Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ay arkadaşlarım ya beni yalnız bırakmayacağınızı biliyodum kaplumbağalıkta.
Ne kadar da uyumluyuz.
Birbirimizi gazlasak mı ne

...
bana gaz maz vız gelir tırıs gider. bu EMPATİ ömrümü yedi. benim sorunum EMPATİyle...

Senle konuştuktan sonra aklıma düşünce aldım.
aaa ben bu kitabı okumak istiyordum unutmuştum. sayende hatırladım. sağ ol.

oku bakalım nasılmış beğenirsen bana da söylersın.
gerçi şuan elınde başka kitap var, sne buna geçene kadar...
Yok yok 1984 güzelleşmeye başladı sorun benim üşengeçliğim kitabı açsam akmaya başladı.
YaseminA nın kulakları çınlasın. Demişti güzelleşecek diye iyi ki dinlemişim.

bana gaz maz vız gelir tırıs gider. bu EMPATİ ömrümü yedi. benim sorunum EMPATİyle...

aaa ben bu kitabı okumak istiyordum unutmuştum. sayende hatırladım. sağ ol.

Bak gaza geldin birden gördün mü hemennn empatiyi bitirip bunu alcan demektir bu.

hımm o ağaçta ismimin olamayışına çok üzüldüm şu anda. halbuki aktif kitap okuyucusuyum.
bayramda ayşe kulin-adı aylin okudum.

şu anda okuduğum kitap: ayşe kulin-füreya

Son düzenleme:
ben de yooohuum ağaçta yooohh hem ben ağaç altında okumayı sevmiyorum o yüzden yokum

hımm o ağaçta ismimin olamayışına çok üzüldüm şu anda. halbuki aktif kitap okuyucusuyum.
bayramda ayşe kulin-adı aylin okudum.

şu anda okuduğum kitap: ayşe kulin-füreya

sen konunun ilk zamanlarında var mıydın piyo? :26: sanki vardın gibime gelıyor?

bu arada, konuda olmazsan nasıl bilgelik ağacında olabilirsin

ben de yooohuum ağaçta yooohh hem ben ağaç altında okumayı sevmiyorum o yüzden yokum

ayy kızlar ben laptop yenıledım
photoshopun bilgelik aagacı devamı orada
çok zor olacak işim, sıfırdan başlamak zorunda kalıcam
ama çok kişi gıdecek çokk

bu arada tasarımı, her şeyi bana ait

bak bak mazerete bak laptop yenilemiş hem hava at hem de bahane uydur

Merhaba, sevgili kitap kurdu bilge arkadaşlar... Ben kitap okumayı oldum olası çok severim ve aynı anda 2-3 farklı türde kitap okurum...bu sene içinde Ahmet Ümit'in çoğu kitabını okumuş bulunmaktayım...şu sıralar Einstein'in Buzdolabı (Steve Silverman) kitabı ile Kavgam (Adolf Hitler) okuyorum... Ancak çalıştığım için siteye sık uğrayamadığım oluyor...rapor verme konusunda biraz gecikebilirim diye düşünüyorum ama sizlere katılmayı da çok istiyorum...

katre i matem sayfa 16o tayım selam gülümsün,nasılsın
empati'yi bitirememene çok şaşırdım

Senle konuştuktan sonra aklıma düşünce aldım.
ben de geçen hafta aldım bu kitabı,uzun süredir okumak istiyodum

merhaba :) konumuzun tek kuralı; 2 günde bir konuya uğramak
(örneğin; kaçıncı sayfada olduğunuz veya birkaç gündür kitap okuyamadığınız gibi.
ne olursa olsun kitap okuyamasak bile konuya uğramak zorunlu! listede olabilmeniz için konuya uğramak şart).

Sürelerimiz aylık olarak işliyor. sürenin amacı, ayın sonuna ne kadar kaldığı ve aylık kaç tane kitap okuduğumuzdur.
15 günde bir okuyucu listemiz yapılıyor.
listeyi ben yapıyorum
sizin yapacağınız şey, kitabınızı okumak :)

bir de kardeş konumuz var :) orada teşekkür etmek bile yasak, o konunun amacı; kitabımız bitince '' kitabım bitti x kitaptı '' şeklinde bildirimde bulunmak
o konu bilge listesi için açıldı, listeyı orada yaptığım için bildirimleriniz önemli!
eğer kitabınız bittiğinde oraya değilde buraya yazarsanız biten kitap sayınız listede olmaz.
dini içerikli kitaplar konumuzda yasaktır.
bildirim konusu ----> http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html#post28556072

Başbilgem Sör, güle güle kullan yeni dizüstü bilgisayarını...
çok saol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…