• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıssadan hisse

diğer kardeşlerim canı ciğeri tırnakları kopsa kıyameti koparır sadece bana karşı bu şekilde . bana da sürekli aynı teyzen gibisin derdi hep onu sevmez hiç beni de ona benzetir.

bence biyolojik anne babanız psikolojik olarak normal insanlar değiller.
zorla verildiğinizi de sanmıyorum, bence orada başka birşey var.
hangi normal kafadaki ana baba çocuğunu verir. siz kendiniz diyorsunuz evlatlarımı vermem diye. çünkü sağlıklı düşünen bir bireysiniz.
bence hakkınız ne ise o taraftan da alın.
senelerce size yaşattıkları travma yüzünden kendinizde vicdani sorumluluk hissetmeniz bile manipülasyona uğradığınızın kanıtı.

İlk çocukmuşsunuz birde çok ilginç gerçekten. Sizi büyütüp bugünlere getiren kişi asıl anneniz diğerleri akraba sadece bana göre ama teyzenizin sizi annenizden istemiş olması da hiç normal değil, o istiyor aileniz veriyor hepsi hatalı.

bunca sene yaptıklarını ve yaşattıklarını hep sineye çektim ama artık çekemiyotum silip atalı 6 ay oluyor fakat vicdani olarak yükümlülük hissediyorum .
O seni verirken vicdani yükümlülük hissetti mi de sen hissediyorsun??

Şu videoda sosyal deney yapmışlar, "onbeş bin versem köpeğini bana satar misin?" diyorlar. . Onda bile 'insan evladını satar mi' diyor insanlar. İstedi de verdim diye bir şey olamaz. Sen bir bardak un musun,isteyene seni versinler 🤬🤬🤬 hiç sırtında yük etme bu insanları. Yaşlılıklarinda da mesuliyet alma

Aklınızı karıştırıp sizi üzmek istemiyorum ama bu insanların anne babanız olduğundan emin misiniz? Gerçekten teyzenizin çocuğu olma ihtimaliniz var mı yani?
Teyzeniz sizi aldığında bekar ya da yeni evli miydi?
Kim kimin çocuğunu zorla alabilir yoksa? Bahane bile olsa hem "zorla aldı" deyip hem ayrım yapmaları çok ilginç.

Ben sizin yerinizde olsam yüzlerine bile bakmam. Vicdani yük hissedeceğiniz hiçbir şey yok.
Bırakın ne halleri varsa görsünler.

bem vicdanen acaba anne ve babaya karşı asi davranarak hata mı yapıyorum diye kendimi sorguluyorum bazen . o ise kardeşlerime daha az bana daha fazla düşöesini hazmedemedi. ama bu konu olalı uzun yıllar oldu kapandı yani . sonrasında kabullendi. beni üzen evladı gibi görmüyor sürekli benimle tartışıyor sanki eltisi yada görümcesi gibi görüyor .
Hem suçlu hem güçlüsün dediniz mi hiç biyolojik annenize? Şaka gibi resmen size yaşattıkları tam olarak bu.
Yerinizde olsam duygularımı yüzüne vururum ve mirastan da payımı alırım, daha fazlasını hakediyorlar da neyse..

diğer kardeşlerim canı ciğeri tırnakları kopsa kıyameti koparır sadece bana karşı bu şekilde . bana da sürekli aynı teyzen gibisin derdi hep onu sevmez hiç beni de ona benzetir.

Yerinizde olsam dna testi yaptirirdim sanirim. Cunku oz anne teyze olabilir gibi geldi su yazdiklarinizi okuyunca.

Bir anne bir çocuğunu nasıl verebilir .Bakın benim çocuklar babaların da üç gündür uyuyamıyorum .Uyku haram gözüme çünkü çocuklarım yok .

Çok ilginç gerçekten.
Teyzenizin oğulları vardı da kız olduğunuz için mi verdi acaba?
Bir de ilk cocuksunuz yani.
Sizi verdiginde kardeşleriniz var mıydı?
Teyzenizin çocuğu ya da çocukları var mıydı?
Yakın akrabaya verilen böyle duyuyoruz da onların çocuğu olmuyorken verilmiş genelde.
Allah kolaylık versin.

Aklınızı karıştırıp sizi üzmek istemiyorum ama bu insanların anne babanız olduğundan emin misiniz? Gerçekten teyzenizin çocuğu olma ihtimaliniz var mı yani?
Teyzeniz sizi aldığında bekar ya da yeni evli miydi?
Kim kimin çocuğunu zorla alabilir yoksa? Bahane bile olsa hem "zorla aldı" deyip hem ayrım yapmaları çok ilginç.

Ben sizin yerinizde olsam yüzlerine bile bakmam. Vicdani yük hissedeceğiniz hiçbir şey yok.
Bırakın ne halleri varsa görsünler.
beni aldıklarında teyzemin çocuğu var mış aramızda onun çocuğu ile 4 yaş var . bazen benimde aklıma gelmiyor değil gerçek anne ve babamın bunlar olması mümkün değil diye.

