan uğraşıyorum. İlk bölümleri zaten hep atlaya atlaya izledim o yüzden sisteme hiç hakim değilim.

Olabilirr büyük ihtimalle şu an arasının bozuk olduğu biri. Ayşenur değil ondan eminim çünkü Ayşenur kankasi. Demişler çünkü aysenur yareni mıncıklıyordu o olabilir mi diye 😂 hayırr
Şeyda'nın maskülen bir tarafı var o yüzden öyle dedim ama Yeliz sallıyoda olabilir. Hiç birinin bir dediği ötekinin dediğini tutmuyo çünkü.

Şeyda'nın maskülen bir tarafı var o yüzden öyle dedim ama Yeliz sallıyoda olabilir. Hiç birinin bir dediği ötekinin dediğini tutmuyo çünkü.
Gündemde kalmak için söylemiş de olabilir dediğin gibi. Şarkı çıkarmış çünkü konuşulması lazım 🤪 Seyda sanki hem kadınlardan hem erkeklerden hoslaniyor gibi. Ne deniyordu onlara hatırlamıyorum

Ay yeliz açıklama yapmış programın başından beri lezbiyen bir yarışmacı var ve ben gözlerimle şahit oldum demiş 😅 kim sizce
Yorumlarda herkes Seyda demiş maskülen bir tarzı oldugu için ama bence simge😂 Seydanın bile dişil enerjisi var ama simgenin gerçekten hiç yok çünkü. Tabi ben yelizin gündeme gelme çabası için yaptığını düşünüyorum kesinlikle, stil ikonuna katiliyormus bide yeni şarkı mı ne çıkaracakmis. Yeniden tt olacagim diye yapmadığı şey kalmadı.

Back
X