- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
günaydın
dün gece cengiz aytmatov özlemimi bastımak için cemile'yi okudum
çok iyi geldi........
SOSLUSAMA mutlu yıllar canım
Eki Görüntüle 832930
sana böyle bir pasta yakışır diye düşündüm
Arkadaaslar ben direk okuduğum kitabı yazarak mi katılacağım kimseye bilgi verilmiyor mu bana yardımcı olabilir misiniz
Merhaba, konunun başını okursan orda ayrıntısıyla yazıyor her şey
Konumuzun tek kuralı; 2 günde bir konuya uğrayıp rapor vermekKitabında kaçıncı sayfadasın onu yazabilirsin veya geyik amaçlı uğrayabilirsin
Eğer kurallar sana uygunsa katılabilirsin aramıza
Bu arada http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz-47.html Bu konuya girip okuyup bitirdiğin kitapları rapor edersen listeye eklenirsin
tavsiyene uydum canım ve 45 dk kada 55 sayfa okudum canan tan en son yürekler ölür ü şimdilik güzel gidiyor ama aynı merhamet romanındaki gibi bi geçmiş bi gelecek tam oturmadı kafamda roman ilerki sayfalarda değişir umarım
Tesekkur ederim ilk sayfayı okumusstum ama bir kişiye haber vermek gerekiyor mu onu bilmiyordum neyse oraya da yazdım.Ahmet ÜMit in Patasana adli kitabını okuyorum 64. Sayfadayim
merhaba hoşgeldin aramıza:13:Arkadaaslar ben direk okuduğum kitabı yazarak mi katılacağım kimseye bilgi verilmiyor mu bana yardımcı olabilir misiniz
Merhaba bilgelerim
Yeni kitabım Deja vu, sayfa 30'dayım
Bu arada Bukre'yi ben pek sevmedim, şiirsel anlatım bana göre değilmiş
Sos'ummm Doğum günün kutlu olsun canımNice mutlu yıllara sevdiklerinle ve sevenlerinle Eki Görüntüle 832975 Eki Görüntüle 832976 Eki Görüntüle 832985
sen de bendensin yas,ben Nazan bile okuyamıyorum
Canım o diğer konuya sadece kitabın bittiğinde bildirim yapıcaksın
Kaçıncı sayfada olduğun ya da yeni başladığın kitabı buraya yazıcaksın
Hoşgeldin aramıza
merhaba hoşgeldin aramıza:13:
sen de bendensin yas,ben Nazan bile okuyamıyorum
selamlar....................
selamlar....................
selam söraliçem:) aklıma ne geldi dün tv izlerken biiippp marka bir kombi varreklamda kedi oynuyor hiç izledin mi? o kediş çok tatlı minnoş ya
yaa ne kadar özledinSelam SörNasılsın?
Özledim kız seni
Minik kedin beni benden aldı zaten maşallah
selam söraliçem:) aklıma ne geldi dün tv izlerken biiippp marka bir kombi varreklamda kedi oynuyor hiç izledin mi? o kediş çok tatlı minnoş ya
Tesekkur ederim ilk sayfayı okumusstum ama bir kişiye haber vermek gerekiyor mu onu bilmiyordum neyse oraya da yazdım.Ahmet ÜMit in Patasana adli kitabını okuyorum 64. Sayfadayim
....................
lolisss sende mi gördün kediyi neye güldün bilgem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?