Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

çok güzelmiş gelin olarak ilk bayram tatlı telaşlar
evli-nişanlı bilgelerimiz böyle yazdıkça ben de hevesleniyorum kıskanıyorum yahu yapmayın

selamlar bilgelerr
bu hafta pek uğrayamadım eğitimim var çünkü
*
sör ben de bircan gibi izin istiyorum hem de 2 hafta bayramdan sonra yıllık iznimi de kullancam çünkü
düğünlerimiz var
o arada hem foruma giremem hem de kitap okuyamam

evli-nişanlı bilgelerimiz böyle yazdıkça ben de hevesleniyorum kıskanıyorum yahu yapmayın

kitapkokusu darısı sana olsun inşallah böyle tatlı telaşlardan
ben de önce nişanlımın yanına gitcem bi bayram merasimi geçircez yinee

Bişey olmaz canım, Sos'un dediği gibi süreyi kısa tut, hemencik pişer zaten haşlanmışsa
Odam çok soğuk. Hala yakmadılar petekleri. Bayramdan sonraya kaldı :26:

Odada kabanla oturuyorum
Ben de üşüyodum, temizliğe giriştim. O kadar terledim ki, cam çerçeve açık oturuyorum
Hareketsizlikten kanım donmuş

Sana da iyi bayramlar canım
Eşinle daha nice bayramlar olsun

Darısı başına tatlım
Güzel ama bir o kadar da zor Mesela ben bayram sabahı ilk eşimin ailesine gidicem ama içim hiç rahat değil, hep kendi annemi babamı düşünüyorum Tamam onların yanına da gidiyoruz, hem de kayınvalidemde kaldığım bir saatse annem de tüm gün kalıyorum ama ilk babamın elini öperdim her bayram, içime oturuyor işte

Gelin olarak ikinci bayramımda memlekette ilk
Canım Allah hayırlı zamanda ayaklarını yerden kesecek kişiyi karşına çıkarsın İnşallah

Sana da iyi bayramlar canım
Eşinle daha nice bayramlar olsun

Teşekkür ederim Amin hepimizin İnşallah

evet çok haklısın insana dokunur bir de bende baba diyememe tedirginliği var. yani ben babama aşırı düşkünümdür ben evleneceğim adamın babasına baba diyemem ki zorlanmıyor musun? sen de biraz babacısın sanırım

Gelin olarak ikinci bayramımda memlekette ilk
Canım Allah hayırlı zamanda ayaklarını yerden kesecek kişiyi karşına çıkarsın İnşallah

Teşekkür ederim Amin hepimizin İnşallah

ayaklarım yerde değil de mezun olana kadar ve hayatımı düzene sokana kadar yere basmam benim geleceğim için en hayırlısı şimdilik sizlere imrenerek ve adınıza mutlu olarak devam edeyim
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim

Evet ben babama çok düşkünüm
Eşimin babasına baba derken zorlanmıyorum. Çünkü ona söylediğim baba kelimesiyle kendi babama söylediğim arasında dağlar kadar fark var bana göre. Kendi babama daha dolu dolu söylüyorum çünkü
Sende zorlanmazsın kuru kuru bi baba dicen işte Belki yanlış düşünüyorum ama benim fikrim bu

Olsun sen yine de rahat ol bak annende daha fazla kalıyormuşşun Biz de ramazan bayramında gitmedik memlekete benim ailemle geçirdik bu bayramda onun ailesi ile memlekette geçireceğiz...

sanırım o duruma gelince ben de öyle yaparım. sinir oluyorum toplumun bu değer yargılarına o benim anneme babama demesin ben onunkilere bence daha samimi olur ama o zaman kötü gelin/kötü damat olarak algılanırız.
bence yanlış düşünmüyorsun çünkü sen de mecbur bırakılıyorsun onu söylemeye

Olsun sen yine de rahat ol bak annende daha fazla kalıyormuşşun Biz de ramazan bayramında gitmedik memlekete benim ailemle geçirdik bu bayramda onun ailesi ile memlekette geçireceğiz...

İnsan en yakınlarını görmek istiyor işte her bayramda yanında Anne baba gibisi yok işte naparsan yap
Sen de zorlanırsın ama başka çaren yok gibi Neyse herkesin gönlü olsun maksat değil mi?

4 kase cikmisti iki kase kaldi onlar da size gelsin o zaman :):)

Tesekkur ederim Yasemincim sana da :)
Az sonra yiyicem :) Soylerim nasil oldugunu :)
Sabah kahvalti hazirlarken yapiyim oglene hazir olsun demistim de

teşekkür ederiiiim çok canımı çektirdin evime gidince sanırım ben de puding tarzı bir şeyler yapacağım

Aynen mecburiyetten, ama şimdi şu da var anne-baba demezsen ne dicen '' X bey nasılsınız ?'' Bu daha kötü oluyor, en iyisi anne baba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…