Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

evet öyle maalesef.
bazen okumak istemıyorsun.

hadi bakalım göreyım seni, hem 2 ne ki senin için

hepimiz kemirgeniz!

yeni kitabım Büyük Düşünmenin Büyüsü

günaydın
sörüm,başbilgem eline emeğine sağlık
gec gündüz demedin can sıkıntısı yorgunluk demedin hazırladın listemizi
Allah razı olsun
yas'ım soslum can bilgelerim,sizleri de ayrıca tebrik ediyorum
bu ay hiç kıskanmadım

artık kabullendin ondandır

Benim de ders çalışmam lazım ama bir türlü bırakamıyorum kitaplarımı
Mülakatta başarılar canım

Sorma canım, dün kitap okumadım ya 10'da uyuyakalmışım...içimden gelmiyor ya illa bi engel olacak.

Çok teşekkürler, sana da iyi çalışmalar:)

Şimdi listeye baktım da, sevgili yaseminA ve soslusarma'ya helal olsun:) size şapka çıkarıyorum izninizle

Ayrıca emeği için sevgili Surrender'a da teşekkürler

Herkese selam olsun

Ben kitaplarımı yemem, aksine çok iyi bakarım
Canım inşallah gönlündeki olur ya, bilirim işsizlik ne demektir, hele evliysen. Annem bile geçende aradı 'artık kızın çalışmıyor mu? sorularından bıktım.' diyor. Hayırlısı olsun inşallah Üzme canını
sağ olun canlarım :) yapayım ki, tarıhte sorun olmasın :)
canım sıkkındı bıraz, unuttum listeyı bir an.

Neyin var senin bakayım?
Bu arada emeğine sağlık tatlış, nerdeyse birinici oluyormuşum
Ayda 10 kitaptan aşağı düşmeme kararı aldım da

Günaydın bilgelerim Yeni bir aya merhaba dedik, kış geliyor sankim
Bugün ehliyetimi almaya gidicem Dün evraklarımı verdim, bugüne attılar beni

Sagol Yas cim Insallah ne diyeyim... Annem bi de evdeyim bana sardi evden cikmiyorsun, suraya gotureyim buraya gotureyim, zengin koca bulmus komsu... Nasil ustume geliyorlar (neyse burayi bir derdim var a cevirmiyim) patliyorum, simdi arkadasim vardi calisan azicik rahatsiz diye izinli ona kacicam

Çık gez bebeğim ya boşver, oturma evde
Hem sevdiceğini annenler bilmiyor mu? Söyle bence bırakır koca bulmayı

Çık gez bebeğim ya boşver, oturma evde
Hem sevdiceğini annenler bilmiyor mu? Söyle bence bırakır koca bulmayı

Biliyor, kendi demiyor ama komsu en yakin arkadasi olur, o culsuzu mu beklicen vs vs.... diyor daha destur cocuk ise yeni girdi dun bir bugun iki

Ben de o dedikleri gun cevap vermedim, simdi de tavir yapiyorum daha bugun anladi sonunda, cok sinirliyim

Anneler ve kırıcı lafları
Valla çok iyi bilirim, ama sen terslenme huyuna git. Kimseyle görüşmek istemiyorum de
Ben evlenmeden önce hem annemden hem babamdan ne laflar duydum bilsen. Unuttum ama şimdi, boşver üzüldüğünle kalıyosun.

Canim sorma tek kalan derdim evlenmekmis gibi ustume geliyorlar, is bulamama sikintimin yaninda boyle yapmalari en cok da agrima giden

Sagol Yas seninle bu konuda uzun uzun konusmak isterim, ama annemin o sevgili komsusu gelmeden cikmam gerek evden opuyorum seni cok

Öpüyorum canım
Konuşuruz bir ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…