Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ölüler yokluklarıyla değil, daha çok onlar ve bizler arasında söylenemeyenler yüzünden acı verirler.

tuz lambası nedir

Faydaları
Tuz lambasının yaydığı negatif iyonlar, havadaki tozları, polenleri ve bakterileri temizler.
Bunun yanı sıra alerjik rahatsızlıklara, astım hastalarına, bağışıklık sistemi zayıf olanlara, soğuk algınlığına, migren sorununa, saman nezlesine, mevsimsel rahatsızlıklara ve horlama problemlerine de bire bir faydaları bulunmaktadır. Havadaki koku ve nemi azaltır, rahat bir uyku ortamı sağlar, sigaranın etkilerini azaltır ve ayrıca yaraların iyileşme sürecini hızlandırır.

Alıntıdır.

Eki Görüntüle 816941

Öyle diyorlar canım.

selam bilgeler Vampir Akademisi 2-Buz Öpücük bitti, çok güzeldi 3.kitaba başlayacağım ama ondan önce başka 1 kitap da okuyabilirim henüz karar vermedim

bi ara alacktım lakin malatoninin salgılanabilmesi için tamamen karanlık bir ortam gerekiyor. gece lambası da bunu engeller diye vazcaydım

hiç duymamıştım canım, çok ilginç bir bilgi oldu benim için. sağol

bi ara alacktım lakin malatoninin salgılanabilmesi için tamamen karanlık bir ortam gerekiyor. gece lambası da bunu engeller diye vazcaydım

uyku gözlüğü kullanabilirsin, ben öyle yapıyorum. camdan giren soluk aydınlığı bile görmüyorum

selam kızlar bende kitaplarımı sipariş verdim gelince sizlerle devam etmeyi düşünüyorum inşallah daha fazla ve devamlı olarak kitap okuyabilirim.

Bizim oturduğumuz odada ve gün boyu açık . Yatak odasında bırakabileceğim yüksek alan yok , komodinin üzerindeki gece lambaları oyuncak muamelesi görüyor zaten.

Son düzenleme:
milyonları peşine takman her zaman senin haklı olduğunu göstermez zira değil milyon, milyarlar yanılır bazen.

Gunaydin bilgecikler :)
Calikusu kitabim bitti cok sevdim

Yeni kitabim Tolstoy Dirilis olucak sanirim, komsumuz bana hediye almis :)

Nasil bir kitap akici mi?
Daha once okuyaniniz var mi :26:

Gunaydin bilgecikler :)
Calikusu kitabim bitti cok sevdim

Yeni kitabim Tolstoy Dirilis olucak sanirim, komsumuz bana hediye almis :)

Nasil bir kitap akici mi?
Daha once okuyaniniz var mi :26:

günaydın pelincim geçmiş olsun öncelikle
ben okumuştum 5-6 yıl kadar önce ama çok hatırlamıyorum :26: sayfaları da eksikti sanırım bırakmıştım. yakın zamanda yeniden okuma planım var. kalın bir kitaptı sanırım.

seviyorum ben Rus edebiyatını sanmam kötü olsun

Evet Soslucum 549 sayfa kadar :)
Calikusu'nu toplam, 5.kez elime alisimda bitirdim :) Sence bu da onun gibi gitmez mi?
Gecen komsumuz baktim klasiklerini okuyosun ben de dun gorunce bunu sen aklima geldin aldim dedi :)
Basliyim o zaman bi an once ancak biter degil mi :)

Son düzenleme:

haa onu bilmem işte
o değil de baktım klasikleri okuyorsun ben de önermek istiyorum senin komşu hesabı

Muhteşem Gatsby ve Saatleri Ayarlama Enstitüsü

tek kelimeyle şahane kitaplar benim için!

haa onu bilmem işte
o değil de baktım klasikleri okuyorsun ben de önermek istiyorum senin komşu hesabı

Saatleri ayarlama enstitüsünü ben de okumak istiyorum soslu sarma. Seninle zevklerimiz uyuşuyo galiba :)

haa onu bilmem işte

Hemen not aliyorum Soslucum :) :126:
Ahmet Umit zevkinden sonra onerilerine hayir diyemiciiim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…