- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
Günaydın bilgelerimYeni bir aya merhaba dedik, kış geliyor sankim
Bugün ehliyetimi almaya gidicemDün evraklarımı verdim, bugüne attılar beni
Sagol Yas cimInsallah ne diyeyim... Annem bi de evdeyim bana sardi evden cikmiyorsun, suraya gotureyim buraya gotureyim, zengin koca bulmus komsu... Nasil ustume geliyorlar (neyse burayi bir derdim var a cevirmiyim) patliyorum, simdi arkadasim vardi calisan azicik rahatsiz diye izinli ona kacicam
Ayşe Kulin'den Dönüş'ü bitirdimmm.. sıradışı bir konusu var ama beni etkiledi.gözlerim doldu bazı yerlerinde ve özellikle kitabın sonunda olaylara farklı açılardan bakmak gerektiğini anlıyo insan.. gizli anların yolcusu ve boranın kitabının devamı bu arada kitap
senin olmasa şaşırtıcı olurdu zaten soslubenim var yeminlen
Lolik mesaj kutun dolmuş şekerim bir temizlik yapıver
sağ ol.[ımg]http://www.sudecicek.com.tr/uploads/urunresim/cankusum-cicek-buketi-444.jpg[/ımg]
teşekkür ederim canım. çok heveslisin ne kadar güzel. önemli olan başlayabilmek. Inan işin içine girince bir şekilde bitiyor. :13:
bakalım lambrusco ile birlikte okuycaz
o hangisini isterse önce o
merhabaUf alintilar kismi cok yavas calisiyor ya, alinti yapiliyor üzerinden saatler geciyor bende kirmizi isik yaniyor! :)
Ayyyy cok güzel olmus!!!!!!
Dönüsüm ile baslayalim o zaman! :):):)
Dönüsüm cok ünlü bir kitap ve biraz insani zorlayan bir kitapmis, böylece karsilikli sohbetimiz daha da derinlesir. :):)
Ben bu aksam tren`de okumaya baslayayim. Yalniz pazar aksamina kadar girmem mümkün olmayacak nete. Pazar aksami en gec pazartesi ilk yorumlarimi yazacagim :)
merhabahepimiz kemirgeniz!
yeni kitabım Büyük Düşünmenin Büyüsü
rica ederim ne demek canım ne demek :)günaydın
sörüm,başbilgem eline emeğine sağlık
gec gündüz demedin can sıkıntısı yorgunluk demedin hazırladın listemizi
Allah razı olsun
yas'ım soslum can bilgelerim,sizleri de ayrıca tebrik ediyorum
bu ay hiç kıskanmadım
gunessel, canım ben senı anlamadım ama ya:26: bu konuya geldiğinden beri kaç kitap okudun?yok cnm onlar yakın zmaanda okuduklarım daha cok var :)
Sorma canım, dün kitap okumadım ya 10'da uyuyakalmışım...içimden gelmiyor ya illa bi engel olacak.
Çok teşekkürler, sana da iyi çalışmalar:)
merhaba saikingŞimdi listeye baktım da, sevgili yaseminA ve soslusarma'ya helal olsun:) size şapka çıkarıyorum izninizle
Ayrıca emeği için sevgili Surrender'a da teşekkürler
Herkese selam olsun
selam canımSagol Yas cimInsallah ne diyeyim... Annem bi de evdeyim bana sardi evden cikmiyorsun, suraya gotureyim buraya gotureyim, zengin koca bulmus komsu... Nasil ustume geliyorlar (neyse burayi bir derdim var a cevirmiyim) patliyorum, simdi arkadasim vardi calisan azicik rahatsiz diye izinli ona kacicam
merhabalarselamlar bilgelerr
hayırlı cumalar :26:
merhaba bircanSelam Kızlar
Hayırlı cumalar...
Ben bu ara çok saldım hem ev işlerini hem kitap okumayı Şu Çılgın Türkler 112. sayfadayım.
selam gulosenin olmasa şaşırtıcı olurdu zaten soslu
sağ ol.
Uf alintilar kismi cok yavas calisiyor ya, alinti yapiliyor üzerinden saatler geciyor bende kirmizi isik yaniyor! :)
Ayyyy cok güzel olmus!!!!!!
Dönüsüm ile baslayalim o zaman! :):):)
Dönüsüm cok ünlü bir kitap ve biraz insani zorlayan bir kitapmis, böylece karsilikli sohbetimiz daha da derinlesir. :):)
Ben bu aksam tren`de okumaya baslayayim. Yalniz pazar aksamina kadar girmem mümkün olmayacak nete. Pazar aksami en gec pazartesi ilk yorumlarimi yazacagim :)
kızlar günaydınnn ben hafta sonu yokumm ankaraya gidiyorum askeriyeye sevgilimi görmeyeeepazartesi gelicemmm yazarım gelincede yoldada bo bol kitap okurum bakarız bitmiş olup gelirim kitap inşşş öptüm hepinizi çok çokkkk
merhaba
ben de sana msj yazmak için girmiştim
dönüşüm'ü akşam birazcık okudum ben de
gerçekten ilginç bi konusu var
sanırım sen tekrar nete girene kadar bitirmiş oluruz(bendeki 120 sayfa)
üzerine konuşuruz
merhaba bilge lamb................
Tamam o zaman anlastik! :) Ben de 3 saat icinde baslayacagim. :) Cok hizli mi akiyor?
Benim elimdeki kitap da senin kitabinin aynisi. 120 sayfa :)
Cok heyecanlandim. :)
Ne zamandir böyle bir sey istiyordum!
Merhaba ucsuz bucaksiz Orman! :) Bak geldim kitap okumaya basliyorum. Hatta 2013 KK En`leri konusuna "en kitap kurdu" kategorisi eklenmesine sebebiyet verdim.
Ben de gecmis sayfalara giderek en kitap kurdu kimmis bakacagim :)
Araniza yeni katildigim icin cok mutluyum.
bi 20 sayfa kadar okudum
gayet akıcı geldi,sana haber vermeden kaptırmamak için zor da olsa bıraktım
ben de seninle okuycam için heyecanlandım
Ayşe Kulin'den Dönüş'ü bitirdimmm.. sıradışı bir konusu var ama beni etkiledi.gözlerim doldu bazı yerlerinde ve özellikle kitabın sonunda olaylara farklı açılardan bakmak gerektiğini anlıyo insan.. gizli anların yolcusu ve boranın kitabının devamı bu arada kitap
ben de yaşadım canım aynı şeyleri. bir süre sonra onlar da susuyor merak etmezor biliyorum ama düşünmemeye çalış
selam canım..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?