Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın bilgelerim Yeni bir aya merhaba dedik, kış geliyor sankim
Bugün ehliyetimi almaya gidicem Dün evraklarımı verdim, bugüne attılar beni

hayırlı olsun canım

ben de yaşadım canım aynı şeyleri. bir süre sonra onlar da susuyor merak etme zor biliyorum ama düşünmemeye çalış

Ayşe Kulin'den Dönüş'ü bitirdimmm.. sıradışı bir konusu var ama beni etkiledi.gözlerim doldu bazı yerlerinde ve özellikle kitabın sonunda olaylara farklı açılardan bakmak gerektiğini anlıyo insan.. gizli anların yolcusu ve boranın kitabının devamı bu arada kitap

Selam Kızlar

Hayırlı cumalar...

Ben bu ara çok saldım hem ev işlerini hem kitap okumayı Şu Çılgın Türkler 112. sayfadayım.

Hoşgeldin canım, ilk sayfayı okursan konumuzun kuralları orada yazıyor
2 günde bir konuya uğraman gerek. Diğer konuya da bitirdiğin kitapların bildirimini yapıyosun

benim var yeminlen

Lolik mesaj kutun dolmuş şekerim bir temizlik yapıver
senin olmasa şaşırtıcı olurdu zaten soslu

sağ ol.

bakalım lambrusco ile birlikte okuycaz
o hangisini isterse önce o

Uf alintilar kismi cok yavas calisiyor ya, alinti yapiliyor üzerinden saatler geciyor bende kirmizi isik yaniyor! :)

Ayyyy cok güzel olmus!!!!!!

Dönüsüm ile baslayalim o zaman! :):):)
Dönüsüm cok ünlü bir kitap ve biraz insani zorlayan bir kitapmis, böylece karsilikli sohbetimiz daha da derinlesir. :):)

Ben bu aksam tren`de okumaya baslayayim. Yalniz pazar aksamina kadar girmem mümkün olmayacak nete. Pazar aksami en gec pazartesi ilk yorumlarimi yazacagim :)

tabi seve seve :) sırada bekleyen başka kitaplar var okuyacağım ama bu haftasonu bi kitap almıştım konusu ilgimi çekti onu okucam akşam başlıcam :) mart menekşeleri adı.

merhaba
ben de sana msj yazmak için girmiştim
dönüşüm'ü akşam birazcık okudum ben de
gerçekten ilginç bi konusu var
sanırım sen tekrar nete girene kadar bitirmiş oluruz(bendeki 120 sayfa)
üzerine konuşuruz

Son düzenleme:
hepimiz kemirgeniz!

yeni kitabım Büyük Düşünmenin Büyüsü
merhaba
rica ederim ne demek canım ne demek :)
yok cnm onlar yakın zmaanda okuduklarım daha cok var :)
gunessel, canım ben senı anlamadım ama ya:26: bu konuya geldiğinden beri kaç kitap okudun?
ya da bitirdin mi hiç?
Sorma canım, dün kitap okumadım ya 10'da uyuyakalmışım...içimden gelmiyor ya illa bi engel olacak.

Çok teşekkürler, sana da iyi çalışmalar:)

Şimdi listeye baktım da, sevgili yaseminA ve soslusarma'ya helal olsun:) size şapka çıkarıyorum izninizle

Ayrıca emeği için sevgili Surrender'a da teşekkürler

Herkese selam olsun
merhaba saiking soslu ve yasmıni görmesin kımse. aslında onlar yok
selam canım ..........
selamlar bilgelerr
hayırlı cumalar :26:
merhabalar ..........
Selam Kızlar

Hayırlı cumalar...

Ben bu ara çok saldım hem ev işlerini hem kitap okumayı Şu Çılgın Türkler 112. sayfadayım.
merhaba bircan
senin olmasa şaşırtıcı olurdu zaten soslu

sağ ol.
selam gulo

merhaba bilge lamb ................

kızlar günaydınnn ben hafta sonu yokumm ankaraya gidiyorum askeriyeye sevgilimi görmeyeee pazartesi gelicemmm yazarım gelincede yoldada bo bol kitap okurum bakarız bitmiş olup gelirim kitap inşşş öptüm hepinizi çok çokkkk

Tamam o zaman anlastik! :) Ben de 3 saat icinde baslayacagim. :) Cok hizli mi akiyor?
Benim elimdeki kitap da senin kitabinin aynisi. 120 sayfa :)
Cok heyecanlandim. :)
Ne zamandir böyle bir sey istiyordum!

merhaba bilge lamb ................

Merhaba ucsuz bucaksiz Orman! :) Bak geldim kitap okumaya basliyorum. Hatta 2013 KK En`leri konusuna "en kitap kurdu" kategorisi eklenmesine sebebiyet verdim.
Ben de gecmis sayfalara giderek en kitap kurdu kimmis bakacagim :)
Araniza yeni katildigim icin cok mutluyum.

bi 20 sayfa kadar okudum
gayet akıcı geldi,sana haber vermeden kaptırmamak için zor da olsa bıraktım
ben de seninle okuycam için heyecanlandım

merhaba
dönüş'ü aldım ama birkaç yerde de senin dediğin gibi Gizli anların yolcusu ve boranın kitabının devamı olduğunu okudum
hatta bi yerde onları okumadıysanız dönüşü hiç okumayın bile yazmışlar
sen sanırım 3ünü de okudun ne dersin önce onları mı okumalıyım:26:

Son düzenleme:
merhaba sevgili bilgeler
tam anlamıyla döndüm

yeni kitabım da "kuşlar cehennemde şarkı söyler mi?"
başlar gibi olmuştum devam edememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…