Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Arkadaaslar ben direk okuduğum kitabı yazarak mi katılacağım kimseye bilgi verilmiyor mu bana yardımcı olabilir misiniz

Arkadaaslar ben direk okuduğum kitabı yazarak mi katılacağım kimseye bilgi verilmiyor mu bana yardımcı olabilir misiniz

Merhaba, konunun başını okursan orda ayrıntısıyla yazıyor her şey
Konumuzun tek kuralı; 2 günde bir konuya uğrayıp rapor vermek Kitabında kaçıncı sayfadasın onu yazabilirsin veya geyik amaçlı uğrayabilirsin
Eğer kurallar sana uygunsa katılabilirsin aramıza
Bu arada http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz-47.html Bu konuya girip okuyup bitirdiğin kitapları rapor edersen listeye eklenirsin

Son düzenleme:

Tesekkur ederim ilk sayfayı okumusstum ama bir kişiye haber vermek gerekiyor mu onu bilmiyordum neyse oraya da yazdım.Ahmet ÜMit in Patasana adli kitabını okuyorum 64. Sayfadayim

bence gayet iyi ilerlemişsin:) ben bazen bazı sayfaları tekrar tekrar okurum öyle yapabilirsin mesela.

Tesekkur ederim ilk sayfayı okumusstum ama bir kişiye haber vermek gerekiyor mu onu bilmiyordum neyse oraya da yazdım.Ahmet ÜMit in Patasana adli kitabını okuyorum 64. Sayfadayim

Canım o diğer konuya sadece kitabın bittiğinde bildirim yapıcaksın
Kaçıncı sayfada olduğun ya da yeni başladığın kitabı buraya yazıcaksın
Hoşgeldin aramıza

merhaba hoşgeldin aramıza:13:

sen de bendensin yas,ben Nazan bile okuyamıyorum

Son düzenleme:
soslu bilgem:) doğum günün kutlu olsun her yeni yaşın bir öncekinden kat kat güzel geçmesi dileğiyle:) :124:

Selam Sör Nasılsın?
Özledim kız seni
Minik kedin beni benden aldı zaten maşallah
yaa ne kadar özledin kedimi ye
selam söraliçem:) aklıma ne geldi dün tv izlerken biiippp marka bir kombi var reklamda kedi oynuyor hiç izledin mi? o kediş çok tatlı minnoş ya

selam :) kesin görmüşümdür ama hatıramıyorum şuan

merhaba, arkadaşlar bilgilendirmiş ama ben daha ayrıntılı bilgi vereyım
konumuzun tek kuralı; 2 günde bir konuya uğramak
(örneğin; kaçıncı sayfada olduğunuz veya birkaç gündür kitap okuyamadığınız gibi.
ne olursa olsun kitap okuyamasak bile konuya uğramak zorunlu! listede olabilmeniz için konuya uğramak şart).

Sürelerimiz aylık olarak işliyor. sürenin amacı, ayın sonuna ne kadar kaldığı ve aylık kaç tane kitap okuduğumuzdur.
15 günde bir okuyucu listemiz yapılıyor.
listeyi ben yapıyorum
sizin yapacağınız şey, kitabınızı okumak :)

bir de kardeş konumuz var :) orada teşekkür etmek bile yasak, o konunun amacı; kitabımız bitince '' kitabım bitti x kitaptı '' şeklinde bildirimde bulunmak
o konu bilge listesi için açıldı, listeyı orada yaptığım için bildirimleriniz önemli!
eğer kitabınız bittiğinde oraya değilde buraya yazarsanız biten kitap sayınız listede olmaz.
dini içerikli kitaplar konumuzda yasaktır.
bildirim konusu ----> http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html#post28556072

bu arada ne zaman girsem bi ziyaretçimiz var mutlaka(şu an olduğu gibi)
hep aynı kişi mi merak ediyorum
öyle ise arada bi yazın sayın ziyaretçi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…