Günaydın sevgili bilgeler
Ben bu Diriliş' i ne yapıcam içimden hiç okumak gelmiyor
günaydın
balkondan at
canım hızlıca okuyup bir an önce bitirmeye bak
böyle dedikçe elinde uzar gider bak söyleyim
hoş geldin
bir habr vereydın ya canım
piiffffff
tamam denicem dediğini :)
hangisini?
balkondan atmayı mı
çok rahatım şu an duş aldım bi kendime geldim oh sefam olsunsenden ne var ne yok sos umarım bende beğenirim gerçi sen sevdiğine göre kesin güzeldir ya beyoğlu rapsodisi şahane bitti başları şöyle böyleydi ama sonu süper
meraktan çatlayarak aldım zaten ama bir türlü sıra gelmedi.
kumarbaz ı okudun mu ya da insan ne ile yaşar ı?
selamlar bilgeler
ben işe başladım bugün. yapacak pek iş yok şimdi giderken kitabımı da götüreceğim. sanırım artık daha çok kitap okuyacağım
akşamları da artık kpss çalışacağım- bakın buraya dikkat çalışmayı düşünüyorum değil, çalışacağım-
Soslucum hayirli ugurlu olsun yeni isin :)
Tebrik ederim dusunme asamasini atladigin icin :) darisi benim basima :) mat ve turkcede sikinti yok da benim tarih cografya bakmam gerek ama sadece oyle dusunme asamasindayim
olsun canim ne guzel 9 ay 9 aydirsağ ol canım geçici bir iş 9 aylık ama bu bile yetti şimdilik, darısı tüm bekleyenlere
bence de kitabı daha fazla süründürme elinde. uzadıkça soğukluk girer Allah korusun bırakıverirsin sonra
surrr küstüm ben sanaaaa ben neden yokum o ağacın dallarındaaaaaaa :84::84::84::84::84::84:
Selam sevgili kitabım 1984'ün 90. sayfasındayım kaplumbağa hızıma pes diyorum.
aşk olsun. benim kadar olamazsın. yanlış hatırlamıyorsam temmuz ayında başlamıştım EMPATİ'ye... iki gün sonra üç ay olacak.Selam sevgili kitabım 1984'ün 90. sayfasındayım kaplumbağa hızıma pes diyorum.
Selam sevgili kitabım 1984'ün 90. sayfasındayım kaplumbağa hızıma pes diyorum.
aşk olsun. benim kadar olamazsın. yanlış hatırlamıyorsam temmuz ayında başlamıştım EMPATİ'ye... iki gün sonra üç ay olacak.
aşk olsun. benim kadar olamazsın. yanlış hatırlamıyorsam temmuz ayında başlamıştım EMPATİ'ye... iki gün sonra üç ay olacak.
boşuna yarışmayın birbirinizle
3 ciltlik suç ve cezadan sonra bende bittiim
raskolnikov kenidni bitirdi yetmedi
benıde bitirdikaç haftadır kitap okumuyorum, yanlış hatırlamıyorsam.
canım istemıyor şu aralar
Ay arkadaşlarım ya beni yalnız bırakmayacağınızı biliyodum kaplumbağalıkta.
Ne kadar da uyumluyuz.
Birbirimizi gazlasak mı ne
Of of Suç ve Ceza fenadır cidden.
Sen öyleysen biz ölelim sör.
Zaten biliyosun bu ara ben gezmeyle kafayı bozdum
Onun da etkisi var kaplumbağalığım ile.
Az sonra sana bir sürprizim olacak konuştuğumuz ile alakalı geçen hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?