Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

sen konunun ilk zamanlarında var mıydın piyo? :26: sanki vardın gibime gelıyor?
bu arada, konuda olmazsan nasıl bilgelik ağacında olabilirsin
sevgili sur vardım evet. ama benim aöf sınavlarım olduğundan bikaç ay kitaplarla vedalaşıyorum bu süreçte de topiği kullanmıyorum. şimdide elimdeki kitaplar bitsin yine aöf ye gömülmeyi düşünüyorum. bu nedenle zaman zaman firar edebilirim. ancak kitap okumak benim için büyük bir tutku asla vazgeçemem. kitap forumlarında mutlaka görmüşsündür zaten beni tavsiye ettiklerim, kitaplığım, 2. el kitaplar falan biyerlerde illa çıkarım karşına :)
sen beni bilgelik ağacına almazsan bende konuya gelmem diye yavuz hırsız ayaklarına yatma jokerimi kullanmak istiyorum
Gel gel hoşgel piyo
Hızlısın maşallah
teşekkür ederim hayyal. seninle burada karşılaşacağımı bilmiyordum. merhabalar ben kitabı hızlı okumayı seviyorum 3-5 günü geçince hevesim kaçıyor soğuyorum olayları unutuyorum falan. ondan hızlıyım yaşlılıktan

inşallah bilgem

Önce unutuyorum piyo uğramayı sonra sörüm çıkarcam deyince geliyorum tamamen duygusal
İnşallah ben de soğumadan kitabımı bitiririm.

Önce unutuyorum piyo uğramayı sonra sörüm çıkarcam deyince geliyorum tamamen duygusal
İnşallah ben de soğumadan kitabımı bitiririm.

vaay tehdit haaaa umarım bitirirsin canım. bende evde tv izleyeceğime kitap okumayı daha çok seviyorum. şöyle bi bakıyorum saçma saçma filmler var zamanımı harcamaya değmez reklamlarla falan. kitap daha zevkli hem hayal dünyam gelişiyor

Şimdilik güzel diyebilirim

Ankara kısmını bitirdim güzel anlatmış ama çok kısaydı insan kendi memleketini daha çok okumak istiyor

Ben de uzayınca kitabın başını unutuyorum maalesef! Hele de EMPATİ gibi 600+ sayfalık bir kitabı 88 gündür okumaya çabalıyorsan.

olsun canim ne guzel 9 ay 9 aydir Amin insallah
o soguklu girdi bile desem bas ucumda hep ama o bana ben ona bakiyorum
arkadasim geldi dun Kar Kokusu nu getirecek bana aslinda biraz da ona heves ettim, Ahmet Umit olunca akan sular durdu

hayırlısı

evet canım sağ olsun arkadaşlar pastalarla kutladılar hepsini kaçırdın

Canım her kitap böyle değil. EMPATİ bitmedi bir türlü.
Bu akşam çok uykum var ama bitirmeye çalışacağım.
Yarın yepyeni bir Gülümsün olacak inşallah karşınızda.

kitapla bi empati kur lütfen ona iyi davran
merakla hepimiz bitirmeni bekliyoruz
inşallah

o ne demek yahu, sonuç nedir anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…