Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

aman canlarını acıtma bebişlerin:)
yazık korkmuş demekki, birde elinle yukarı kaldırdıysan duşmekten korkmuştur hissedipte.........
sevindim iyi olduklarına ama:)

evet doğru tahmin ettinDD
burası karadeniz oldugundan burada yağmurun surekli yağması normal bi durum ve dolayısıyla anneminde çoğu zaman elinde mendil oluyo evetDD
yada çok çamurladıysa patilerini direk lavaboya yıkamaya göturur patileriniDD
gerçi annnemin kediside az değildir, çok siyasetçidirD
neyse böyle işte durum

göruşuruz

“öfkeyle sıktığım yumruğumu açıp avucumun mutluluk, neşe
ve sevgiyle dolmasına izin vermem gerekiyordu…”
Çiçeklerimi Rüzgara Verdim- Debbie Macomber

bir tanesinin tek gözü açılmış
çok komik bakıyor yerim yer, öldürürm bunları ben
nasıl yırtıyor kendını elıme alınca görsenız

Ben de 190'dayım şimdi. Merak ediyorum nasıl bitecek diye, ama pek bişey çıkacağını zannetmiyorum :26:
O kadar çok gereksiz cümle var ki kitapta. Sıkmadı değil hani

176. sayfada bitti hikaye..... o kadar sayfayı kitap kalın olsun diyemi yapmışlar o makaleler neydi ya emre kim berna kimdi anlamadım ben nolur anlayan anlatsın günaydın yavru kuşum cümlesinde takıldım selimin kelimesiydi o söz ee emre selimin oğlumu evet sanırım oyle off beyın fırtınasına gırdım sudoku cozsem daha ıyiydi ya emre kapıcının kızıyla tanısıyo sanırım unıde umarım cıkabılmısımdır labırenttennnn bitti çok şükürrr

çok iyisin canım o değil de kaç kilo aldın bakayım götürmüşsündür kavurmaları pastaları

daha tartilmadim canim

ama soyle diyim, sanki evde kavurma yemiyormus gibi dogum gunumde arkadaslarla ciktik bi de durum yedim

bayramin ilk gunu (8 tane yedim) ve dun kalburabasti komasina giricektim, dun aksam kasintilar basladi, utanmaz gibi bir de gittim puding yedim uyudum ve kalburabasti bitti

geçmiş olsun mu desem gözün aydın mı desem bilemedim
bayramın en sevmediğim yönü, tok da olsan gittiğin yerlerde mutlaka bir şey yemek zorunda kalıyorsun :26:

geçmiş olsun mu desem gözün aydın mı desem bilemedim
bayramın en sevmediğim yönü, tok da olsan gittiğin yerlerde mutlaka bir şey yemek zorunda kalıyorsun :26:

gecmis olsun de

misafirlikte annemin olmadigini bilen sevim teyzem 6 kalburabasti koymus bi kaba verdi, onlari da dun bitirdim

ama annem aksam geldi, bugun yaptirmayi planliyorum, annemin kalburabastisini yiyemedim bu bayram cok uzucu degil mi

senin en sevmedigin benim en sevdigim her gittigim yerde yedim, tatli haricinde, sarma vardi bi gittigim yerde, bi yer dedi makarna da var tamam dedim surekli yedim yedim, ama kucuk bi sikinti vardi sabah kahvaltilarim evdeki sarma ve pudungle gecistiriliyordu tam kahvalti edemedim 3 gundur hic

şimdi çok üzüldüm haline ya

Bir gün bana çok mu yalnızsın diye sorsa, 'Hayır... Yalnız değilim, tıklım tıklım sensizim!' diyebilirim ona.

hayırlı cumalar
çok sevdiğim bi teyzem vardı 5 yıldır önce göğüs kanseriyle ardından beynindeki bitmez tükenmez tümörlerle savaşan
ve maalesef bu sabah kaybettik
çok üzgünüm
Allahın gücüne gitmesin ölüm kurtuluş oldu onun için galiba

kk nın bütün güzel kadınlarına ve bilgelerine iyi bayramlar dilerim :)))))

sanıyorum bir moda dergisinden hediye olarak çıkmıştı bir köşeye koymuştum,okuyacak kitabımda olmadığından bir göz atayım dedim....KİM GRUENENFELDER 'in TEHLİKELİ AŞ OYUNLARI seks içerekli sanmıştım ( ilerleyen sayfalarda belki çıkabilir bilmiyorum ) 40 sayfaya kadar oldukça eğlenceli geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…