Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ben bu gazla , bu gece sıkılmadan okurum

Oku oku Kitap seni sarmasa da sen onu al kollarının arasına . Sen çok sevecen ve de cana yakınsın bana yansıyan yanına bakınca

Herkese iyi akşamlar. Ben kaçar ufaktan ufaktan . İnşallah hedeflediğiniz sayfalara hiç sıkılmadan zevk alarak ulaşırsınız. İyi okumalar..

okuyucular, dünya klasiklerini hangi yayınevlerinden okudunuz?
duyulmadık bir yayınevinden bir kaç tanesini almıştım ama hiç birini bitiremedim. çeviri çok kötüydü.

son aldıklarımı hep CAN yayınlarından aldım, çok akıcı bir çeviri yapılmış, yayınevinin önemini gerçekten iyice anladım. CAN yayınları gibi başka yayınevleri var mı klasikleri güzel çeviren yayınlar?

iyi okumalar, huzurlu geler.

nilüfer yayınevi, genelde benıkıler bu,,diğerlerine bakmadım

ne güzel bilinçli alışveriş yapabiliyorsun o zaman.
fotoğrafını çektiğim bölüm, bana ait olan kitaplardı.
o kitaplık dışında, ortalarda ve kolilerde olan bir sürü kitabımız da var. bizde ikimiz de kitap severiz. kütüphaneyi düzenlerken fark ettiğim bir gerçek de, eşimin aldığı ve okuyup 'ödünç' verdiği ama geri gelmeyen dünya kadar kitabımız da var. annemin evinde hala kolilerde,raflarda kitaplarım var.
bizim mesleklerden dolayı da kitapsız bir evimiz olmayacak hiçbir zaman. ileride bir de çocuk olunca, olacakları düşünemiyorum gerçekten.

ben de sanal kütüphaneden 300 kadar okumak istediğim kitap seçtim, şu kitaplık düzenleme olmasaydı, yarısını alırdım inan :)) ama şimdi kendimi kontrol etmem lazım. almayacağım. evdekilerden de çıkaracağım...

ben gerçekten dertliyim bu konuda. yol yakınken sana da hatırlatmak istedim. yanlış anlama beni

Şimdilik çıkıyorum gece tekrar uğrarım büyük ihtimal,
İyi okumalar tüm kitapseverlere.

şekerim ben buraya nasıl ekleyeceğim kendimi aceba?
gülme excel de mi yazacağım ?
ehehehehhehehehh kendim de güldüm : )

yok canım, kımse kendını eklemıyor
ben eklıyorum herkesı...kıtap sayısına göre gün verıyorum herkese
2 günde bır ugramayan olursa listeden çıkarıyorum, o konuda acımam

size düşen, keyıfle kıtabını okumak, konuya 2 günde bir uğramak
bu konuya kıtaplarla ılgılı istediğinizi yazabılırsınız
diğer konuya kıtabınız bıtınce ''kıtabımı bıtırdım, x kıtap yazarı şudur'' şeklinde bıldırı yapıyorsunuz

o kadar

net sayfa sayın kaç?

Son düzenleme:

Ben dünya klasiklerinin çoğunu morpa kültür yayınlarından okudum ve çok memnun kaldım,çok tavsiye ettim etrafımda da.

Galiba yeni baskı yapmıyorlar.

Erkek arkadaşım benim zıttım, diğer konuda da paylaşmıştım, asla kitap okumaz,gazetenin sadece futbol sayfasını okur.

Maç ve halı saha sevgilisidir kendisi. Evimizde kitalık sadece bana ait olacak bu sebeple.

Ayrıca kitaplarım konusunda maalesef hiç paylaşımcı değilim, asla güvenmediğim birine ödünç kitap vermem, her yerde kitabımı deforme eden insanlara dair nasıl nefret dolu duygularım olduğunu söylediğimden hassaslığım bilinir. Kimseye kitap hediye etmem. Garip biriyim işte.

Asla yanlış anlamadım, daha çok ben yanlış anlaşılmışım gibi hissettim bu ara sık sık kitap alınca sanki devasa kitaplığım varmış gibi bir tablo çıktı ortaya.

sör, 146 sayfa beni de ekler misin?
süre 3 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…