Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben de sen ve Sos gibi olabilecek miyim acaba

Dirilis i elime alip okuyasim gelmiyorken siz kim bilir kac kitap bitirdiniz

O zaman okiceksin
Günde bir saat al eline oku, sonra dolaş internette

Du bakalım 4 güne bitirmezse çekeceği var bizden
Bitirmezse tarayacam bu topiği Eki Görüntüle 840263

hiç sanmıyorum hiiiiiiç istidadı yok onun
valla Yas' ın kafasını bozmayın taramışlığını gördüm ben

..insan ümit ettiği her şeye köle,ümit kestiği herşeyden de hür...

çoğu gitti azı kaldı(biz öyle varsayalım)
ha gayret pelinim

Kendime limit koydum, 2. bolume gelene kadar okuyacagim dedim ve okudum

Sanirim bundan sonraki 3 oturusumda biticek (kendime oyle limit koydum demin 3 e bolerek denedim iyi gibiydi boldugum kisimlar), kendime guveniyorum basaracagim :79:

merhaba chentiq, üzgünüm ama listeden çıkarıldın.
istersen konuya listeye dahil olmadan da devam edebılırsın, ama listede olamazsın

ben de üzgünüm surrender.. o kadar yoğunum ki. beklediğim gibi katılım sağlayamadım malesef. topk çok kalabalık ve ben gelene kadar bir sürü konu/sayfa ilerlemiş oluyor. okuyamıyorum, sadece sayfa bildirmekle yetinebiliyorum o da kopukluk sağlıyor..

teşekkür ediyorum her şey için. görüşürüz..

lolisse bebaya yaseminaya ve tanışma fırsatı bulduğum diğer bilgelere selam olsunn

merhaba bayanlar

loliss seni kaçırdım biraz önce. inş işi alırsın diyecektim. türkçe öğretmeni olduğunu bilmiyordum.ne güzel bi mesleğin var.

bende agatha chistiyi yarıladım. aslında bugün bitirsem iyi olurdu arkadaşa iade ederdim. ama sarmadı.

cuma marketten katre-i matemi aldım bi 35 sayfa okudum.Çok ilgimi çekti.acaba iskender pala nın başta anlattığı olay doğrumu yoksa romanın bi parçasımı anlayamadım.dili çok ağır diye yorumlar var bana pek ağır gelmedi.

Kendime limit koydum, 2. bolume gelene kadar okuyacagim dedim ve okudum

Sanirim bundan sonraki 3 oturusumda biticek (kendime oyle limit koydum demin 3 e bolerek denedim iyi gibiydi boldugum kisimlar), kendime guveniyorum basaracagim :79:

emin ol daha iyi olacak canım belki seversin bile
bu ara hep kalın kitaplar okudum Gülse Birsel' in Yazlık' ını okuyacağım çerez niyetine.
yaz bitti ya, neyse

ben geldim bilgeler nasılsınızzz
evde oturuyorum ben kitap okumaya başlayacağım birazdan bir selam vereyim dedim

emin ol daha iyi olacak canım belki seversin bile
bu ara hep kalın kitaplar okudum Gülse Birsel' in Yazlık' ını okuyacağım çerez niyetine.
yaz bitti ya, neyse

Aslinda sarar gibi oldu yalan olmasin simdi
Kac sayfa ki Yazlik ?
Ismi hosuma gitti nedense dedigin gibi yaz bitse de

ben geldim bilgeler nasılsınızzz
evde oturuyorum ben kitap okumaya başlayacağım birazdan bir selam vereyim dedim

selam

Ben kitabimi sabah okudum simdi dizi izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…