Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Gunaydin bilgecikler :)
Calikusu kitabim bitti cok sevdim

Yeni kitabim Tolstoy Dirilis olucak sanirim, komsumuz bana hediye almis :)

Nasil bir kitap akici mi?
Daha once okuyaniniz var mi :26:

günaydın
Diriliş'i birlikte okuyalım mı,ben de elimdeki bitince ona başlamayı düşünüyodum

günaydın
Diriliş'i birlikte okuyalım mı,ben de elimdeki bitince ona başlamayı düşünüyodum

olur lolisss neden olmasin :)

Ne zaman baslayacagiz peki?

Senin de onerilerini dikkate alicam loliss sen Calikusu' nu okumami onermistin :) Gercekten de coook begendim

olur lolisss neden olmasin :)

Ne zaman baslayacagiz peki?

Senin de onerilerini dikkate alicam loliss sen Calikusu' nu okumami onermistin :) Gercekten de coook begendim

rica ederim,Çalıkuşu herkesin sevdiği bi kitaptır zaten canım
ben kitabımı bitirdim istersen hemen bu akşamdan başlayalım:13:

Son düzenleme:
.....................
Seni seviyorum.Sadece sen olduğun için.Gürültülü kahkahan,dağınıklığın,iştahın,sabah huysuzluğun,savrukluğun,küsmene rağmen.Seni seviyorum,sen de beni sev diye değil.Seni çok seviyorum,o kadar çok seviyorum ki yanımda mutsuzsan eğer,benden uzakta mutlu ol,diyebilecek kadar.Ne varsa seninle ve senin sesinle,ne varsa elde kalan,paylaşarak.Eğer bir gün gitsen de,şayet beni benim seni sevdiğim gibi sevmesen de seviyorum.Lakin gitmeni hiç istemiyorum....

merhaba arkadaşlar
VA 3'e başlamayı denedim ama fotoğraf olarak bendeki e-kitap ve gözlerimi çok yordu okuyamadım
Debbie Macomber- İyi ki Geldin'e başlayacağım ama artık okumam çok çok yavaşlayacak mecburen
bu dönem derslerim fazla yoğun, bir de kpss belası var çok çalışmam lazım

170. sayfadayım beyoğlu rapsodisinde içki küfür argo açıkçası pek hazetmedim kitaptan

merhaba bebacım
allah kolaylık versin benm de başımda o bela var kendimi össye hazırlanıyo hissediyorum

sağol tatlım sana da kolay gelsin bütün bilgeleri dersler sardı :18:
yahu öss yine iyiymiş diyorum, bu ne zulümdür öğrenciye ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…