ben bu gazla , bu gece sıkılmadan okurum
Oku okuKitap seni sarmasa da sen onu al kollarının arasına . Sen çok sevecen ve de cana yakınsın bana yansıyan yanına bakınca
Herkese iyi akşamlar. Ben kaçar ufaktan ufaktan . İnşallah hedeflediğiniz sayfalara hiç sıkılmadan zevk alarak ulaşırsınız. İyi okumalar..
okuyucular, dünya klasiklerini hangi yayınevlerinden okudunuz?
duyulmadık bir yayınevinden bir kaç tanesini almıştım ama hiç birini bitiremedim. çeviri çok kötüydü.
son aldıklarımı hep CAN yayınlarından aldım, çok akıcı bir çeviri yapılmış, yayınevinin önemini gerçekten iyice anladım. CAN yayınları gibi başka yayınevleri var mı klasikleri güzel çeviren yayınlar?
harıkasın
Okumayı severim zaten ama burdan böyle takip edilip alkışta alınca daha bi şevk geldi.
harıkasın
Okumayı severim zaten ama burdan böyle takip edilip alkışta alınca daha bi şevk geldi.
hak eden herkesi alkışlamak lazım :)
kitap aşkımız dolsun ve taşsın
biliyor musun? sende seçilmiş bilgelerdensın
Senin kitaplığını görmüştüm Efla,ben aslında inatla bunca zaman mesleki kitap dışında inat edip kitap almadım.
Onun dışında da hep sahaflardankitap alıp, belli bir ücret karşılığı okuduktan sonra yenisiyle değiştirdim.
Evim küçük, kitaplık yetersiz ve aldıklarım bir kitaplık içinde değil ve aslında kitaplarım çok da değil(sanal kütüphaneden bakabilirsin sayısına)
Artık kendi kitaplarım olsun istiyorum, sadece bu ara çok fazla aldım,gerçekten kitaplığımda bulunsun istediğim kitapları seçip alıyorum,rastgele kitap almıyorum,dikkatliyim yani.
Sadece bu ay buna çok saplandım, elimdeki stokları okuyup sonrasına ona göre bakacağım,çok teşekkür ederim uyarın için, maalesef aslında öyle çok kitabım yok sadece bu ay çok aldım.
hak eden herkesi alkışlamak lazım :)
kitap aşkımız dolsun ve taşsın
biliyor musun? sende seçilmiş bilgelerdensın
Seni takipteyim üstad
Seni takipteyim üstad
bana müsade, gece uğrarım yine
tamam ,okuyucu efla, iyi okumalar
huzurlu geceler
okuyucu karyakid, bu diğer linkimiz, açıklamalar orada mevcut http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html#post28556072
şekerim ben buraya nasıl ekleyeceğim kendimi aceba?
gülme excel de mi yazacağım ?
ehehehehhehehehh kendim de güldüm : )
okuyucular, dünya klasiklerini hangi yayınevlerinden okudunuz?
duyulmadık bir yayınevinden bir kaç tanesini almıştım ama hiç birini bitiremedim. çeviri çok kötüydü.
son aldıklarımı hep CAN yayınlarından aldım, çok akıcı bir çeviri yapılmış, yayınevinin önemini gerçekten iyice anladım. CAN yayınları gibi başka yayınevleri var mı klasikleri güzel çeviren yayınlar?
ne güzel bilinçli alışveriş yapabiliyorsun o zaman.
fotoğrafını çektiğim bölüm, bana ait olan kitaplardı.
o kitaplık dışında, ortalarda ve kolilerde olan bir sürü kitabımız da var. bizde ikimiz de kitap severiz. kütüphaneyi düzenlerken fark ettiğim bir gerçek de, eşimin aldığı ve okuyup 'ödünç' verdiği ama geri gelmeyen dünya kadar kitabımız da var. annemin evinde hala kolilerde,raflarda kitaplarım var.
bizim mesleklerden dolayı da kitapsız bir evimiz olmayacak hiçbir zaman. ileride bir de çocuk olunca, olacakları düşünemiyorum gerçekten.
ben de sanal kütüphaneden 300 kadar okumak istediğim kitap seçtim, şu kitaplık düzenleme olmasaydı, yarısını alırdım inan :)) ama şimdi kendimi kontrol etmem lazım. almayacağım. evdekilerden de çıkaracağım...
ben gerçekten dertliyim bu konuda. yol yakınken sana da hatırlatmak istedim. yanlış anlama beni
yok canım, kımse kendını eklemıyor
ben eklıyorum herkesı...kıtap sayısına göre gün verıyorum herkese
2 günde bır ugramayan olursa listeden çıkarıyorum, o konuda acımam
size düşen, keyıfle kıtabını okumak, konuya 2 günde bir uğramak
bu konuya kıtaplarla ılgılı istediğinizi yazabılırsınız
diğer konuya kıtabınız bıtınce ''kıtabımı bıtırdım, x kıtap yazarı şudur'' şeklinde bıldırı yapıyorsunuz
o kadar
net sayfa sayın kaç?
sör, 146 sayfa beni de ekler misin?
süre 3 gün
yarın listeyı yenıleyecegım.
bu arada süreleri burada ben belırlıyorum
4 gün verıcem sana, inadına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?