Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

hadi sizi de göreyim.bir 60 sayfayı devirmeden gelmeyin
eminim yaparsınız

Son düzenleme:
yeniçeri sayfa 157
''Her yürek kendi acısını tanır.Kendi acısında pişmek ister.Acı paylaşılmaz.''

''Eski bilgeler demiştir ki,üç şey vardır ki ateş gibi yakıcıdır.'Krallarla arkadaşlık etmek,kadınlara sır vermek,bir de acaba zararı dokunur mu diye zehir içmek.'İktidar zehirdir,ona kavuşmak için krallarla arkadaşlık etmek gerek''

'Pusulanın hep kuzeyi gösteren ibresi gibi, bir erkeğin suçlayan parmağı da daima, bir kadını gösterir. Her zaman. Bunu hiç unutma Meryem'

Bin Muhteşem Güneş

Merhaba okuyucu arkadaşlarım

Küçük Prens bitti. çocuklar için yazılmış, ama yetişkinlerin de keyifle okuyacağı bir kitap. Netteki yorumları biraz abartılı bulsam bile hala okumayanlara tavsiye ederim.

Dayak Birincisi_Muzaffer İzgü: sf 38'e kadar okudum, çok keyifli bir kitap. Lise yıllarında okumuştum ama o zaman pek etkilenmemiştim herhalde, şimdi tekrar okurken çok keyif alıyorum.

Körlük_J. Saramago:
sf 50' ye kadar okudum.
bu kitabı tavsiye üzerine yeni almıştım, geçen haftalarda TV' de filmine denk geldim, yarısını ancak izleyebildim ama film etkileyici idi, kitabı daha ertelemek istemedim. Kitaptan daha fazla şey bekliyorum, gayet iyi gidiyor. Saramago' yu ilk kez okuyorum ama anlatımını çok sevdim.

:)) ben bir gün okumasam, ertesi gün acısını çıkarıyorum :)
kendimi asla sıkmıyorum, 2 gün canım okumak istemezse okumuyorum
ama acısını çıkarıyorum muhakkak
ben de!!!

ben zaten kitap okumadığım gün çok üzülen bir insanım. sürekli elimde kitap vardır senelerdir.
ya ders kitaplarım ya romanlar/kişisel gelişimler/falanlar filanlar. :)

Sigara içmediğim halde sigarayı bırakmak için ne yapmalıyız gibi bir kitap bile okumuştum.

Herkese merhaba, günaydın.
Ben 120'deyim kitapta.
Herkese çok güzel günler inşallah.

Sabah kahveniz çayınız ne içerseniz benden.

ben dün sadece 7 sayfa okuyabildim, yavaş ve emin adımlarla ilerliyorum

bitirdiğim iki kitaba bakınca gerçekten hayatıma etkileri olduğunu görebiliyorum, daha rahat ve pozitif bir insana dönüştüm sanki bu okuduğum kitabımın da beni bazı yaşamsal endişelerden azade edeceğini görebiliyorum, genel olarak kişisel gelişim kitaplarının taraftarı olmasam da bu spritual rehberlik kitapları sundukları farklı bakış açıları ve düşünceleriyle içinde bulunduğumuz yaşam deneyiminin değerini gösteriyor. okuduğum her sayfada ayrı bir keyif aldım bu topiğin yardımlarını da yadsıyamam :109:

Son düzenleme:
geçmiş olsun okuyucu Gülümsünn kıyamam üzme kendini migrene hiç iyi gelmez sıkıntı kendini iyi hissedince daha çok okursun :109:

okuyucu hip, sağ ol! mutlu oldum ilgine... okuduğun kitaplar neydi diye sorsam? (geçmiş sayfalara baksam bulurum belki ama inan ki yoğunum ve de yorgunum zihinsel olarak.

selam
bende ALAMUT u okuyorum. ama sıkıcı geldi biraz. okuyom okuyom ilerlemiyor sayfa daha 124 sayfadayım. yazılarıda cücük kadar gözüm zorlanıyor

dün inat ettim tam 163 sayfa okudumm
şu an 363teyim
haftasonu biter diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…