Kisti olup tüp bebek de başarılı olan....

Amin aminn allahım hepimizin yardımcısı olsun

Hep buralarda ol canım birbirimize destek olalım insan bu durumu yaşamış olanlarla konuşunca çok rahatlıyor bilmiyorum yada ben öyleyim

Hep buralarda ol canım birbirimize destek olalım insan bu durumu yaşamış olanlarla konuşunca çok rahatlıyor bilmiyorum yada ben öyleyim
Tabii ben de öyleydim. Yani birileri çıksın çikolata kistine rağmen tüp bebek tuttu falan desin istiyodum hep. Ki sorunsuz tutturanlara bile çok seviniyordum. Sanki onlar hamile kalınca ben de bir adım yaklaşıyordum gibiydi. Anlıyorum seni ben. Siteye her gün giriyorum ben mutlaka. O yüzden yine haberleşiriz

Merhaba cnm nasıl gidiyo hamislik bisey sorucamda sende pkosun bnm gibi pki hamis olmadan kaç kiloydun genelde pkolu olanların kilo sorunu oluyo

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende de çikolata kisti var geçen ay ilk tüp bebek denememi yaptım fakat transfer aşamasına gelemedim Ocak ayında tekrar tedaviye başlıcam yalnız buda başarısız olacak diye korkuyorum

Neden transfer aşamasına gelemedin bend e hala tedaviye baslayamadim

Hayırlısı olsun cnm ya ben o aşamalara hiç gecmedim inşallah bır dahakinde rabbimin izniyle olur... ne kadardr istiyor sun

Allahima şükürler olsun kızlar kistim gitmiş salı itibariyle tüp bebek tedavime bende başladım o kadar mutluyumki nolur bana dua edin hayırlısıyla olsun bebeğim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…