Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın Bilgeler

İşlerimi toparladım geldim sizlere yeni kitabımı paylaşıyorum kitaplarımız arasında uzuuuunn süredir bekleyen bir kitap

Turgut Özakman
Şu Çılgın Türkler
Toplam 700 Sayfa

Henüz başlamadım şimdiden zor biteceğimi söylemeliyim Hem bayram dönüşü ev işleri hem de evimde dua okutmayı düşünüyorum onun hazırlığı derken bakalım ne zaman bitecek

selamlar bilgeler
ben işe başladım bugün. yapacak pek iş yok şimdi giderken kitabımı da götüreceğim. sanırım artık daha çok kitap okuyacağım
akşamları da artık kpss çalışacağım- bakın buraya dikkat çalışmayı düşünüyorum değil, çalışacağım-

sonunu beğendin demek. ağzım açık kalmıştı benim

meraktan çatlayarak aldım zaten ama bir türlü sıra gelmedi.

kumarbaz ı okudun mu ya da insan ne ile yaşar ı?

kumarbazı birkaç yıl önce okumuştum ben çok hatırlamıyorum. ama ince bir kitap oku gitsin işte

Soslucum hayirli ugurlu olsun yeni isin :)

Tebrik ederim dusunme asamasini atladigin icin :) darisi benim basima :) mat ve turkcede sikinti yok da benim tarih cografya bakmam gerek ama sadece oyle dusunme asamasindayim

Soslucum hayirli ugurlu olsun yeni isin :)

Tebrik ederim dusunme asamasini atladigin icin :) darisi benim basima :) mat ve turkcede sikinti yok da benim tarih cografya bakmam gerek ama sadece oyle dusunme asamasindayim

sağ ol canım geçici bir iş 9 aylık ama bu bile yetti şimdilik, darısı tüm bekleyenlere
bence de kitabı daha fazla süründürme elinde. uzadıkça soğukluk girer Allah korusun bırakıverirsin sonra

sağ ol canım geçici bir iş 9 aylık ama bu bile yetti şimdilik, darısı tüm bekleyenlere
bence de kitabı daha fazla süründürme elinde. uzadıkça soğukluk girer Allah korusun bırakıverirsin sonra
olsun canim ne guzel 9 ay 9 aydir Amin insallah
o soguklu girdi bile desem bas ucumda hep ama o bana ben ona bakiyorum
arkadasim geldi dun Kar Kokusu nu getirecek bana aslinda biraz da ona heves ettim, Ahmet Umit olunca akan sular durdu

Son düzenleme:
Merhaba Bilgeler...
Bayram boyunca giremedim.
Empati'yi bitiremedim.

SOSLU SARMA senin doğum günündü cumartesi değil mi?
Kutlu mutlu olsun canım.

(belki kutlanmıştır ama okuyamadım geride kalan 70 sayfayı, kusura bakmayın! )

Selam sevgili kitabım 1984'ün 90. sayfasındayım kaplumbağa hızıma pes diyorum.

aşk olsun. benim kadar olamazsın. yanlış hatırlamıyorsam temmuz ayında başlamıştım EMPATİ'ye... iki gün sonra üç ay olacak.

boşuna yarışmayın birbirinizle
3 ciltlik suç ve cezadan sonra bende bittiim
raskolnikov kenidni bitirdi yetmedi
benıde bitirdi kaç haftadır kitap okumuyorum, yanlış hatırlamıyorsam.
canım istemıyor şu aralar

Son düzenleme:
aşk olsun. benim kadar olamazsın. yanlış hatırlamıyorsam temmuz ayında başlamıştım EMPATİ'ye... iki gün sonra üç ay olacak.

Ay arkadaşlarım ya beni yalnız bırakmayacağınızı biliyodum kaplumbağalıkta.
Ne kadar da uyumluyuz.
Birbirimizi gazlasak mı ne

Of of Suç ve Ceza fenadır cidden.
Sen öyleysen biz ölelim sör.
Zaten biliyosun bu ara ben gezmeyle kafayı bozdum
Onun da etkisi var kaplumbağalığım ile.
Az sonra sana bir sürprizim olacak konuştuğumuz ile alakalı geçen hafta.

canım istemıyor konuyu açtığımdan beri aralıksız okudum, o yüzden ara verdim biraz.

neymiş o sürpriz? Eki Görüntüle 834589 Eki Görüntüle 834590
haydi sor sor, acaba nedir nedir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…