canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine
haklısın canım ama ağrı ile de zaman geçmîyor.
Tuz lambası aldık , iyi geldî gîbi . Tabi psikolojik mi bilemiyorum .
tuz lambası nedir
Faydaları
Tuz lambasının yaydığı negatif iyonlar, havadaki tozları, polenleri ve bakterileri temizler.
Bunun yanı sıra alerjik rahatsızlıklara, astım hastalarına, bağışıklık sistemi zayıf olanlara, soğuk algınlığına, migren sorununa, saman nezlesine, mevsimsel rahatsızlıklara ve horlama problemlerine de bire bir faydaları bulunmaktadır. Havadaki koku ve nemi azaltır, rahat bir uyku ortamı sağlar, sigaranın etkilerini azaltır ve ayrıca yaraların iyileşme sürecini hızlandırır.
Alıntıdır.
Eki Görüntüle 816941
Öyle diyorlar canım.
Faydaları
Tuz lambasının yaydığı negatif iyonlar, havadaki tozları, polenleri ve bakterileri temizler.
Bunun yanı sıra alerjik rahatsızlıklara, astım hastalarına, bağışıklık sistemi zayıf olanlara, soğuk algınlığına, migren sorununa, saman nezlesine, mevsimsel rahatsızlıklara ve horlama problemlerine de bire bir faydaları bulunmaktadır. Havadaki koku ve nemi azaltır, rahat bir uyku ortamı sağlar, sigaranın etkilerini azaltır ve ayrıca yaraların iyileşme sürecini hızlandırır.
Alıntıdır.
Eki Görüntüle 816941
Öyle diyorlar canım.
bi ara alacktım lakin malatoninin salgılanabilmesi için tamamen karanlık bir ortam gerekiyor. gece lambası da bunu engeller diye vazcaydım
bi ara alacktım lakin malatoninin salgılanabilmesi için tamamen karanlık bir ortam gerekiyor. gece lambası da bunu engeller diye vazcaydım
Gunaydin bilgecikler :)
Calikusu kitabim bitti cok sevdim
Yeni kitabim Tolstoy Dirilis olucak sanirim, komsumuz bana hediye almis :)
Nasil bir kitap akici mi?
Daha once okuyaniniz var mi :26:
günaydın pelincim geçmiş olsun öncelikle
ben okumuştum 5-6 yıl kadar önce ama çok hatırlamıyorum :26: sayfaları da eksikti sanırım bırakmıştım. yakın zamanda yeniden okuma planım var. kalın bir kitaptı sanırım.
seviyorum ben Rus edebiyatını sanmam kötü olsun
Evet Soslucum 549 sayfa kadar :)
Calikusu'nu toplam, 5.kez elime alisimda bitirdim :) Sence bu da onun gibi gitmez mi?
Gecen komsumuz baktim klasiklerini okuyosun ben de dun gorunce bunu sen aklima geldin aldim dedi :)
Basliyim o zaman bi an once ancak biter degil mi :)
haa onu bilmem işte
o değil de baktım klasikleri okuyorsun ben de önermek istiyorum senin komşu hesabı
Muhteşem Gatsby ve Saatleri Ayarlama Enstitüsü
tek kelimeyle şahane kitaplar benim için!
haa onu bilmem işte
o değil de baktım klasikleri okuyorsun ben de önermek istiyorum senin komşu hesabı
Muhteşem Gatsby ve Saatleri Ayarlama Enstitüsü
tek kelimeyle şahane kitaplar benim için!
Saatleri ayarlama enstitüsünü ben de okumak istiyorum soslu sarma. Seninle zevklerimiz uyuşuyo galiba :)
Hemen not aliyorum Soslucum :) :126:
Ahmet Umit zevkinden sonra onerilerine hayir diyemiciiim :)
onu ölçü alma benceAhmet Ümit'i okuyan 10 kişiden 7 si beğenir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?