İyi geceler canım.
Ben kaçıyorum.
Ne zaman istersen gelebilirsin (konu sahibi adına konuştum ama bişeycik demez sör bize :18:)
Teşekkürler
Bebaaaa iki paylaşımın daha yayınlanmış.
Otomatik haber verme servisi.
Çok geçmiş olsun canımgünaydın sevgili bilgeler,hepinize güzel hafta sonlarıben iki gündür diş ağrısından kıvranıyorum, bugün de kendisi uyandırdı beni sağolsun
Çok geçmiş olsun canım
çok sağol tatlım, felaket birşeymiş diş ağrısı
günaydın sevgili bilgeler,
hepinize güzel hafta sonları
ben iki gündür diş ağrısından kıvranıyorum, bugün de kendisi uyandırdı beni sağolsun
her koldan çalışıyorsun jedi
geçmiş olsun canımdişten çok çektim ben. edilebilecek en güzel beddua bence '' Allah diş ağrısı versin''
ama biz cici bilgeler olarak ne yapıyoruz? kimseye beddua etmiyoruz
günaydın tüm bilgelere
Geçmiş olsun tatlım.
Diş hekimine gittin mi?
Evet, ben her koldan çalışırım.
az önce gittim canım, dayanamadım artık yanak boğaz ne varsa şişti. geniş etkili bir antibiyotik verdi, ağrı kesicileri de dayadı 3 gün sonra gel dedi. içtim ilaçları şimdi kafam bir güzel
Maşallah sana bebaagerçekten yahu, ki benim ağrı-acı eşiğim çok yüksektir hiç birşey hissetmem normalde. başımın ağrıdığı 3 ü geçmemiştir, o da sinüzitten. bu diş neymiş canım ya 2 gündür uyku uyutmuyor, ilk defa ağrı kesici alıyorum acıdan
az önce gittim canım, dayanamadım artık yanak boğaz ne varsa şişti. geniş etkili bir antibiyotik verdi, ağrı kesicileri de dayadı 3 gün sonra gel dedi. içtim ilaçları şimdi kafam bir güzel
İyi bak kendine.
Maşallah sana bebaa, dişinin durumu iyidir umarım , yani tedavi gerektirecek bişey yoktur. İyi ol sen Bilge kuzu iyi
Ben neredeyse baş ağrısından iki günde bir ağrı kesicî alıyorum .
merhabalar
bu antibiyotik bir harika
ilaçları içince baya iyi geldi canım, geçecek umarım
ama o kadar sık içme ilaç canım ya, etkisi azalıyor vücudun alıştıkça
merhabalar
bu antibiyotik bir harika
ilaçları içince baya iyi geldi canım, geçecek umarım
ama o kadar sık içme ilaç canım ya, etkisi azalıyor vücudun alıştıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?