Bebişi uyuttum uyandı tekrar uyuttum ,bir bakayım dedim ışıklar açıkmış hala:44::44:
Gece kuşuyuz galiba
evet, öyleyız
şimdi okumaya başlayacagım ve 5.30'a kadar devam edecek okumam
hadi sizi de göreyim.bir 60 sayfayı devirmeden gelmeyin
eminim yaparsınız
İyi okumalar o zaman size .
60 değil 160 ta yaparım ama kuşlarım var benimo
Yarına kadar güzel ilerlemeye çalışacağım bakalım
Yönetici okuyucu takipçi liste yapıcı sör okudugun 100 sayfa için tebrikler zira dün hiç okumamış bir insan olarak özendim
ben de!!!:)) ben bir gün okumasam, ertesi gün acısını çıkarıyorum :)
kendimi asla sıkmıyorum, 2 gün canım okumak istemezse okumuyorum
ama acısını çıkarıyorum muhakkak
alemsin okuyucu sör.sevgilim bana çok söyler.
ama bu ilişkinin odunu benim
ahh ahhh, çocukken hayallerımde yaşattığım o romantık kıız nerede, şimdi ki kız nerede
......neler neler söyler bana
bende derım ki: '' tamam daha fazla yağ çekme, çekilebilirsin.''
hep erkeklerın mı hakkı odun olmak.
Dün migrenim tuttu. Eve gittim direkt yattım. Kitap mitap hak getire... üzgünüm, hem de çok!
geçmiş olsun okuyucu Gülümsünnkıyamam üzme kendini migrene hiç iyi gelmez sıkıntı kendini iyi hissedince daha çok okursun :109:
okuduğun kitaplar neydi diye sorsam? (geçmiş sayfalara baksam bulurum belki ama inan ki yoğunum ve de yorgunum zihinsel olarak.ben dün sadece 7 sayfa okuyabildim, yavaş ve emin adımlarla ilerliyorum
bitirdiğim iki kitaba bakınca gerçekten hayatıma etkileri olduğunu görebiliyorum, daha rahat ve pozitif bir insana dönüştüm sanki bu okuduğum kitabımın da beni bazı yaşamsal endişelerden azade edeceğini görebiliyorum, genel olarak kişisel gelişim kitaplarının taraftarı olmasam da bu spritual rehberlik kitapları sundukları farklı bakış açıları ve düşünceleriyle içinde bulunduğumuz yaşam deneyiminin değerini gösteriyor. okuduğum her sayfada ayrı bir keyif aldım bu topiğin yardımlarını da yadsıyamam :109:
Dün migrenim tuttu. Eve gittim direkt yattım. Kitap mitap hak getire... üzgünüm, hem de çok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?