KİSTE RAĞMEN HAMİLEYİM :)

asram55

Evli <3 Mutlu :) Hamile :)
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
129
70
53
34
Mrb hanımlar.iki yumurtalığımda da çikolata kistlerim vardı. Dr um 1 buçuk senenin ardından artık infertilite ( kısırlık) tedavisine yönlendirdi.tedaviye başlamak için adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim. Benim mucizem şuan 6. Haftasna girdi.rabbim sizlerede böyle mucizeler nasib etsin.sizleri tanımasamda hep dualarımdasınız. Çünkü biliyorum benim mucizemde birilerinin duası :)

canım gozun aydın olsun..allahım kucağına almayıda nasıp etsın..uyguladığın kur falan varmıydı pekı??bendede cıkolata kıstı var..

canim hayirli olsun.nasil oldu iki yumurtaligindadami vardi buyuklugu ne kadardi.benim kiz kardesimde de var ayni sorun.tup bebek dediler tedaviye basladi bunyesi kabul etmedi cok saglik sorunu yasadi.simdi bekliyor hicbirsey yapmadan lutfen yardimci olurmusun.allahim tamamina erdirsin insallah

Canım sağ yumurtalığımda 5 cm sol yumurtalığımda 3 ve 2 cm olmak üzere üç tane kistim var.o kadar çok şey denedim ki hiç biri işe yaramadı diyebilirim.soğan kürü,incir kürü, havuç kürü,hayır otu..ovulasyon hesaplama.bu arada benim yumurtam gelişmiyormuş.sonra dr um önce kistten kurtulalım dedi.ve bana visanne die bi ilaç verdi.iki ay kullandım 5 cm olan kistim 3 cm e düştü. Ben çok memnun kaldım.ama bebek isteğim ağır basınca ilacı bıraktım infertilite tedavisine başlamak istediğimi söyledim.adet olunca gel dedi ve ben hamile kalmışım ilacı bırakır bırakmaz çok şükür.

Pardon canım 5 cm olan kistim 4 cm e düştü yanlış yazmışım.

Hanımlar birde stresin gerçekten etkilediği kanısındayım.gün aşırı ev ödev gibi eşinle birlikte olmak o kadar zor bişeyki.ben hamile kaldığımı öğrendiğim ay nasılsa tedaviye başlayacağız die salmıştım tamamen kendimi, stres felan kalmadı.eşimlede ne zaman canımız isterse oldu.hatta 5 veya 6 kez olmuştur ( ayıptır söylemesi). Ne belimin altına yastık koydum ne başka bişey yaptım.kal

Canm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarinda bizleride unutma

tebrikler. inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
benim de bir tane 3 cmlik kistim vardı iki doktor bu hamile kalmana engel dedi. ama kist hiçbir şekilde gitmiyordu en son hamile kaldığımda iki tane kistim vardı.

canım gozun aydın olsun..allahım kucağına almayıda nasıp etsın..uyguladığın kur falan varmıydı pekı??bendede cıkolata kıstı var..

çikolata kisti için karbonatlı su çok faydalıymış, denediniz mi? internetten bir araştırın isterseniz

canım bulamadımm..yardımcı olurmusun??nasıl bırsey??ıcmek mı gerekıyo??
bir tatlı kaşığı ingiliz karbonatını (bana bir kaşık çok geldi yarımdan biraz falza koyuyorum) bir su bardağına koyup üzerine az miktarda kaynamış su dökülüyor köpürmesi geçince su bardağı oda sıcaklığındaki suyla dolduruluyor. günde bir kez açken içiliyor. ingiliz karbonatını eczaneden alıyorsun. kaç gün içildiğini bilmiyorum ben on güne tamamlayıp bırakmayı düşünüyorum.

tsk ederim canımm denıcem bende

tsk ederim canımm denıcem bende
bir yerde okumuştum bayan çikolata kisti için bir ay karbonatlı su kullanmıştı.ama eğer hamileliği düşünüyor ve şu anda korunmuyorsan bence yumurtanın çatlama gününden sonra suyu içme. belki bebeğin yerleşmesine engel olabilir. benim hamilelik diye bir düşüncem olmadığı için gün hesabı yapmadan içiyorum

ayyy ıyı kı hatırlattın canımm yaa..eveett dusunuyorumm ınsallah..

Ayy ne güzel yaaa benimde cikolata kistim var ne yazıkki bir kez ameliyat oldum simdi bi oglum var çok şükür kistim tekrarladı tabi ikinci bebiş için uğraşıyorum ama bir yıl oldu henüz bişey yok ümitle buraya bende hamileyim diye yazacağım günü bkliyorum benden size bi tavsiye ilk bebekten sonra çok fazla beklemeden ikinciyi de yapın hemen ben çok pişmanm hemen yapmadgma oglum beş yaşında ve halen ikinci yok rabbim ol derse herşey olur banada dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…