canım gozun aydın olsun..allahım kucağına almayıda nasıp etsın..uyguladığın kur falan varmıydı pekı??bendede cıkolata kıstı var..
canim hayirli olsun.nasil oldu iki yumurtaligindadami vardi buyuklugu ne kadardi.benim kiz kardesimde de var ayni sorun.tup bebek dediler tedaviye basladi bunyesi kabul etmedi cok saglik sorunu yasadi.simdi bekliyor hicbirsey yapmadan lutfen yardimci olurmusun.allahim tamamina erdirsin insallah
hemen bakıyorum canımm.çikolata kisti için karbonatlı su çok faydalıymış, denediniz mi? internetten bir araştırın isterseniz
canım bulamadımm..yardımcı olurmusun??nasıl bırsey??ıcmek mı gerekıyo??çikolata kisti için karbonatlı su çok faydalıymış, denediniz mi? internetten bir araştırın isterseniz
Bende de doğumdan sonra kist oluştu onun için bir haftadır karbonatlı su içiyorumhemen bakıyorum canımm.
nasıl ıcıyosun ac karnına mı??günde kac kezcanım??Bende de doğumdan sonra kist oluştu onun için bir haftadır karbonatlı su içiyorum
bir tatlı kaşığı ingiliz karbonatını (bana bir kaşık çok geldi yarımdan biraz falza koyuyorum) bir su bardağına koyup üzerine az miktarda kaynamış su dökülüyor köpürmesi geçince su bardağı oda sıcaklığındaki suyla dolduruluyor. günde bir kez açken içiliyor. ingiliz karbonatını eczaneden alıyorsun. kaç gün içildiğini bilmiyorum ben on güne tamamlayıp bırakmayı düşünüyorum.canım bulamadımm..yardımcı olurmusun??nasıl bırsey??ıcmek mı gerekıyo??
tsk ederim canımm denıcem bendebir tatlı kaşığı ingiliz karbonatını (bana bir kaşık çok geldi yarımdan biraz falza koyuyorum) bir su bardağına koyup üzerine az miktarda kaynamış su dökülüyor köpürmesi geçince su bardağı oda sıcaklığındaki suyla dolduruluyor. günde bir kez açken içiliyor. ingiliz karbonatını eczaneden alıyorsun. kaç gün içildiğini bilmiyorum ben on güne tamamlayıp bırakmayı düşünüyorum.
bir yerde okumuştum bayan çikolata kisti için bir ay karbonatlı su kullanmıştı.ama eğer hamileliği düşünüyor ve şu anda korunmuyorsan bence yumurtanın çatlama gününden sonra suyu içme. belki bebeğin yerleşmesine engel olabilir. benim hamilelik diye bir düşüncem olmadığı için gün hesabı yapmadan içiyorumtsk ederim canımm denıcem bende
ayyy ıyı kı hatırlattın canımm yaa..eveett dusunuyorumm ınsallah..bir yerde okumuştum bayan çikolata kisti için bir ay karbonatlı su kullanmıştı.ama eğer hamileliği düşünüyor ve şu anda korunmuyorsan bence yumurtanın çatlama gününden sonra suyu içme. belki bebeğin yerleşmesine engel olabilir. benim hamilelik diye bir düşüncem olmadığı için gün hesabı yapmadan içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?