eminim çok şaşırmışsındır (!)
şaşırılmayacak gibi değil ki.
Güle güle okumalar o zaman hepimize
sevgili sur vardım evet. ama benim aöf sınavlarım olduğundan bikaç ay kitaplarla vedalaşıyorum bu süreçte de topiği kullanmıyorum. şimdide elimdeki kitaplar bitsin yine aöf ye gömülmeyi düşünüyorum. bu nedenle zaman zaman firar edebilirim. ancak kitap okumak benim için büyük bir tutku asla vazgeçemem. kitap forumlarında mutlaka görmüşsündür zaten beni tavsiye ettiklerim, kitaplığım, 2. el kitaplar falan biyerlerde illa çıkarım karşına :)sen konunun ilk zamanlarında var mıydın piyo? :26: sanki vardın gibime gelıyor?
bu arada, konuda olmazsan nasıl bilgelik ağacında olabilirsin
teşekkür ederim hayyal. seninle burada karşılaşacağımı bilmiyordum. merhabalarGel gel hoşgel piyo
Hızlısın maşallah
inşallah bilgem
sevgili sur vardım evet. ama benim aöf sınavlarım olduğundan bikaç ay kitaplarla vedalaşıyorum bu süreçte de topiği kullanmıyorum. şimdide elimdeki kitaplar bitsin yine aöf ye gömülmeyi düşünüyorum. bu nedenle zaman zaman firar edebilirim. ancak kitap okumak benim için büyük bir tutku asla vazgeçemem. kitap forumlarında mutlaka görmüşsündür zaten beni tavsiye ettiklerim, kitaplığım, 2. el kitaplar falan biyerlerde illa çıkarım karşına :)
sen beni bilgelik ağacına almazsan bende konuya gelmem diye yavuz hırsız ayaklarına yatma jokerimi kullanmak istiyorum
teşekkür ederim hayyal. seninle burada karşılaşacağımı bilmiyordum. merhabalarben kitabı hızlı okumayı seviyorum 3-5 günü geçince hevesim kaçıyor soğuyorum olayları unutuyorum falan. ondan hızlıyım yaşlılıktan
Önce unutuyorum piyo uğramayı sonra sörüm çıkarcam deyince geliyorum tamamen duygusal
İnşallah ben de soğumadan kitabımı bitiririm.
Huzur'u lisede ödev olarak okumuştuk
o zaman için çok sıklımıştım sonra tekrar okuyunca çok beğendim
Beş Şehir'i de Saatleri Ayarlama Enstitüsü'nü de çok merak ediyorum
inşallah en kısa zamanda okurum
bakalım sen beğenicek misin,yorumlarını eksik etme bilge limonluşeker
Ben de uzayınca kitabın başını unutuyorum maalesef! Hele de EMPATİ gibi 600+ sayfalık bir kitabı 88 gündür okumaya çabalıyorsan....
teşekkür ederim hayyal. seninle burada karşılaşacağımı bilmiyordum. merhabalarben kitabı hızlı okumayı seviyorum 3-5 günü geçince hevesim kaçıyor soğuyorum olayları unutuyorum falan. ondan hızlıyım yaşlılıktan
Günaydın sevgili bilgeler
Ben bu Diriliş' i ne yapıcam içimden hiç okumak gelmiyor
Ben de uzayınca kitabın başını unutuyorum maalesef! Hele de EMPATİ gibi 600+ sayfalık bir kitabı 88 gündür okumaya çabalıyorsan.
Canım her kitap böyle değil. EMPATİ bitmedi bir türlü.pes gülümsün ya bende ayda 1 kitap anca okurum ama sen
olsun canim ne guzel 9 ay 9 aydirAmin insallah
o soguklu girdi bile desem bas ucumda hep ama o bana ben ona bakiyorum
arkadasim geldi dun Kar Kokusu nu getirecek bana aslinda biraz da ona heves ettim, Ahmet Umit olunca akan sular durdu
Merhaba Bilgeler...
Bayram boyunca giremedim.
Empati'yi bitiremedim.
SOSLU SARMA senin doğum günündü cumartesi değil mi?
Kutlu mutlu olsun canım.
(belki kutlanmıştır ama okuyamadım geride kalan 70 sayfayı, kusura bakmayın!)
Canım her kitap böyle değil. EMPATİ bitmedi bir türlü.
Bu akşam çok uykum var ama bitirmeye çalışacağım.
Yarın yepyeni bir Gülümsün olacak inşallah karşınızda.
evet canım sağ olsun arkadaşlar pastalarla kutladılar hepsini kaçırdın
sevgili sur vardım evet. ama benim aöf sınavlarım olduğundan bikaç ay kitaplarla vedalaşıyorum bu süreçte de topiği kullanmıyorum. şimdide elimdeki kitaplar bitsin yine aöf ye gömülmeyi düşünüyorum. bu nedenle zaman zaman firar edebilirim. ancak kitap okumak benim için büyük bir tutku asla vazgeçemem. kitap forumlarında mutlaka görmüşsündür zaten beni tavsiye ettiklerim, kitaplığım, 2. el kitaplar falan biyerlerde illa çıkarım karşına :)
sen beni bilgelik ağacına almazsan bende konuya gelmem diye yavuz hırsız ayaklarına yatma jokerimi kullanmak istiyorum
Merhabalar
Sos, doğum günü hediyemi gösterdin mi bilgelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?