Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bukre maceramda 189.sayfaya geldim. Kitabın ortalarında bu kitaba 3 aşk sığar,
sonlara yaklastıgımı hıssedıyorum fakat daha cok sayfa var dıye dusunuyordum yanılmamısım.
Ne oldugunu soylemıcem fakat;sonuna kadar gızemını koruyor.
İlk baslarda bırazcık tahmın yurutmustum sonra yok cnm artık oyle bırsey olamaz dedıdıgımde,
gızemlı bır sekılde dusuncemle kesıstı.Gercektende içine çekiyor insanı.
Her sayfasında kendinızden bırseyler bulacaksınız. Öyle muhteşem sozlerı varkı anlatamam.
Not almak gelıyor ınsanın içinden satır satır.... .

Cok merak ettim ben de simdi Bukre yi ismide pek ilginçmiş ilk fırsatta almak istiyorum

Cok merak ettim ben de simdi Bukre yi ismide pek ilginçmiş ilk fırsatta almak istiyorum

banada ismi cok ilginc geldi ama almamdakı asıl sebep o degıldı ilk defa bır erkegı boylesıne dalmıs kıtap okurken gormemdı ve alıp ıceledm sordum cok guzel oldugnu soyledı bı erkegı okumaya ıtebılecek gucu varsa gerısını varın sız dusunun

selam topik

surrender
napiyisin bacım:)
nasılsın göruşmeyeli?

ben bu bayram annemlerin yanına geldim, vesselam geçicide olsa yanımda bir kedi var artık:), annemin kedisi:))))
dışarıda yağmur yağmış, yerler çamur olmuş hep......
annemin kediside dışarı çıkmıştı bugun bi ara, sonra balkona gelip 20dk boyunca balkonun penceresinde içeri girmeye çalıştı, bizde bi kalkıp açmadık ona kapıyı falan.....
neyse sonunda annem kalktı kapıyı açmaya, patilerini bi görmuşki tamamen çamur olmuş....
silmek için eline ıslak mendil alıp kapıyı açtı, 20dkdır içeri girmek için yırtınan kedi annemin elindeki mendili görunce geri geri kaçmaya başladı:))))))

patilerini sildirmicekmişDD
kendim temizlerim ben ulen diyo galibaD
bende bunun uzerine dedimki anneme; aman örtuver kapıyı dedim, nasıl olsa yine girmek için çaba sarfedecek, o zaman gelir sildirir dedim:)
o da örttu ama kıyamadı camdan bakıyo ayakta hala, bu seferde kedide siyasete geçiş yapmış hemenD, kapının arkasına geçip saklanmış, annem kapıyı açınca bi hızla içeri dalmak içinDD
ayyyyy bu kediler beni bitiriyoooo:)))
ama sonunda kedi teslim oldu, ve dediğime geldiDD
sende kedişleri sevdiğinden anlatıyım dedim sana bunu

bu arada seninkiler napıyolar aile boyu? iyilermi?:)))
buyudulermi bebişler biraz daha?

Öyle bir söz yazarsın ki bütün bir hayatı anlatır, öyle bir hayat yaşarsın ki bütün sözler anlamsız kalır.

yani ben de bir çeşit vatan hasreti çekiyorum aslında. ama benim ülkem uzun, bir deri bir kemik parmakları olan bir adam.

selam
katre_i matem'e başladım
66 soruda 1 cinayeti anlatıyo
ben henüz 6.sorudayım cevapları birbirine bağlayamadım açıkçası
bakalım nasıl devam edicek

sonunda bitirdim tabii sonunda iyi bir gözyaşıda döktüm
Khaled Hosseini

Gece vakti, çölü bir el arabasını çekerek geçen bir baba. Arabanın içinde annesiz iki çocuk; iki kardeş; biri kız, biri erkek. Küçük Peri için ağabeyi Abdullah, ağabeyden çok öte. On yaşındaki Abdullah’a sorsanız Peri, her şey demek. Köylerinden Kâbil’e varmak için çıktıkları yolculuğun sonunda aileyi yürek parçalayıcı bir son bekliyor. Fakat aslında bu bir son değil... Kardeşlerin başlarına gelenler -yakın ya da uzak- ilişki kurdukları tüm insanların hayatlarında nesiller boyu yankılanacak...

Hayat farklı aileleri sevgi ve fedakârlık, ihanet ve sadakat gibi ortak duygularla sınarken, karakterlerin başlarına gelenler ve yaptıkları seçimler, kitabın her biri ayrı bir renk ve lezzet taşıyan katmanlarını oluşturuyor. Afganistan’ın küçük bir köyünde doğan ve okuru Kâbil’den Paris’e, San Francisco’dan Tinos adasına taşıyan bu öykü, her sayfada renklenip güçleniyor.

Duymak isteyene söz uçmaz konar kalır, görmek istemeyene yazı bile uçar yerini unutulmuşluk alır.

düğer kitaplarını okumuş muydun?
ben onlar da daha çok ağlamıştım

girdim ve gidiyorum sevgili bilgeler

x sitesinin filmlerle ilgili olan bir y versiyonunu buldum. çok hoş bir yer, merak eden olursa mesajla söyleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…