- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
- 248
Merhabalar
Canan Tan - Piraye bitti
SörBen Bayram dönüşüne kadar izin istiyorum :26: yeni kitabımı da dönüşte paylaşacağım
Memlekete gidiyoruz malum gelin olarak köyde ilk bayramım dao yüzden okuyamam
Şimdiden size iyi bayramlar arkadaşlar
çok güzelmişgelin olarak ilk bayram tatlı telaşlar
evli-nişanlı bilgelerimiz böyle yazdıkça ben de hevesleniyorumkıskanıyorum yahu yapmayın
kitapkokusu darısı sana olsun inşallah böyle tatlı telaşlardan
ben de önce nişanlımın yanına gitcem bi bayram merasimi geçircez yinee
Bişey olmaz canım, Sos'un dediği gibi süreyi kısa tut, hemencik pişer zaten haşlanmışsaSoslu ve Yasemin gunaydin kizlar size bisi sorucam ben..
Sabah sabah kor goz daha dogrusu tek goz ben, buzluktaki haslanmis yesil mercimegi bezelye gibi gorup indirdim, yemegin soganini kavurmus ustune dokerken mercimek oldugunu farkettim.. Sanki bezelye pisirir gibi pisiriyorum sikinti olur mu ki:26:
Ben de üşüyodum, temizliğe giriştim. O kadar terledim ki, cam çerçeve açık oturuyorumOdam çok soğuk. Hala yakmadılar petekleri. Bayramdan sonraya kaldı :26:
Odada kabanla oturuyorum
Merhabalar
Canan Tan - Piraye bitti
SörBen Bayram dönüşüne kadar izin istiyorum :26: yeni kitabımı da dönüşte paylaşacağım
Memlekete gidiyoruz malum gelin olarak köyde ilk bayramım dao yüzden okuyamam
Şimdiden size iyi bayramlar arkadaşlar
evli-nişanlı bilgelerimiz böyle yazdıkça ben de hevesleniyorumkıskanıyorum yahu yapmayın
Sana da iyi bayramlar canım
Eşinle daha nice bayramlar olsun
Darısı başına tatlım
Güzel ama bir o kadar da zorMesela ben bayram sabahı ilk eşimin ailesine gidicem ama içim hiç rahat değil, hep kendi annemi babamı düşünüyorum Tamam onların yanına da gidiyoruz, hem de kayınvalidemde kaldığım bir saatse annem de tüm gün kalıyorum ama ilk babamın elini öperdim her bayram, içime oturuyor işte
Gelin olarak ikinci bayramımda memlekette ilk
Canım Allah hayırlı zamanda ayaklarını yerden kesecek kişiyi karşına çıkarsın İnşallah
Teşekkür ederimAmin hepimizin İnşallah
evet çok haklısın insana dokunurbir de bende baba diyememe tedirginliği var. yani ben babama aşırı düşkünümdür ben evleneceğim adamın babasına baba diyemem ki zorlanmıyor musun? sen de biraz babacısın sanırım
Darısı başına tatlım
Güzel ama bir o kadar da zorMesela ben bayram sabahı ilk eşimin ailesine gidicem ama içim hiç rahat değil, hep kendi annemi babamı düşünüyorum Tamam onların yanına da gidiyoruz, hem de kayınvalidemde kaldığım bir saatse annem de tüm gün kalıyorum ama ilk babamın elini öperdim her bayram, içime oturuyor işte
ben de puding istiyorum!
hepimiz pudingiz
Bişey olmaz canım, Sos'un dediği gibi süreyi kısa tut, hemencik pişer zaten haşlanmışsa
Evet ben babama çok düşkünüm
Eşimin babasına baba derken zorlanmıyorum. Çünkü ona söylediğim baba kelimesiyle kendi babama söylediğim arasında dağlar kadar fark var bana göre. Kendi babama daha dolu dolu söylüyorum çünkü
Sende zorlanmazsın kuru kuru bi baba dicen işteBelki yanlış düşünüyorum ama benim fikrim bu
Olsun sen yine de rahat ol bak annende daha fazla kalıyormuşşunBiz de ramazan bayramında gitmedik memlekete benim ailemle geçirdik bu bayramda onun ailesi ile memlekette geçireceğiz...
4 kase cikmisti iki kase kaldi onlar da size gelsin o zaman :):)
Tesekkur ederim Yasemincim sana da :)
Az sonra yiyicem :) Soylerim nasil oldugunu :)
Sabah kahvalti hazirlarken yapiyim oglene hazir olsun demistim de
sanırım o duruma gelince ben de öyle yaparım. sinir oluyorum toplumun bu değer yargılarınao benim anneme babama demesin ben onunkilere bence daha samimi olur ama o zaman kötü gelin/kötü damat olarak algılanırız.
bence yanlış düşünmüyorsun çünkü sen de mecbur bırakılıyorsun onu söylemeye
teşekkür ederiiiimçok canımı çektirdin evime gidince sanırım ben de puding tarzı bir şeyler yapacağım
Aynen mecburiyetten, ama şimdi şu da var anne-baba demezsen ne dicen'' X bey nasılsınız ?'' Bu daha kötü oluyor, en iyisi anne baba
ay canim uzuldum simdi
yurtta mi kaliyorsun? ay bi marketten danone falan al ye nefsin korelsin vallahi uzuldum
amerikan ailelerindeki gibi adıyla hitap etsemşaka bi yana "x teyze,x amca" olabilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?