KİSTE RAĞMEN HAMİLEYİM :)

bir su bardağına bi kaşık çok fazla doktorlar 1 litre suya yarım çay kaşığı diyorlar oda günde 5 bardak sınırıyla

merhaba ben yeni evliyim eşimle korunuyoruz , geçen ay çok sancılı bir şekilde git gide kahverengi parça parça sanki ceviz kadar bir şey içinde kan geldi önemsememiştim o kadar kahverengi vajınal akıntılar olması normal gıbı bır yazı okumuştum ıternette kı adet olamama bi kaç gün vardı bi kaç gün sonra adetimide oldum, bu ay acaba hamile miyim soruları kafamda donuyordu psikolojik olarak oyle bir düşünce içine girmiştim gebelik testi aldım değilmişim, geçen ay kı olay aklma takıldı acaba kimsaysal dusuk yapıp bebeğimi kaybettim şuan okulum oldugu ıcın dusunmesekte cocugum olsun cok ıstıyorum... bu konularda hiç bilgim yok yenı evlıyım.. Yaptıysam nasıl anlarım doktora gıtsem anlaşılır mı acaba cocugum olmaz mı kımyasal düşükgeçiren arkadaşlar bilgi verebilir misiniz??

benimde kistim var öyle dedi doktor 4 cm miş ama gebeliğe engel değil dedi hormon testlerim çok iyi çıktı . ama ikinci ay denemedeyim 45 gün oldu kan testide yaptırdım negatif. neden adet olmuyorum o zaman yaaa. yada neden gebe değilim. geçen adet dönemimin 24. günü iki damla kahverengi akıntı oldu ama ne adet oldum nede gebelik. soğan kürünün faydası oldu da iki damla kahverengi onun patlamasımıydı acaba kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…