Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhaba okuyucu arkadaşlarım Dün sadece 20 sayfa okuyabildim biraz yoğun bir gündü az da benim tembelliğim Ama bugün daha çok okuyacağım

Merhabalar ben dün fazla okumadim 20 sayfa okumusumdur en fazla ama bugün 100 sayfa falan okuyup telafi etmeyi düsünüyorum

yarın ( belki yarından yakın:) Eckhart Tolle 'nin The Power Of Now kitabını okumaya başlıyorum 191 sayfa, bir arkadaşım hediye etmişti ne zamandır öyle duruyordu ne kadar roman okumak istesem de spiritual kitaplar beni çekiyor kendine bundan sonra hedefim uzun zaman önce okuduğum halikarnas balıkçısı kitaplarını alıp biraz mitoloji okumak tabi hiç belli olmaz ne yaparım :111:

1 hafta veriyorum

Ya kızlar bir sorum var baya bakındım nette ama cevabımı bulamadım bende burada sorayım dedim, ben şuan sözel öğrencisiyim fakat PDR ya da psikolji okumayı düşünüyorum. o bölümlerde TM-3 ten alıyor ben lysde sözelin sınavına girip bunları terchih edebilir miyim? Puan kırılmayacak diyorlar ama emin olamadımda bilgisi olan var mı?

canım , ıkıde bir gelıp gidiyorsun
bişi demıyorum...burası kıtap okuma yerı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…