- 12 Ağustos 2022
- 303
- -4
- 28
- 35
- Konu Sahibi oyledegilboyle
-
E madem öyle okuyamıyorsun niye hocaya soruyorsun al işte bende böyle konuşmak için konuşan insandan çok hoşlanmıyorum kusura bakmayınBugün hocaya bir kitap sordum alalım mı gibi.Hoca da gerek yok boşuna para verme,çıktısını alabilirsin tabletten bakabilirsin vs dedi.Ben de işte öyle okuyamıyorum vs derken konu biraz uzadı gibi oldu.Çok samimi olmadığım 2 3 aydır tanıdığım bir kız sen o kitabı al ya da biz aramızda para toplayıp alalım dedi.Herkes güldü ben de güldüm geçtim o an ama çok bozuldum.Ne münasebet.Bir şey söylemediğim için sinir oldum kendime.Kendince şaka yapıyor ama çok hadsizce değil mi. Sonra arada bana kurabiye uzattı almadım.Sinirlenmekte haksız mıyım kafaya takılcak bir şey değil mi
ama ne münasebet bana fakir muamelesi yaptı gibi geldiAllah Allah buncacik seye takılarak nasıl yasiyorsunuz ya.. bir şey dememiş ki. Hem sonradan kurabiye de uzatmış bozulmussunuzdur diye.
Bence uzatma,geç.
Belki konu gereksiz uzayınca öyle dalgaya almak istedi. Siz de yani, fotokopiden tablette. Okuyamiyorsaniz kitap alın, durumunuz kötüyse üst sınıflardan ikinci el sorun,ya da ortaklaşa bir yakın arkadasla alın,kütüphaneden bulun... Hocaya ne yani
Hoca table tgen oku vs demis kabul etmemissiniz o halde alin yani. Konu uzayinca sinir olmuslar. Haliyle sınıf ortamında bozarlar boyle. Bana normal geldi birdaha dikkat edersinizBugün hocaya bir kitap sordum alalım mı gibi.Hoca da gerek yok boşuna para verme,çıktısını alabilirsin tabletten bakabilirsin vs dedi.Ben de işte öyle okuyamıyorum vs derken konu biraz uzadı gibi oldu.Çok samimi olmadığım 2 3 aydır tanıdığım bir kız sen o kitabı al ya da biz aramızda para toplayıp alalım dedi.Herkes güldü ben de güldüm geçtim o an ama çok bozuldum.Ne münasebet.Bir şey söylemediğim için sinir oldum kendime.Kendince şaka yapıyor ama çok hadsizce değil mi. Sonra arada bana kurabiye uzattı almadım.Sinirlenmekte haksız mıyım kafaya takılcak bir şey değil mi
Bugün hocaya bir kitap sordum alalım mı gibi.Hoca da gerek yok boşuna para verme,çıktısını alabilirsin tabletten bakabilirsin vs dedi.Ben de işte öyle okuyamıyorum vs derken konu biraz uzadı gibi oldu.Çok samimi olmadığım 2 3 aydır tanıdığım bir kız sen o kitabı al ya da biz aramızda para toplayıp alalım dedi.Herkes güldü ben de güldüm geçtim o an ama çok bozuldum.Ne münasebet.Bir şey söylemediğim için sinir oldum kendime.Kendince şaka yapıyor ama çok hadsizce değil mi. Sonra arada bana kurabiye uzattı almadım.Sinirlenmekte haksız mıyım kafaya takılcak bir şey değil mi
dershane.kpss kitabı33 yaşındaymışsınız. Olay nerede geçiyor; kitap ne kitabı ?
Kim niye size fakir muamelesi yapsın ki? Hepiniz devlette ortalama maaş ile bir ömür çalışayım diye kpss kursundasiniz, kazanırsanız hepiniz hemen hemen aynı maaşı alacaksınız. Kimsenin kimseden fakir olduğu yok,merak etme denksiniz.ama ne münasebet bana fakir muamelesi yaptı gibi geldi
öyle bir şey yoktu ama vakit boldu.ben bir daha konuşmamayı düşünüyorum gerekmedikçeKim niye size fakir muamelesi yapsın ki? Hepiniz devlette ortalama maaş ile bir ömür çalışayım diye kpss kursundasiniz, kazanırsanız hepiniz hemen hemen aynı maaşı alacaksınız. Kimsenin kimseden fakir olduğu yok,merak etme denksiniz.
