- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
düğer kitaplarını okumuş muydun?
ben onlar da daha çok ağlamıştım
selamlar ey ahali
yani ben de bir çeşit vatan hasreti çekiyorum aslında. ama benim ülkem uzun, bir deri bir kemik parmakları olan bir adam.
soslu dün senin doğum günündü di mi
mümkün oldukça üzüntülü hikayelerden kaçıyordum ' uçurtma avcı' sı bu yüzden okumamıştım ama artık onuda okuyacağım
kişileri karıştırdım demek,kusura bakma
sana pasta yaptırdım
Eki Görüntüle 832109
mutlu yıllar canım
olur mu oyle sey :) asil benim yaptigim yuzsuzluk hemen atladim hayir onun degil benim dermis gibi
cok tesekkur ediyorum lolissim
16sı birinindi ama kimindi hatırlayamadım
soslu'nun zannettimne biliim:)
neyse tekrar mutlu yıllar canım
nasıl geçiyo bayram
canim sos lunun 16 si degildi sanirim :26: ben de pek emin olamadim
tesekkur ediyorum tekrardan
ilk gun cok yogundu, gitmedik yer birakmadik, yemedik tatli ve kavurma datatli yemekten dislerim hassaslasti, son canimin istedigi kavurmayi yiyemedim o yuzden
annem gelicek birazdan yemek yaptim evi topladim, cok ozledim annemi
senin nasil geciyor bayramin
bukre 279 tamamen başka yere bağlandı kitap anlamadım ama bi supriz çıkacak bundan şüphem yok 25 sayfam kaldı bu bitsin canan tana başlıcam...... bu arada bişi öğrendim bu canan tanın kitabını okuyup okumadıgımdan emın olamamıstım kasadaki D&R mudurunede karakrsız oldugumu soyledıgımde ıstersenız değiştirme kartı veririm dedi,1 ay süresi varmış kitaplarda böyle bir iade olayı olduğunu bilimiyordum...
sıkıcı
ilk gün akşam eşimin abisi kardeşi falan geldi,bizde kaldılar
dün de kurbanla falan uğraştık,çok geç olmuştu yağmur da vardı gidemediler yine kaldılar
bugün öğlen onlar gitti ben de temizlik yaptım,az önce de eşimi işe gönderdim
vakit geçirmeye çalışıyorum işte........
ben de annemi özledim
yas nasılsın canım?iyi bayramlarBen de 190'dayım şimdi. Merak ediyorum nasıl bitecek diye, ama pek bişey çıkacağını zannetmiyorum :26:
O kadar çok gereksiz cümle var ki kitapta. Sıkmadı değil hani
yogunmussun sen de canim Allah kolaylik versin :)
annen nerde canim gorusemicek misiniz bu bayram?
tesekkur ediyorum yasemincim
sör forumda sana yazdıgım mesajımı görmedinmi?
selam topik
surrender napiyisin bacım:)
nasılsın göruşmeyeli?
ben bu bayram annemlerin yanına geldim, vesselam geçicide olsa yanımda bir kedi var artık:), annemin kedisi:))))
dışarıda yağmur yağmış, yerler çamur olmuş hep......
annemin kediside dışarı çıkmıştı bugun bi ara, sonra balkona gelip 20dk boyunca balkonun penceresinde içeri girmeye çalıştı, bizde bi kalkıp açmadık ona kapıyı falan.....
neyse sonunda annem kalktı kapıyı açmaya, patilerini bi görmuşki tamamen çamur olmuş....
silmek için eline ıslak mendil alıp kapıyı açtı, 20dkdır içeri girmek için yırtınan kedi annemin elindeki mendili görunce geri geri kaçmaya başladı:))))))
patilerini sildirmicekmişDD
kendim temizlerim ben ulen diyo galibaD
bende bunun uzerine dedimki anneme; aman örtuver kapıyı dedim, nasıl olsa yine girmek için çaba sarfedecek, o zaman gelir sildirir dedim:)
o da örttu ama kıyamadı camdan bakıyo ayakta hala, bu seferde kedide siyasete geçiş yapmış hemenD, kapının arkasına geçip saklanmış, annem kapıyı açınca bi hızla içeri dalmak için DD
ayyyyy bu kediler beni bitiriyoooo:)))
ama sonunda kedi teslim oldu, ve dediğime geldiDD
sende kedişleri sevdiğinden anlatıyım dedim sana bunu
bu arada seninkiler napıyolar aile boyu? iyilermi?:)))
buyudulermi bebişler biraz daha?
rtyuıopğoyrtjntujuıjokıjıuj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?