arada yine gel chentiqben de üzgünüm surrender.. o kadar yoğunum ki. beklediğim gibi katılım sağlayamadım malesef. topk çok kalabalık ve ben gelene kadar bir sürü konu/sayfa ilerlemiş oluyor. okuyamıyorum, sadece sayfa bildirmekle yetinebiliyorum o da kopukluk sağlıyor..
teşekkür ediyorum her şey için. görüşürüz..
lolisse bebaya yaseminaya ve tanışma fırsatı bulduğum diğer bilgelere selam olsunn
sağol canım,salı günü kesinleşicek,hayırlısı bakalımmerhaba bayanlar
loliss seni kaçırdım biraz önce. inş işi alırsın diyecektim. türkçe öğretmeni olduğunu bilmiyordum.ne güzel bi mesleğin var.
bende agatha chistiyi yarıladım. aslında bugün bitirsem iyi olurdu arkadaşa iade ederdim. ama sarmadı.
cuma marketten katre-i matemi aldım bi 35 sayfa okudum.Çok ilgimi çekti.acaba iskender pala nın başta anlattığı olay doğrumu yoksa romanın bi parçasımı anlayamadım.dili çok ağır diye yorumlar var bana pek ağır gelmedi.
selamben geldim bilgeler nasılsınızzz
evde oturuyorum ben kitap okumaya başlayacağım birazdan bir selam vereyim dedim
Aslinda sarar gibi oldu yalan olmasin simdi
Kac sayfa ki Yazlik ?
Ismi hosuma gitti nedense dedigin gibi yaz bitse de
selam
Ben kitabimi sabah okudum simdi dizi izliyorum
arada yine gel chentiq
sağol canım,salı günü kesinleşicek,hayırlısı bakalım
aslında türk dili ve edebiyatı okuyorum
katre i matem'i bu sabah bitirdim ben
bence önsözde yazılanlar gerçektir yoksa sonunu bağlardı heralde
dili bana da gayet yalın geldi
selam
gün geçirmeye çalışıyorum175 sayfa. ya big bang 7. sezonun 3. bölümden sonrasını bulamıyorum. gören bilen var mı? :26:
selam lolikcan
hangi dizi canım)selam
Ben kitabimi sabah okudum simdi dizi izliyorum
selam canım bu arada ben de Türk dili ve edebiyatı mezunuyum:)arada yine gel chentiq
sağol canım,salı günü kesinleşicek,hayırlısı bakalım
aslında türk dili ve edebiyatı okuyorum
katre i matem'i bu sabah bitirdim ben
bence önsözde yazılanlar gerçektir yoksa sonunu bağlardı heralde
dili bana da gayet yalın geldi
selam
gün geçirmeye çalışıyorum
saatlerin geri alındığı günde sabahın 7.30unda kalkmanın ne anlamı varsa
gün geçirmeye çalışıyorum
saatlerin geri alındığı günde sabahın 7.30unda kalkmanın ne anlamı varsa
ben de mat çalıştımaynen bende uyandığımda 7.30du naptım peki hemen derse oturdum
vizelere kadar kitap okuyamam büyük ihtimal
zorumuz neyseben de öyleyim :18:
hangi dizi canım)
selam canım bu arada ben de Türk dili ve edebiyatı mezunuyum:)
ben de üzgünüm surrender.. o kadar yoğunum ki. beklediğim gibi katılım sağlayamadım malesef. topk çok kalabalık ve ben gelene kadar bir sürü konu/sayfa ilerlemiş oluyor. okuyamıyorum, sadece sayfa bildirmekle yetinebiliyorum o da kopukluk sağlıyor..
teşekkür ediyorum her şey için. görüşürüz..
lolisse bebaya yaseminaya ve tanışma fırsatı bulduğum diğer bilgelere selam olsunn
175 sayfa. ya big bang 7. sezonun 3. bölümden sonrasını bulamıyorum. gören bilen var mı? :26:
hangi dizi canım :)
Sos dizimag a baktin mi orda vardir
canim simdi Avrupa Avrupa yi izledim :) Cok eglenceli geliyor :)
Tv de reklam falan olunca Turk dizilerini netten izliyorum
evet o dediğin yerde izliyorum bende dizilerimi.
hiç takılmıyor, süper :=) çok rahat ve tüm sezonlar orada oluyor
Izledigin dizinin sayfasinda son yayinlanan bolumu de tarihi ile hemen alt alta oluyor ya bi hosuma gidiyor sorma gitsin
yok canım ya formasyonum yok.Ücretli öğretmenlik yaptım.2.5 sene şimdi de kpssye hazırlanıyorum normal memurluk içinben de mat çalıştım
zorumuz neyse
aa ne güzel
çalışıyo musun
Sos dizimag a baktin mi orda vardir
canim simdi Avrupa Avrupa yi izledim :) Cok eglenceli geliyor :)
Tv de reklam falan olunca Turk dizilerini netten izliyorum
Bu arada yabancı dizi seviyorsanız favorim dexter mutlaka izleyin final yaptı gerçi çk üzgünüm ilk defa yabancı bir diziyi sonuna kadar izledm.Normalde izler izler bırakırdım
Bu arada yabancı dizi seviyorsanız favorim dexter mutlaka izleyin final yaptı gerçi çk üzgünüm ilk defa yabancı bir diziyi sonuna kadar izledm.Normalde izler izler bırakırdım
son 2 bölüm kaldı 8. sezonun bitmesineçok hızlı tükettim ya
açıkta kalcam
Sor Fringe izle bak kalmazsin acikta
aklımda olsunmecbur başka bir diziye başlayacagım
yok canım ya formasyonum yok.Ücretli öğretmenlik yaptım.2.5 sene şimdi de kpssye hazırlanıyorum normal memurluk için
hımm ben de güncel tv dizilerini izliyorum kışın birikiyor yazın izliyorum oturup :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?