Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

benden de herkese hayırlı bayramlar...........

Son düzenleme:
iyi geceler kk'nın en bilge güzelleri
çiçeklerimi rüzgara verdim'e başladım az önce 43.sayfaya geldim yarın devam edeceğim artık okumaya

burada olan kimse var mı? varsa keyifler nasıl?

acı uyandırır boş vermiş bünyeyi
inanırım

uyan ve acılarından uzaklaş o zaman canını sıkan herkesten ve her düşünceden uzaklaş. bencil olmak gerek bu hayatta ben buna inanıyorum artık
her neyse senin canını sıkan bu kadar önemseme canım, değmiyor ve sen de bunu biliyorsun aslında

uzun zamandır yazamadım iyi bayramlar şekerler

yepyeni bir kitapla buradayım BUKRE KAHRAMAN TAZEOĞLU daha yenı başladım 23. sayfasındayım 15 dk oldu başlayalı oylesine içine çekiyorki insanı bakalım neler olacak.:26:

Günaydın bilgelerim
Bayram dolayısıyla pek okuyamadım
Çemberin dışındakiler sayfa 320'deyim, bugün biter umarım

sabaha karsı basladıgım bukre maceramda 135. sayfadayım ve beni uykumdan eden tek kitap okudum okudum kalktım iş yaptım yemek yaptım uyumadım spor yaptım bısıklet uzerınde bıle okudum :) şuan ev işine mola verdım tekrar kaldıgım yerden başlıyorum çok akıcı ve sürükleyici

Ben de aldım Bukre'yi, sanırım sıradaki kitaplarım biraz daha bekleyecek Kitabım bitsin Bukre'ye başlıcam

Selam leydiler,

Agathacimla 184. sayfaya geldik, bu aksam misafirim olmazsa bu kitap biter

Hepinize mutlu bir bayram dilerim:)

Selamlar kitap okuyamadım maalesef ama bu akşam okumaya planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…