ben netten baktım200 küsür sayfalı bir kitaptı ..sen yınede bılgı ver.
dostoyevskı: karamazov kardeşler
Evet maalesef döngü oluşmuş,çünkü gerçekten çok kişi var ve ara verince de iyice unutulmuş unutulunca de iyice sıkıcı olmuş.
Sona yakın değilsen bırak gitsin derim,bu şekilde bitirmek sana bir şey katmayacaktır maalesef:26:
harıkasınBen ara ara okuyarak 75.sayfaya geldim,bu gece biraz daha okurum sanırım.
Bugünlük yeter daha okumayayım diyordum ama bu mesajının üstüne okumamazlık yapamam.. Ben de yatmadan önce okuyacağımBu arada o ışık senden bana yansıyan ışık
Evet pek bir şey katmayacak bana ama inat ettim işte bide 340. sayfalardayım yüreğim elvermiyor bırakmaya:))
iyi niyetlı bir adam olunca, herkes sevıyor
ama benım bır kahramanım vardı, çiçikov, dolandırıcıydı
ama yınede sevdım onu
Hafızam beni yanıltıyor olabilir,bu Çiçikov Öllü Canlar'ın Çiçikov mu?
Her şey zevkle ilgilidir ama,
ben dünya klasiklerinin önemli bir bölümünü lise çağında okudum ve Karamazov Kardeşler en sevdiklerimden biridir kesinlikle.
İki ciltlik olan baskısını okumuştum, zaten olayları farklı kişilerin gözünden anlatıyor, eğer daha önce Dostoyevski okuduysan kesin beğenirsin ben iki cildi bir haftada bitirdim. Mutlaka okunmalı,kesinlikle tavsiye ederim.Yaşını bilmiyorum ama ben 16 yaşında okuduysam sen de rahatlıkla okursun. Bana göre Suç ve Ceza'dan ustalık ve yazım inceliği anlamında hiçbir altta kalır yanı yoktur.
iyi niyetlı bir adam olunca, herkes sevıyor
ama benım bır kahramanım vardı, çiçikov, dolandırıcıydı
ama yınede sevdım onu
hangi kitabın kahramanı merak ettim şimdi:))
Hafızam beni yanıltıyor olabilir,bu Çiçikov Öllü Canlar'ın Çiçikov mu?
evet o
hangi kitabın kahramanı merak ettim şimdi:))
gogol-ölü canlar.............
azıcık benı de gaza getırın
işte başlığına %100 hakim bir konu sahibesi : )) takipçisinin sıkıntısını biliyor ve bir çözüm üreterek alıştırma safhasında sıkmayacak 200 sayfalık bir kitap seçiyor : ))
vallahi işte budur : ))
Senden yansıyan ışıkla ben bu kadar okuyacağıma inanıyorsam, senin elindeki kitabı bitirmen kaçınılmaz zaten canım .. Sonuçta o ışığın kaynağın sensin
dostoyevskı'yi çok sevıyorum, ama sayfalar gözümü korkuttu
şuan olmasa da, elımdekı kıtaplardan sonra mecburen okuyacagım
Mecburen deme kesinlikle,iyi kitaptır
netten o yüzden baktım
bır iki tanesıne baktım, ama daha incesı varsa
ona başlamanı öneririm
_Lavin_
içindeki kitap alışveriş canavarına DUR de!
ben de özellikle 2 senedir çok fazla kitap alıyorum. kendimi kaptırıp gitmişim.
elimdekileri bitirdikten sonra, kütüphanelere ağırlık vereceğim, ödünç alıp okuyacağım. koyacak yer bulamıyorum evde(mesleki kitaplarımız da çok).
bir de çok para vermişim. her ay en az 200-300 tl kitaba verirdim.
almasam da olurmuş, dediğim kitaplar da var bir sürü.kütüphanemi düzenlerken bu acı gerçekle karşılaştım...
huzurlu gecelersizlere iyi geceler ve iyi okumalar
ben gidip hedefime ulaşmalıyım.
tatlı cadım, bu gece başlıyorum : )
sen böyle önem verirken ben hiç uyum sağlamaz mıyım?
belki de sen benim sihirli değneğimsindir ki kitaplıkta boş boş duran okunmayı bekleyen yapıtların lezzetine varırım : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?