Siz gereksiz yere geyik yapınca öyle okuyamiyorum böyle okuyamiyorum, susun diye demiş olsa gerek. Kursun içeriğini bilmiyorum ama ben iş çıkışı gitmek için bir kursa yazılmistim. Zaten tüm gün ebem opulmus,kaç kişiyle uğraşmışim. O yorgunlukla otobüse binip kursa gelmişim, oradaki iki saatinden tam verim almak isterim, geyik yapan insanlara uyuz olurum. Konuyla ilgisi yoksa sus yani, şu kıymetli vaktimi senin geyiğini dinleyerek mi geçireyim,zaten kafam sismis. O yüzden kıza da hak verdim:)
Gülüp geçmişsin madem olay anında,sonradan kurabiyesini de alsaydın keşke.bosver,hiç uzatmaya değmez. Sen derslerine odaklan
33 yaşındaymışsınız. Olay nerede geçiyor; kitap ne kitabı ?
dershane.kpss kitabı
'' Sus sen paçoz '' deseydinBugün hocaya bir kitap sordum alalım mı gibi.Hoca da gerek yok boşuna para verme,çıktısını alabilirsin tabletten bakabilirsin vs dedi.Ben de işte öyle okuyamıyorum vs derken konu biraz uzadı gibi oldu.Çok samimi olmadığım 2 3 aydır tanıdığım bir kız sen o kitabı al ya da biz aramızda para toplayıp alalım dedi.Herkes güldü ben de güldüm geçtim o an ama çok bozuldum.Ne münasebet.Bir şey söylemediğim için sinir oldum kendime.Kendince şaka yapıyor ama çok hadsizce değil mi. Sonra arada bana kurabiye uzattı almadım.Sinirlenmekte haksız mıyım kafaya takılcak bir şey değil mi
belki dalga geçmek değilde iyi niyetli arada kurabi uzattı diyorsunBugün hocaya bir kitap sordum alalım mı gibi.Hoca da gerek yok boşuna para verme,çıktısını alabilirsin tabletten bakabilirsin vs dedi.Ben de işte öyle okuyamıyorum vs derken konu biraz uzadı gibi oldu.Çok samimi olmadığım 2 3 aydır tanıdığım bir kız sen o kitabı al ya da biz aramızda para toplayıp alalım dedi.Herkes güldü ben de güldüm geçtim o an ama çok bozuldum.Ne münasebet.Bir şey söylemediğim için sinir oldum kendime.Kendince şaka yapıyor ama çok hadsizce değil mi. Sonra arada bana kurabiye uzattı almadım.Sinirlenmekte haksız mıyım kafaya takılcak bir şey değil mi
Aman boşverBugün hocaya bir kitap sordum alalım mı gibi.Hoca da gerek yok boşuna para verme,çıktısını alabilirsin tabletten bakabilirsin vs dedi.Ben de işte öyle okuyamıyorum vs derken konu biraz uzadı gibi oldu.Çok samimi olmadığım 2 3 aydır tanıdığım bir kız sen o kitabı al ya da biz aramızda para toplayıp alalım dedi.Herkes güldü ben de güldüm geçtim o an ama çok bozuldum.Ne münasebet.Bir şey söylemediğim için sinir oldum kendime.Kendince şaka yapıyor ama çok hadsizce değil mi. Sonra arada bana kurabiye uzattı almadım.Sinirlenmekte haksız mıyım kafaya takılcak bir şey değil mi
Maddi durumunla alay etmiş.Bosver o kisiyi umursama değerin olsun.Senden özür dilesin.Bugün hocaya bir kitap sordum alalım mı gibi.Hoca da gerek yok boşuna para verme,çıktısını alabilirsin tabletten bakabilirsin vs dedi.Ben de işte öyle okuyamıyorum vs derken konu biraz uzadı gibi oldu.Çok samimi olmadığım 2 3 aydır tanıdığım bir kız sen o kitabı al ya da biz aramızda para toplayıp alalım dedi.Herkes güldü ben de güldüm geçtim o an ama çok bozuldum.Ne münasebet.Bir şey söylemediğim için sinir oldum kendime.Kendince şaka yapıyor ama çok hadsizce değil mi. Sonra arada bana kurabiye uzattı almadım.Sinirlenmekte haksız mıyım kafaya takılcak bir şey değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?