Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

naber jedi

yaa sonunu öğrenmem lazım izleyemiyorum adamlara bir şey olacak diye. mesaj atıp söyleyebilir misin bilirsem daha rahat izlerim
böyle de pis bir huyum var, kitaplarında önce sonunu okurum

valla canım cok oldu izleyeli cok net hatırlayamıyorum.5 sene falan olmustur izleyeli ama katil ölüyordu sonunda sanırım.7 büyük günahla cinayet işliyor ya adam en sonunda öfke kalıyordu onla da bir polisin karısı ölüyordu. bu kadar hatırlayabiliyorum..
Bu arada ben de senin gibiyim.Kitabın sonunu okurum ortalarda.filmin yine sonuna bakarım sürprizleri sevmem bu konuda

bebaaa ben de oyle hatirliyorum, bize lisede hazirlikta hem kitabini okutmus hem de filmini izletmislerdi ben de ordan hatirliyorum tabi yillar oldu yanlis da hatirliyo olabulurum

Amaaaaann napıcaksın beni görüp de. Boşver.

İyiyim canım, senden naber? :13:

ben de iyi sayılırım canım,
depresyonun getirdiği hayali coşku var üzerimde.
aşk meselelerim yine yolundan çıktı da benim

anaaaam ben yaşlı olan ölür sanıyordum
neyse izlemeyenler de sonunu öğrenmiş oldu

evet ya ben de sürprizleri sevmiyorum hiç, nevrim dönüyor böyle. her şeyi bilip hazırlıklı olmalıyım. kontrol manyağı olabilirim azıcık

bebaaa ben de oyle hatirliyorum, bize lisede hazirlikta hem kitabini okutmus hem de filmini izletmislerdi ben de ordan hatirliyorum tabi yillar oldu yanlis da hatirliyo olabulurum

şu an çok rahat bir şekilde izliyorum, benim sevgili morgan freemanım ölmeyecek

ben aşmaya çalışıyorum bunu.Kitapların sonuna bakmamak için kendimle savasıyorum resmen ara ara şöyle saniyelik bakıp kapıyorum tabii bir şey anlayamıyorum

Selam hanımlar.
Sessiz çığlığı okumaya devam ediyorum ama nedense sonunu tahmin edebileceğim türden bir polisiye kitap çıktı. Biraz sıkılıyorum okurken. Umarım farklı bir son olur.

:97:

ben orda hic bisiden gerilip korkmamistim da ilk olen kurban acgozlulukten o makarnalara cok uzulmustum ama mide bulantisindan uzun sure makarna da yiyememistim

hehe öle bir sahne vardı evet iğrençç
bu arada kitabı nasıldı güzel miydi merak ettim bak şimdi ama kolay kolay bulamam heralde hiç görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…