tamammmmm eskiz mua haşmetmeapları :))) bilemedim affedin efemsss : ))
tamam dört gün :)
Şimdi gördüm listeyi 1 hafta 5 günüm kalmışçok tenbellik etmişim
yaptığın tembelliklerin acısını çıkarırsın sende
Anlaşıdı gidiyorum
eminim severek okuyacaksın, içecek olan sevdiğin bişi varsa, yoldaş olarak al yanına:)
Ben dünya klasiklerinin çoğunu morpa kültür yayınlarından okudum ve çok memnun kaldım,çok tavsiye ettim etrafımda da.
Galiba yeni baskı yapmıyorlar.
Erkek arkadaşım benim zıttım, diğer konuda da paylaşmıştım, asla kitap okumaz,gazetenin sadece futbol sayfasını okur.
Maç ve halı saha sevgilisidir kendisi. Evimizde kitalık sadece bana ait olacak bu sebeple.
Ayrıca kitaplarım konusunda maalesef hiç paylaşımcı değilim, asla güvenmediğim birine ödünç kitap vermem, her yerde kitabımı deforme eden insanlara dair nasıl nefret dolu duygularım olduğunu söylediğimden hassaslığım bilinir. Kimseye kitap hediye etmem. Garip biriyim işte.
Asla yanlış anlamadım, daha çok ben yanlış anlaşılmışım gibi hissettim bu ara sık sık kitap alınca sanki devasa kitaplığım varmış gibi bir tablo çıktı ortaya.
erkek arkadaşını şimdi hatırladım canım, paylaşmıştın. benim isim hafızam çok kötüdür, yazılanları hatırlıyorum ama yazanı hatırlayamadım, kusura bakma.
sen de yanlış anlaşılmadın, sadece benim o kitaplara aç halim aklıma geldi bir an. kitabevine girince kendimi kaybediyorum resmen. sen de nette kaybediyorsun sanırım. o yüzden hatırlatmak istedim. benim yaşadığım pişmanlığı paylaşma diye...
benim de edebi kitaplarım o kadar fazla yok(muş) :). çok daha fazla olduğunu sanıyordum.
ders-test-hukuk-eğitim-rehber kitaplarımız da çok fazla, ve onlar çok fazla yer kaplıyorlar.
Herkes kitap okuyor ben nette dolanıyorum,kızdım kendime
sence?.........
Ben de seni özledim.
İyi bir haberim var. 20. sayfaya geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?