Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

biiip marka yazmışın ya ona güldüm
biliyorum o kediyi,çok şeker
sör seninkileri de ajansa yazdıralım
tekliflere açığım
bu arada ne zaman girsem bi ziyaretçimiz var mutlaka(şu an olduğu gibi)
hep aynı kişi mi merak ediyorum
öyle ise arada bi yazın sayın ziyaretçi
ziyaretçilerimiz hep var, asla bitmiyor
kitap konusunda
tıklanma rekoru kırdık
Eki Görüntüle 833093 Bu kadar özledim
Ya keşke bakabileceğimi bilsem alırdım ama ben çok bağlanıyorum, bişey olursa kendime gelemem

..................

Son düzenleme:

soslu bilgem:) doğum günün kutlu olsun her yeni yaşın bir öncekinden kat kat güzel geçmesi dileğiyle:) :124:

şu pastalar gerçekten olsa iyiydi ama o zaman da pelin yerdi hepsini bize kalmazdı
teşekkür ederim bilge canlar

teşekkür ederim bilgilendirme için.yalnz ben yasak oldugunu bilmiyordum oraya su an okumakta oldugum kitabı yazdım yanlışlıkla

hoşbulduk :) nasılsınız??? ben de kitap okumayı cok severimm burayı yeni keşfettim cok iyi oldu benim için:) ama bu sıralar kpssye de hazırlandıgım için yavas ilerliyorum:)

şükür diyelim :) sen nasılsın? bu topık bana çok kitap kazandırdı
topık olmasaydı o kadar kıtabı, bu kadar kısa sürede okuyamazdım heralde.

iyi akşamlar bilgeler katre i matem 175. sayfadayım bu aralar yavaş gidiyorum

bence gayet iyi ilerlemişsin:) ben bazen bazı sayfaları tekrar tekrar okurum öyle yapabilirsin mesela.

evet hepimize olurya o an beynımız oyun oynar baska sey dusunuruz sadece gozumuz kıtapta olur sonradan fark ederiz,o zaman tekrar ediyorum.şuan 110. sayfadayım oglen okumustum yanı gece gıne baslarım umarım sıkılmam..
en nefret ettiğim şeylerden birtaneside aldığım kitaptan sıkılmak...

Basınız sağolsun canım Allah geride kalanlara saglık ve sabır versin. Mekanı cennet olsun......

Iyı geceler bilgeler Bayram telaşı derken hiç kitap okuyamadım foruma bile girmeye pek fırsatım olmadı. Hala daha gidecek yerlerimiz var.... Uçurtma Avcsı sayfa 230

evet aynen kitabı okurken aklım başka yerde oluyor o zaman tekrar okurum hep.benimde bazen sıkıldığım oluyor ama inatla bitirmeye çalışıyorum.biraz zor oluyor tabi.

günaydın bilgeler
uğrayamadım yoğun bir bayramdı. herkes iyidir umarım.

Mehmet Ali Bulut: Can Boğazdan Çıkar – Kan Gruplarına Göre Beslenme kitabına başladım 60 küsürlerdeyim. bitirebilir miyim bilmiyorum ama bakalım.

günaydııııınnnn
son 3 gün, çarbamba sınav var. akşamı yola çıkıp eve gidiyorum ve hep aranızdayım
pelincim, soslucum doğum günlerinizi kaçırdım şimdi kutluyorum
lolişim, Allah rahmet eylesin canım, huzur içinde yatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…