Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhaba,
Bende listeye dahil olmak isterim ,böylelikle 1 sene evvel alıp hala okuyamadığım kitaplarımı okumuş olurum.
İkinci topikten falan bahsedilmiş ,nasıl yapılacağının özet geçildiği sayfa sayısını söylerseniz tam olarak nasıl yol izleneceğini anlamaya çalışayım.

Son düzenleme:

Canım, ilk mesajı okumalısın, orada her şeyi anlattık.

alelade, filizozan , Tuggsell ,Piyonist
tuggsell, arkadaşımızın bebeği var, zaten süre de verılmıyor kendısıne ve tabloya isminden başka bir şey yazılmıyor, o yüzden tabloda sadece ismi yazması bıraz anlamsız :)
ama burada okudugu şeyleri paylaşabılır.

evet, yukarıda ismi yazılan arkadaşlarımız
listeden çıkarılmışlardır.

Güya odamı düzenleyip kitap okuyacaktım bi markete gittim geldim börek yaparken buldum kendimi
Ben şimdi kaçıyorum kızlar böreğe

Canım, ilk mesajı okumalısın, orada her şeyi anlattık.

210. sayfada diğer topik falan konuşulmuşta ondan kafam karıştı.

O zaman geliyim benim kitaba.

M.Barış Muslu-Yıka beynini
Sayfa sayısı:332
Süreyi bekliyorum

(Bebeği olanlar listeden çıkartılmış :44::44::44: benim de bebeklerim var ama başlarsam kesin okurum geceleri.)

yoo, bebeği olanlar listede olmayacak diye bir kural yok, diğer arkadaşımıza süre vermedık
süre verılmeyecekse
listede olmanın manası yok, hepsı bu.

3 hafta vereyım sana canım, bebişin var ya :)

listede daim olamk istiyorsan, lütfen 2 günde bır rapor vermeyı unutma.

bu da listemiz.gerekenler yazıyor başında.http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html#post28556072

Son düzenleme:
Selam okuyucu arkadaşlarım..
İskender'e devam ediyorum.. Gayet akıcı bir kitap, bugün yaklaşık 30 sayfa daha okudum..
Herkese güzel okumalar..

merhaba okuyucu arkadaşlarım

bin muhteşem güneş (430 sf)
isimli kitabı okuyorum, oldukça sürükleyici bir kitap. yarın akşama kadar bitireceğim.
bitince yorumlarım gelecek

Son düzenleme:
bugün ancak 10 sayfa okuyabildim ve oğlum kitabımın son sayfasını yırtmış oraya gelmeme daha var ama!!!

Günaydın sevgili okur arkadaşlarım.

Ben kitabımda 100. sayfadayım.
Ne zaman Suad'a açılacak bu adam!
Çok merak ediyorum gün içinde okuyacağım mutlaka.

Herkese güzel, bol okumalı günler..

Okuyucu arkadaşlarım okuyamadım ki dün demiştim zaten
30. sayfasındayım kitabımın

ben kitabımı bitirdim :87: yeni kitabıma karar vereceğim bugün bu defa daha akıcı bir kitap okumak iyi gelecek bana :111:

merhaba okuyucu arkadaşlarım, dün gece 13 sayfa okudum. kişisel gelişim olduğu için ilerlemiyor. sindirerek okumak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…