Tekrardan tebrik ederim Sor bu iyiligi sadece kendine degil bizim gibi insanlara da yapmis oldun
Insanlik hali Sor insanin bi gunu bi gununu tutmuyor ki burda mesele bir ay
Diger ay acisini cikarirsin, ben de diger ay en az 2 yazdirmak istiyorum kendime
canım, üzülme her şey oluruna varır
bol bol dua et allah'a hayırlısını vermesını için
kimin kaç kıtap okudugunun önemi yok, hepimiz aynı amaca hizmet ettiğimizden dolayı
hepimizi kıtap kurduyuz.
yasemın ile sos, kitap yiyici
günaydın
sörüm,başbilgem eline emeğine sağlık
gec gündüz demedin can sıkıntısı yorgunluk demedin hazırladın listemizi
Allah razı olsun
yas'ım soslum can bilgelerim,sizleri de ayrıca tebrik ediyorum
bu ay hiç kıskanmadım
artık kabullendin ondandır
nurlum, bu ay iyisin bakıyorum da
gunessel bilgemiz de bütün aklına gelen kitapları yazmıs
Benim de ders çalışmam lazım ama bir türlü bırakamıyorum kitaplarımı
Mülakatta başarılar canım
Ben kitaplarımı yemem, aksine çok iyi bakarımcanım, üzülme her şey oluruna varır
bol bol dua et allah'a hayırlısını vermesını için
kimin kaç kıtap okudugunun önemi yok, hepimiz aynı amaca hizmet ettiğimizden dolayı
hepimizi kıtap kurduyuz.
yasemın ile sos, kitap yiyici
Canım inşallah gönlündeki olur ya, bilirim işsizlik ne demektir, hele evliysen. Annem bile geçende aradı 'artık kızın çalışmıyor mu? sorularından bıktım.' diyor. Hayırlısı olsun inşallahBuyuk is basarmissin desene Sor listen uzamis gitmistir katilim cok
Eh iste zorla da olsa bitti cok bayildigim soylenemez idare eder diyeyim
Ay Sor bi is ilani buldum cok heyecan yaptim (tam antalya da is arama esigindeyken karsima yine izmirden cikti) simdi basvurdum insallah ararlar
sağ olun canlarım :) yapayım ki, tarıhte sorun olmasın :)
canım sıkkındı bıraz, unuttum listeyı bir an.
Canım inşallah gönlündeki olur ya, bilirim işsizlik ne demektir, hele evliysen. Annem bile geçende aradı 'artık kızın çalışmıyor mu? sorularından bıktım.' diyor. Hayırlısı olsun inşallahÜzme canını
Sagol Yas cimInsallah ne diyeyim... Annem bi de evdeyim bana sardi evden cikmiyorsun, suraya gotureyim buraya gotureyim, zengin koca bulmus komsu... Nasil ustume geliyorlar (neyse burayi bir derdim var a cevirmiyim) patliyorum, simdi arkadasim vardi calisan azicik rahatsiz diye izinli ona kacicam
selamlar bilgelerr
hayırlı cumalar :26:
Çık gez bebeğim ya boşver, oturma evde
Hem sevdiceğini annenler bilmiyor mu?Söyle bence bırakır koca bulmayı
Biliyor, kendi demiyor ama komsu en yakin arkadasi olur, o culsuzu mu beklicen vs vs.... diyor daha destur cocuk ise yeni girdi dun bir bugun iki
Ben de o dedikleri gun cevap vermedim, simdi de tavir yapiyorum daha bugun anladi sonunda, cok sinirliyim
Anneler ve kırıcı lafları
Valla çok iyi bilirim, ama sen terslenme huyuna git. Kimseyle görüşmek istemiyorum de
Ben evlenmeden önce hem annemden hem babamdan ne laflar duydum bilsen. Unuttum ama şimdi, boşver üzüldüğünle kalıyosun.
Canim sorma tek kalan derdim evlenmekmis gibi ustume geliyorlar, is bulamama sikintimin yaninda boyle yapmalari en cok da agrima giden
Sagol Yas seninle bu konuda uzun uzun konusmak isterim, ama annemin o sevgili komsusu gelmeden cikmam gerek evden opuyorum seni cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?