Bir anne bir çocuğunu nasıl verebilir .Bakın benim çocuklar babaların da üç gündür uyuyamıyorum .Uyku haram gözüme çünkü çocuklarım yok .
bizim yılda bir kez görüştüğümüz bile olurdu aylarca ben aramasam aramazlardı . ama diğer evlatlarını arayıp seslerini hergün duyarlar

Çok ilginç gerçekten.
Teyzenizin oğulları vardı da kız olduğunuz için mi verdi acaba?
Bir de ilk cocuksunuz yani.
Sizi verdiginde kardeşleriniz var mıydı?
Teyzenizin çocuğu ya da çocukları var mıydı?
Yakın akrabaya verilen böyle duyuyoruz da onların çocuğu olmuyorken verilmiş genelde.
Allah kolaylık versin.
kızı var teyzemin . ben evin en büyüğü ilk çocuğuyum . kardeşlerim var .teyzem beni aldığında çocuğu varmış aramıızda 4 yaş var benden büyük

Hem suçlu hem güçlüsün dediniz mi hiç biyolojik annenize? Şaka gibi resmen size yaşattıkları tam olarak bu.
Yerinizde olsam duygularımı yüzüne vururum ve mirastan da payımı alırım, daha fazlasını hakediyorlar da neyse..
büyük kavga ettiğimizde vurdum birtakım şeyleri teklefonları kapattık 6 ay geçti üzerinden daha arayıpta sen nasılsın torunlarım nasıl demedi

bizim yılda bir kez görüştüğümüz bile olurdu aylarca ben aramasam aramazlardı . ama diğer evlatlarını arayıp seslerini hergün duyarlar
İşte burda size tek tavsiyem ,kendinize kendiniz sahip çıkın .Olaylarda sizin bı suçunuz yok ama tek tavsiyem var kusmeyin arayın çünkü köklerinden kopan insan mutlu olamiyor .Yani sürekli değil ama arada bir ,çünkü kokler sizi siz yapar .Onlar hamlesini bu şekilde yapmış size ve hayata siz kendi hamlenizi yapacaksınız onlara ve hayata karşı .Üzülmeyin herkesin desteğe ihtiyacı olduğu zamanlar olur geçer gider kendi kendinize yetmeyi öğrenin .

O seni verirken vicdani yükümlülük hissetti mi de sen hissediyorsun??

Şu videoda sosyal deney yapmışlar, "onbeş bin versem köpeğini bana satar misin?" diyorlar. . Onda bile 'insan evladını satar mi' diyor insanlar. İstedi de verdim diye bir şey olamaz. Sen bir bardak un musun,isteyene seni versinler 🤬🤬🤬 hiç sırtında yük etme bu insanları. Yaşlılıklarinda da mesuliyet alma

doğurmakla anne baba olunmuyor işte ben anneliği teyzemde gördüm . hasta olunca günler geceler boyu ağlardı . yemezsem oda yemezdi. kendi çocuğundan daha üstün tuttu hep

İşte burda size tek tavsiyem ,kendinize kendiniz sahip çıkın .Olaylarda sizin bı suçunuz yok ama tek tavsiyem var kusmeyin arayın çünkü köklerinden kopan insan mutlu olamiyor .Yani sürekli değil ama arada bir ,çünkü kokler sizi siz yapar .Onlar hamlesini bu şekilde yapmış size ve hayata siz kendi hamlenizi yapacaksınız onlara ve hayata karşı .Üzülmeyin herkesin desteğe ihtiyacı olduğu zamanlar olur geçer gider kendi kendinize yetmeyi öğrenin .
yıllardır kendi kendime olup gidiyorum . arkamda ana baba desteği olmadan . ama teyzem hep yanımdaydı öz kızından ayırmadı .

Yerinizde olsam dna testi yaptirirdim sanirim. Cunku oz anne teyze olabilir gibi geldi su yazdiklarinizi okuyunca.
dna testi ni ben de düşündüm ama maalesf bazı doktor durumları oldu . genetikğe falan bakıldı ama üzülerek diyebilirim ki anne ve babam

doğurmakla anne baba olunmuyor işte ben anneliği teyzemde gördüm . hasta olunca günler geceler boyu ağlardı . yemezsem oda yemezdi. kendi çocuğundan daha üstün tuttu hep
Peki o neden bebeği annesinden ayırmış? Ne diyor bu konuda???
Mesela biz de bir bebeğe 9 sene baktık,hala anneme anne der,beni öz ablası görür ki kocaman oldu artık:) ama sebebi çok açıktı ve bizden ötürü değildi. O da her şeyi farkında...sizin teyzeniz ne diyor bu duruma?m

kızı var teyzemin . ben evin en büyüğü ilk çocuğuyum . kardeşlerim var .teyzem beni aldığında çocuğu varmış aramıızda 4 yaş var benden büyük
Çok ilginç çocuğu varken alması.
Biyolojik annenizin bir rahatsızlığı felan mi vardı da verdi sizi acaba?
Yani oturmadı kafamda hiç.
Ben dışardan hayretler içindeyken siz kimbilir neler yaşadınız?
Çok zor tabi ama şükür ki teyzeniz sizi evladı gibi bakıp büyütmüş.
Hizmet niyetine alanlar da var bu şekilde.

Back
X