Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kalsın kalsın tabi:) ya ben tek bırakıpta evden gidemem onları özlerim:)
ama kısırlastırmak lazım gibi.belkide lokum gibi çıkar bunlarda yaramazlık yapmazlar

anne kısırlaştılacak zaten canım.
anne başlarında duruyor zaten, bişi olmaz şimdilik
bir yürümeye başlasınlar işte o zaman zor işim

anne kısırlaştılacak zaten canım.
anne başlarında duruyor zaten, bişi olmaz şimdilik
bir yürümeye başlasınlar işte o zaman zor işim

bence de şimdilik bir kaç ay daha idare edersin:) yumuk yumuk ya çok tatlılar:) bu kedi yakında topaç gibi olur:)

iyi geceler bilgeler Çiçeklerimi Rüzgara Verdim sayfa 365teyim ve bu gece bitirebilmek için uğraşıyorum. sabah yola çıkıyorum ve otobüste başka bir kitaba başlamak istiyorum başka türlü bu ders yoğunluğunda kitap okuyamayacağım. kitabımı bitirince tekrar gelirim

kitabımda 50.sayfadayım bilgelerim..
uykumda geldi şimdi uyma vakti

iyi uykularr

onlıne olan kitap tırtıllarım :)) burdaysanız bi el atın ya pasaklı tanrıçayı aldım geçen bir iki mesajda denk gelmiştim gözüme ilişince aldım cep boyunu bide canan tan hayranıyım en son yürekler ölürüde aldım ahngisinden başlamalıyım varmı tavsıyenız acaba :26::26::26: ???

iyi akşamlar:) hiç bilmiyorum ikisi de okumadım.böyle eline aldığında hangisi daha sıcak geliyorsa al ve okumaya başla:)

İyi geceler bilgeler , kitabım çok az kaldı yarın biter büyük ihtimal. Gerçi yarın ilk (bitmiş )bayram misafirlerim geliyor ev kalabalık olacak ama yine de bitirim kitabımı sanırım. Aslında kitap çok güzel ama nedense düşündüğümden uzun kaldı elimde. İhmalkarlık işte

iyi akşamlar:) hiç bilmiyorum ikisi de okumadım.böyle eline aldığında hangisi daha sıcak geliyorsa al ve okumaya başla:)

tavsiyene uydum canım ve 45 dk kada 55 sayfa okudum canan tan en son yürekler ölür ü şimdilik güzel gidiyor ama aynı merhamet romanındaki gibi bi geçmiş bi gelecek tam oturmadı kafamda roman ilerki sayfalarda değişir umarım

kitabımı bitirdim kızlar harikaydı bu seri bana çok iyi geliyor... bilerek duygusal açıdan zorlandığım dönemlerde okuyorum ve rahatlıyorum bu arada yeni kitabım Nilüfer Kuyaş-Serbest Düşüş. yarın başlayacağım. daha önce de Adadaki Ev'ini okumuştum Kuyaş'ın ve hayatımın kitabı olduğuna karar vermiştim bakalım bu kez de beğenecek miyim

Soslu cumm nice seneler sağlıkla sevdiklerinle hep mutlu ol inşallah Doğum günün kutlu olsunn. :119:

Son düzenleme:
herkesin gözü olacak ya da kimse hasta olmayacak filan diye bir şey yok ama herkes gerçek aşkı tatmalı ve bu, hayatın ne kadar sürüyorsa o kadar sürmeli.

en karanlık günlerde Tanrı hayatına en iyi insanları sokuyor.

-Danike,dedim,yatmadan önce bize biraz savaştan söz etsene
Danyar önce susmaya devam etti.Hatta bu soruma canı sıkılmış gibiydi.
Ateşe dalgın dalgın baktı sonra başını kaldırıp bize bir göz attı
-Savaş mı dedin?diye sordu.
Biraz sonra da,kafasında beliren bir düşüncesine cevap verir gibi ekledi:
-Yoo olmaz.Savaşın ne olduğunu bilmeseniz daha iyi!

günaydın
dün gece cengiz aytmatov özlemimi bastımak için cemile'yi okudum
çok iyi geldi........
SOSLUSARMA mutlu yıllar canım

sana böyle bir pasta yakışır diye düşündüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…