Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

işte başlığına %100 hakim bir konu sahibesi : )) takipçisinin sıkıntısını biliyor ve bir çözüm üreterek alıştırma safhasında sıkmayacak 200 sayfalık bir kitap seçiyor : ))

vallahi işte budur : ))

ben netten baktım 200 küsür sayfalı bir kitaptı ..sen yınede bılgı ver.

dostoyevskı: karamazov kardeşler

Her şey zevkle ilgilidir ama,

ben dünya klasiklerinin önemli bir bölümünü lise çağında okudum ve Karamazov Kardeşler en sevdiklerimden biridir kesinlikle.

İki ciltlik olan baskısını okumuştum, zaten olayları farklı kişilerin gözünden anlatıyor, eğer daha önce Dostoyevski okuduysan kesin beğenirsin ben iki cildi bir haftada bitirdim. Mutlaka okunmalı,kesinlikle tavsiye ederim.Yaşını bilmiyorum ama ben 16 yaşında okuduysam sen de rahatlıkla okursun. Bana göre Suç ve Ceza'dan ustalık ve yazım inceliği anlamında hiçbir altta kalır yanı yoktur.

Evet pek bir şey katmayacak bana ama inat ettim işte bide 340. sayfalardayım yüreğim elvermiyor bırakmaya:))

Son düzenleme:

dostoyevskı'yi çok sevıyorum, ama sayfalar gözümü korkuttu
şuan olmasa da, elımdekı kıtaplardan sonra mecburen okuyacagım

netten o yüzden baktım
bır iki tanesıne baktım, ama daha incesı varsa
ona başlamanı öneririm

_Lavin_

içindeki kitap alışveriş canavarına DUR de!

ben de özellikle 2 senedir çok fazla kitap alıyorum. kendimi kaptırıp gitmişim.
elimdekileri bitirdikten sonra, kütüphanelere ağırlık vereceğim, ödünç alıp okuyacağım. koyacak yer bulamıyorum evde(mesleki kitaplarımız da çok).
bir de çok para vermişim. her ay en az 200-300 tl kitaba verirdim.
almasam da olurmuş, dediğim kitaplar da var bir sürü. kütüphanemi düzenlerken bu acı gerçekle karşılaştım...

netten o yüzden baktım
bır iki tanesıne baktım, ama daha incesı varsa
ona başlamanı öneririm

tatlı cadım, bu gece başlıyorum : )
sen böyle önem verirken ben hiç uyum sağlamaz mıyım?
belki de sen benim sihirli değneğimsindir ki kitaplıkta boş boş duran okunmayı bekleyen yapıtların lezzetine varırım : )

Senin kitaplığını görmüştüm Efla,ben aslında inatla bunca zaman mesleki kitap dışında inat edip kitap almadım.

Onun dışında da hep sahaflardankitap alıp, belli bir ücret karşılığı okuduktan sonra yenisiyle değiştirdim.

Evim küçük, kitaplık yetersiz ve aldıklarım bir kitaplık içinde değil ve aslında kitaplarım çok da değil(sanal kütüphaneden bakabilirsin sayısına)

Artık kendi kitaplarım olsun istiyorum, sadece bu ara çok fazla aldım,gerçekten kitaplığımda bulunsun istediğim kitapları seçip alıyorum,rastgele kitap almıyorum,dikkatliyim yani.

Sadece bu ay buna çok saplandım, elimdeki stokları okuyup sonrasına ona göre bakacağım,çok teşekkür ederim uyarın için, maalesef aslında öyle çok kitabım yok sadece bu ay çok aldım.

sizlere iyi geceler ve iyi okumalar
ben gidip hedefime ulaşmalıyım.
huzurlu geceler ve ıyı okumalar :)

umarım bırakmayıp devam edersın, etmelısın :)

konunun kurallarını bılıyorsun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…