Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bilmem seviyorumdur herhalde

Hadi ya üzüldüm
Hala aklına geliyorsa seviyorsun demektir

Soslu ve Yasemin gunaydin kizlar size bisi sorucam ben..

Sabah sabah kor goz daha dogrusu tek goz ben, buzluktaki haslanmis yesil mercimegi bezelye gibi gorup indirdim, yemegin soganini kavurmus ustune dokerken mercimek oldugunu farkettim.. Sanki bezelye pisirir gibi pisiriyorum sikinti olur mu ki:26:

süresini kısa tutarsın pelinsu bir şey olmaz o zaman

selam bilgeler
çok ama çok yoğunum gelemiyorum beni mazur görün

CENNET kitabım devam ediyor 200 lere yaklaştım..
elime alabildiğimde baya akıcı ilerliyor.
öptüm herkesi

ımm şey
sözlüm ve ben yüzümü bağışlamadım ama
sözlü olduğunu bilmiyordum SOSLU SARMA, hayırlı olsun.

Ben de üzülüyorum çocukları hırpalayanları gördükçe ama sonra diyorum ki: "acaba anne olsam ben de delirir ve böyle yapar mıyım?"

eveeet

eminim kar çoook daha iyi annedir
neymiş,30dan sonra tahammül azalıyomuş ben ne iyi etmişim de erken doğurmuşum
bu yüzden hiç muhattap olmuyorum o kadınla
30+1 bekar bir insan olarak ne desem bilemiyorum. (oldu bitti çok anaçtım, çocukları çok sever, çıldırırım. çocuklara sabırlı olduğum da söylenir. bunlar kurtarır mı acaba?)

Allah zihin açıklığı versin bilge ombeTarla.

Canım 12 yaşından beri gözlük kullanıyorum hemde sürekli ama yinede ilerliyor. Keşke bir kaç çift gözümüz olsaydı ya bir çifti yorulunca ötekileri kullanabilirdik

Ben de 11 yaşımdan beri falan gözlüklüyüm. Bir ara takmadım 1-2 sene ama gene takıyorum. Takmazsam göremem ki 3,5 derece miyop!

sağ ol canım yeni daha zaten

puding hiç sevilmez mi?

Merhabalar

Canan Tan - Piraye bitti

Sör Ben Bayram dönüşüne kadar izin istiyorum :26: yeni kitabımı da dönüşte paylaşacağım
Memlekete gidiyoruz malum gelin olarak köyde ilk bayramım da o yüzden okuyamam

Şimdiden size iyi bayramlar arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…