- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
biiip marka yazmışın ya ona güldüm
biliyorum o kediyi,çok şeker
sör seninkileri de ajansa yazdıralım
yaa ne kadar özledinkedimi ye
tekliflere açığımbiiip marka yazmışın ya ona güldüm
biliyorum o kediyi,çok şeker
sör seninkileri de ajansa yazdıralım
ziyaretçilerimiz hep var, asla bitmiyorbu arada ne zaman girsem bi ziyaretçimiz var mutlaka(şu an olduğu gibi)
hep aynı kişi mi merak ediyorum
öyle ise arada bi yazın sayın ziyaretçi
Eki Görüntüle 833093 Bu kadar özledim
Ya keşke bakabileceğimi bilsem alırdım ama ben çok bağlanıyorum, bişey olursa kendime gelemem
Merhaba bilgelerim
Yeni kitabım Deja vu, sayfa 30'dayım
Bu arada Bukre'yi ben pek sevmedim, şiirsel anlatım bana göre değilmiş
Sos'ummm Doğum günün kutlu olsun canımNice mutlu yıllara sevdiklerinle ve sevenlerinle Eki Görüntüle 832975 Eki Görüntüle 832976 Eki Görüntüle 832985
soslu bilgem:) doğum günün kutlu olsun her yeni yaşın bir öncekinden kat kat güzel geçmesi dileğiyle:) :124:
merhaba, arkadaşlar bilgilendirmiş ama ben daha ayrıntılı bilgi vereyım
konumuzun tek kuralı; 2 günde bir konuya uğramak
(örneğin; kaçıncı sayfada olduğunuz veya birkaç gündür kitap okuyamadığınız gibi.
ne olursa olsun kitap okuyamasak bile konuya uğramak zorunlu! listede olabilmeniz için konuya uğramak şart).
Sürelerimiz aylık olarak işliyor. sürenin amacı, ayın sonuna ne kadar kaldığı ve aylık kaç tane kitap okuduğumuzdur.
15 günde bir okuyucu listemiz yapılıyor.
listeyi ben yapıyorum
sizin yapacağınız şey, kitabınızı okumak :)
bir de kardeş konumuz var :) orada teşekkür etmek bile yasak, o konunun amacı; kitabımız bitince '' kitabım bitti x kitaptı '' şeklinde bildirimde bulunmak
o konu bilge listesi için açıldı, listeyı orada yaptığım için bildirimleriniz önemli!
eğer kitabınız bittiğinde oraya değilde buraya yazarsanız biten kitap sayınız listede olmaz.
dini içerikli kitaplar konumuzda yasaktır.
bildirim konusu ----> http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html#post28556072
teşekkür ederim bilgilendirme için.yalnz ben yasak oldugunu bilmiyordum oraya su an okumakta oldugum kitabı yazdım yanlışlıkla
önemli değil canımhoş geldin aramıza
hoşbulduk :) nasılsınız??? ben de kitap okumayı cok severimm burayı yeni keşfettim cok iyi oldu benim için:) ama bu sıralar kpssye de hazırlandıgım için yavas ilerliyorum:)
şükür diyelim :) sen nasılsın? bu topık bana çok kitap kazandırdı
topık olmasaydı o kadar kıtabı, bu kadar kısa sürede okuyamazdım heralde.
şu pastalar gerçekten olsa iyiydiama o zaman da pelin yerdi hepsini bize kalmazdı
teşekkür ederim bilge canlar
bence gayet iyi ilerlemişsin:) ben bazen bazı sayfaları tekrar tekrar okurum öyle yapabilirsin mesela.
hayırlı cumalar
çok sevdiğim bi teyzem vardı 5 yıldır önce göğüs kanseriyle ardından beynindeki bitmez tükenmez tümörlerle savaşan
ve maalesef bu sabah kaybettik
çok üzgünüm
Allahın gücüne gitmesin ölüm kurtuluş oldu onun için galiba
evet hepimize olurya o an beynımız oyun oynar baska sey dusunuruz sadece gozumuz kıtapta olur sonradan fark ederiz,o zaman tekrar ediyorum.şuan 110. sayfadayım oglen okumustum yanı gece gıne baslarım umarım sıkılmam..
en nefret ettiğim şeylerden birtaneside aldığım kitaptan sıkılmak...
dogum gunu cocugu oldugu icin sana bir iki dilim verirdimama geri kalan pastanin akibeti icin bisi diyemiciiiim kestiremiyorum
canım çok iyisingünaydın herkese
bu arada şu alttaki 1 ziyaretçiyi ben de çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?