Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

evet, kim kaç kitap okumus onları hesapladım
nasıldı diriliş?

Buyuk is basarmissin desene Sor listen uzamis gitmistir katilim cok

Eh iste zorla da olsa bitti cok bayildigim soylenemez idare eder diyeyim

Ay Sor bi is ilani buldum cok heyecan yaptim (tam antalya da is arama esigindeyken karsima yine izmirden cikti) simdi basvurdum insallah ararlar

evet bu ay feci katılım oldu konuya
inşallah hayırlısı olur canım

evet bu ay feci katılım oldu konuya
inşallah hayırlısı olur canım

Farkettim yeni gelen bilgeanlarin hizina yetisemiyorum kimle ne konustugumu karistirir oldum

Insallah Sor, artik olsun neyse hayirlisi yoksa kacan uykular, basan darallar, tutan aglamalar pek iyiye gittigim soylenemez

Farkettim yeni gelen bilgeanlarin hizina yetisemiyorum kimle ne konustugumu karistirir oldum

Insallah Sor, artik olsun neyse hayirlisi yoksa kacan uykular, basan darallar, tutan aglamalar pek iyiye gittigim soylenemez

inşallah gönlündeki olur canım :) umarım aralar
hem senın gibi bir kitap kurdunu nerde bulacaklar başka

ilk defa bu kadar az kitap okudum. sadece 1 tane ekim ayında

yasmın ve soslu yarısmıslar resmen

cidden 1 tanemi okudun ? Olsun önümüzdeki aylarda arayı kapatırsın sen. Bazen kaptırıyosun ya kendini yine gelir sana bi okuma aşkı . Arka arkaya okursun kitapları

Demek bu ayın speedy-gonzalez leri yasemin ve soslu

tam gozlerim dolu doluyken, son cumlene gulumsedim ama yine akti gitti yaslar (gulunce:) Soslu ile Yas a haksizlik etmis gibi hissederim bana kitap kurdu dersen

canım, üzülme her şey oluruna varır
bol bol dua et allah'a hayırlısını vermesını için

kimin kaç kıtap okudugunun önemi yok, hepimiz aynı amaca hizmet ettiğimizden dolayı
hepimizi kıtap kurduyuz.

yasemın ile sos, kitap yiyici

evet canım 1 tane. bu ay fazla okumak istemedi canım
konunun en başından beri ara vermeden kıtap okudum

suç ve ceza yedi bitirdi beni tükeeeennnnnnddiiiiğğiiiiim

Son düzenleme:
okuyucu listemiz [video]http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz-98.html#post32472141[/video]

Yok Sor elimde degil, ediyorum dua ama yok tutamiyorum kendimi, boyle gogsume sanki tas koymuslar oradan kopup dusucek gibi cok garip bisi.. Kendiliginden akiyor durduramiyorum

Evet haklisin yiyiciler

Yok Sor elimde degil, ediyorum dua ama yok tutamiyorum kendimi, boyle gogsume sanki tas koymuslar oradan kopup dusucek gibi cok garip bisi.. Kendiliginden akiyor durduramiyorum

Evet haklisin yiyiciler

insanın bazen öyle zamanları oluyor, hiçbir dert kalıcı değil neysekı
umudunu asla kesme
vardır bir hayrı.

Son düzenleme:
evet canım 1 tane. bu ay fazla okumak istemedi canım
konunun en başından beri ara vermeden kıtap okudum

suç ve ceza yedi bitirdi beni tükeeeennnnnnddiiiiğğiiiiim

Okuyacaklarım arasında güzel diye yorumlar gördüm genelde , iyisimi onu da en ileri tarihlere atayım.

Sagol Sor destegin icin
ne demek canım. konusmaya ıhtıyacın oldugu zaman buraya yaz
herkes destek olur :) rahatlarsın en azından
Okuyacaklarım arasında güzel diye yorumlar gördüm genelde , iyisimi onu da en ileri tarihlere atayım.

yoo ondan değil ama ben rekor kırdım 3 cilt için
sen benım gibi sabah akşam okuma

ne demek canım. konusmaya ıhtıyacın oldugu zaman buraya yaz
herkes destek olur :) rahatlarsın en azından

Bu arada simdi dusundum de yanlis hatirlamiyorsam ya temmuz ya agustostu buraya katildigimda. Kendimi tebrik ettim cok uzun sure ara vermisken okumaya, simdi ortalama ayda 1 kitap okumaya baslamisim, buraya katildigimdan beri
Ama bu daha da artacak

bende konuyu açtığım bu yana tebrık ettım kendımı
rekor kırdım resmen kendı içimde
zamanla alışkanlık halıne gelıyor ve okumayınca huzursuz oluyorsun.
sevıyorum bu tarz rahatsızlıkları

Seni zaten ilk once tebrik etmek lazim

Boyle rahatsizliga can kurban Sor :)

Ben bile sabah kitabi bitirdigimde bosluga dustum sanki ne oluyoruz dedim, hemen kitapligima bakip yenisine basladim

Seni zaten ilk once tebrik etmek lazim

Boyle rahatsizliga can kurban Sor :)

Ben bile sabah kitabi bitirdigimde bosluga dustum sanki ne oluyoruz dedim, hemen kitapligima bakip yenisine basladim

kitap okumadıgım için canım fena sıkılıyordu, düşündüm düşündüm
ne yapsam, nasıl yapsamda kendımı teşvik etsem
alışkanlığa çevirsem bu işi dedim
sonra aklıma kıtap konusu geldı ama sadece konu yetmezdı! sistemli bir şey de olması lazımdı ki teşvik artsın
ve amacıma ulaştım
listenın gerçekten desteği büyük bak orada ekim ayı 1 kitap yazıyor resmen utandım yaa, rahatsız ettı beni
ama liste olmasa kım nerden bılecek dimi? işte listenın amacı bu teşvik arttırmak, okumadıgın zamanlar utandırmak

Son düzenleme:

Tekrardan tebrik ederim Sor bu iyiligi sadece kendine degil bizim gibi insanlara da yapmis oldun

Insanlik hali Sor insanin bi gunu bi gununu tutmuyor ki burda mesele bir ay

Diger ay acisini cikarirsin, ben de diger ay en az 2 yazdirmak istiyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…