Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bende aylardan beri savaş ve barış okuyorum günde 1 sayfa okusam kar sayar oldum..bu kadar yavaş ilerleyen bir kitap okumadım..inat ettim bitiricem

Onu yıllar önce okumuştum,hem de iki ciltti,Piyer de en sevdiğim karakterdi(şu an sebebini hatırlayamıyorum)

ama sıkıcı değildi öyle,acaba zamanlama mı hatalı?

Bende aylardan beri savaş ve barış okuyorum günde 1 sayfa okusam kar sayar oldum..bu kadar yavaş ilerleyen bir kitap okumadım..inat ettim bitiricem
eminim bitireceksınsende o azım varken, hiçbir şey kurtulamaz savaş ve barış fena sayılmaz.piyer , adamımdı benım
hu huuuu sör sör : ))

5 kitap yazıyorum seç birini okuyacağım : )

sabahattin ali : içimizdeki şeytan
sabahattin ali : yalan dünya
john milton : kayıp cennet
jose saramago : kabil
william faulkner : ses ve öfke
jose saramago : kabil hoşgeldın canım :)
Ay suan acayip mutlu oldum Tesekkür ederim masallah sen de baya iyi bir okuyucusun kisa sürede kitaplar bitiriyorsun

Benim etrafimda hayatinda hic kitap okumamis arkadaslarim var cok kızıyorum onlara Kitap ayri bir dünya bence

gaz işe yarıyorgaza devam

Son düzenleme:
tamam tatlım söz veriyorum : ))
bugünden itibaren başlansın : )), kitap kaç sayfa hatırlamıyorum ama odama geçeyim şöyle bir uzanayım başucumda diet kolam diğer yanda telefonum ohhh çevrilsin sayfalar : ))
ehehehheheh görüşlerimi yazarım konu sahibesi tatlı sör : )

Onu yıllar önce okumuştum,hem de iki ciltti,Piyer de en sevdiğim karakterdi(şu an sebebini hatırlayamıyorum)

ama sıkıcı değildi öyle,acaba zamanlama mı hatalı?

Belkide öyledir..Kişiler çok fazla ve konu çok ağır ilerliyor,akıcı değil.Durum böyle olunca bende ara veriyorum, zaten kişiler çok fazlayken unutuluyor,birbirine karışıyor sıkıcı bir hal aldı.

ben netten baktım 200 küsür sayfalı bir kitaptı ..sen yınede bılgı ver.
Hangi kitap????

Korkma çok güzel oluyor

dostoyevskı: karamazov kardeşler

Son düzenleme:
karyatid

elimdeki iki kitaptan biri j. Saramago' nun. yazarın anlatımını çok beğendim. bence ondan başlayabilirsin. hatta fikrini söylersen ona göre o kitabı da okumak isteyebilirim.

Belkide öyledir..Kişiler çok fazla ve konu çok ağır ilerliyor,akıcı değil.Durum böyle olunca bende ara veriyorum, zaten kişiler çok fazlayken unutuluyor,birbirine karışıyor sıkıcı bir hal aldı.

Evet maalesef döngü oluşmuş,çünkü gerçekten çok kişi var ve ara verince de iyice unutulmuş unutulunca de iyice sıkıcı olmuş.

Sona yakın değilsen bırak gitsin derim,bu şekilde bitirmek sana bir şey katmayacaktır maalesef:26:

Ben ara ara okuyarak 75.sayfaya geldim,bu gece biraz daha okurum sanırım.

bitmeli...

sende o ışığı gördüm ben okuyucu __giz__, sende bilgelik için yollanmış ve seçilmişsin

Bugünlük yeter daha okumayayım diyordum ama bu mesajının üstüne okumamazlık yapamam.. Ben de yatmadan önce okuyacağım Bu arada o ışık senden bana yansıyan ışık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…