Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

son 2 bölüm kaldı 8. sezonun bitmesine çok hızlı tükettim ya
açıkta kalcam
bitince ben de cok üzüldüm ya şimdi bir şey izlemiyorum
Bizim Sor izliyor onu

Ben Fringe i izlerken onu onermislerdi de pek izleyememistim...

Ben de Fringe i oneririm sana, o da bitti

kpss ye hazırlandıgım için bir şey izlemiyorum ama aklımda olsun arada bakayım yavas yavas izlerim.bana da önermişlerdi merak ettim şimdi

anladım canım,ben de alamıycam galiba
dediğin gibi kpss ye çalışıyorum ben de

bu sene alesle vereceklermiş alesim 80 bakalım belki bu sene şansım döner ama ben 2.5 sene öğretmenlik yaptım ve meslegimden sogudum.isteksizim acıkcası.tabi bunda benim görev yaptıgım yerler ve emegimin karsılıgını alamam cok etkili oldu.endüstri meslek ve ticaret meslekte calıstım:2::2::2::2::2::2:

banada dili ağır gelmedi gayet anlaşılır bence. büyük ihtimal önsözdeki olay gerçektir
lolisskatre i matem hakkındaki aklımdaki sorulara senin düşüncen nedir? sence kitabın yazarı kimdir? topaç yeye olabilir mi? aklıma o geldi. karaşahin ve hörükıza ne oldu dersin?

merhaba bilgeler
agathayı inat ettim bitirdim.geri verebilirim.

yabancı dizi için dexter vari hannıbal ı tavsiye ederim manyak güzel daha bi sezon oldu.yeni sezonu bekliyorum.bide homeland çok kaliteli CIA falan çok gerçekçi.Zaten 2 sezondur altın küre alıyor..ama her sitede yok harikadizi.com de izledim en son .3. sezona başladı. (ama bazen +18 lik sahneler oluyor aman dikkat)

Fringe candı
how ı met your mother

Hannibal

Taht oyunları

İn treantment

Da vinci demonds
house

Öneririm bilgeler

Sos dizimag a baktin mi orda vardir

canim simdi Avrupa Avrupa yi izledim :) Cok eglenceli geliyor :)

Tv de reklam falan olunca Turk dizilerini netten izliyorum

evet o dediğin yerde izliyorum bende dizilerimi.
hiç takılmıyor, süper :=) çok rahat ve tüm sezonlar orada oluyor

online izleyemiyorum ben donuyor laptop kendisi müzelik oldu da

aklımda olsun mecbur başka bir diziye başlayacagım

izlemedinse House başla Sör, iyi oyalar

bende kore filmlerine bakıyordum yazın çok çok güzeller yaaa

yeye de olabilir
o dönem tarihi olayları yazmayı seven bi Süruri var ama 3.selim zamanı meşhur olmuş
bence ikisi evlendi

yeye de olabilir
o dönem tarihi olayları yazmayı seven bi Süruri var ama 3.selim zamanı meşhur olmuş
bence ikisi evlendi

olabilir umarım evlenmişlerdir zaten nakşıgül benim için tam bir hayal kırıklığı oldu yazarın yeye olmasını düşünmemin sebebide hep annesinin anlattığı hikayelerden örnekler vermesi

Bir de dersim vardı bugün, akşam beşte geldim eve
Hemen kitabıma koştum, hemen hemen 100 sayfa okudum. Özlemişim sabahtan beri kitabımı

vaooov maşallah ya hızlı okuyorsun baya gecen beyazı izliyordum cocugun teki 1 dakikada 1 kitap bitiriyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…