Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

170. sayfadayım beyoğlu rapsodisinde içki küfür argo açıkçası pek hazetmedim kitaptan

merhaba bebacım
allah kolaylık versin benm de başımda o bela var kendimi össye hazırlanıyo hissediyorum

canım sen hukuk okuyordun değil mi? bir arkadaşım var okul bittiği yıl kpssye girmiş şu anda 4-5 yıllık hazine avukatı. senin isteğin ne yönde bilemiyorum ama maaşı iyi, keyfi yerinde öyle deli gibi de çalışmıyor
sağol tatlım sana da kolay gelsin bütün bilgeleri dersler sardı :18:
yahu öss yine iyiymiş diyorum, bu ne zulümdür öğrenciye ya

ya hiç abartmıyorum,kendimi kpssye adadığım kadar össye adasaydım yurtdışından falan burs alırdım sanırım

ah be soslum be, benim de bursum yok. sürünen öğrenci modeliyim ama napak ölek mi

evet soscum aslında kesin bişey daha düşünmedim şu an için mezun olmak önceliğimde . Ama hazine avukatlığını hiç düşünmemiştim olabilir aslında.Ben daha çok hakimliği düşünüyordum ama değişebilir tabiki de :)

yaşamın sırrını çözen bilgeler
ders çalışmaktan şaşı olmadıkça gerçekleri göremez hiç bir göz

ben zaten gözlüklendim bile saçlar da beyazlamaya başladı e dökülme de cabası noluyo ya erkenden yaşlandım mı ne

ah be soslum be, benim de bursum yok. sürünen öğrenci modeliyim ama napak ölek mi

senin en azından iş bulma sıkıntın olmayacak bebişko bunu düşün

o zaman sana bununla ilgili de bir haberim var
5 yıl hazine avukatlığı yapıp hakimlik sınavına girersen, deniz hukuku- ya da ona benzer bir hukuk - işte ondan muaf oluyomuşsun

o zaman sana bununla ilgili de bir haberim var
5 yıl hazine avukatlığı yapıp hakimlik sınavına girersen, deniz hukuku- ya da ona benzer bir hukuk - işte ondan muaf oluyomuşsun

ya peki hazine avukatlığı için mezun olduktan sonra direk kpss ye mi giriyosyn ben 3 yıl memurluk yapıp da sınava giriyolar diye bişi duymuştum tam emin değilim ama

ben zaten gözlüklendim bile saçlar da beyazlamaya başladı e dökülme de cabası noluyo ya erkenden yaşlandım mı ne

benim daha bozulmadı gözlerim ama yakındır, çöktük çöktük

evet ona şükrediyorum gerçekten canım, ama bende de kpss olmayacak tus olacak

benim daha bozulmadı gözlerim ama yakındır, çöktük çöktük
aynen ben yaşlanmış halimi düşünemiyorum zaten
evet ona şükrediyorum gerçekten canım, ama bende de kpss olmayacak tus olacak
bizde de hakimlik, avukatlık ve kpss var ve ben hangisine gircem bilemiyorum

önce savcılık-hakimlik sınavlarına gir derim canım, o daha mantıklı geliyor bana. ama yabancıyım sizin bölüme, sen daha iyi bilirsin tabi ki

mezun olayım da tatlım hakkımızda hayırlısı elbet bende onları düşünüyorum ama işte iş yükü çok ağır onlarında stresli bi meslek .

ya peki hazine avukatlığı için mezun olduktan sonra direk kpss ye mi giriyosyn ben 3 yıl memurluk yapıp da sınava giriyolar diye bişi duymuştum tam emin değilim ama

avukatlık stajını tamamlayıp kpssye giriyorsun canım

merak ettiğin bir şeyler olursa ben öğrenirim senin için. tayin olur buralara gelirsin belki belli mi olur

çok sevinirim fıstık ben de senin içün bişeyler yapmak istedim birden
inşallah hem böylece karadenizi de görmüş olurum

çok sevinirim fıstık ben de senin içün bişeyler yapmak istedim birden
inşallah hem böylece karadenizi de görmüş olurum

ne yaptım ki aşk olsun yani çok istiyorsan arada benim için dua edersin olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…